Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata!
Laurici..ce-am mai veni...dar ne trece:))) Spune-mi de tricicleta aia..ce marca este ?

Adela..pai sa zicem..26 -27??? Pe acolo? Felicitari pt olita! Luca face in fiecare dimineata la oala...si apoi eu nu mai am control ce fac ce-i de la cresa...i-am dua olita...care a devenit cea mai populara! Toti copii vor sa stea pe ea...hi,hi,....made in Romania!
Wow Carmen...asa cu Ilinca? Deci doar Ionu se intoarce! Felicitari pt mincat singura si pt olita!
Gabi mutare usoara si un we placut! Nici eu nu cred ca este cazul sa-ti faci griji cu picioarele..dar un consult de specialitate este bine venit!

Ce liniste..Nicole, Monicile, Carolina, Ioana ..Lumi...pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, nu mai sunt nici eu asa tanara, am 32. Dar nu ii simt...

Cu olita, se intmapla exact la fel si la noi, dimineata facea la olita si dupa aia pleca in parc cu soacra-mea si nu mai puteam fi consecventa. dar acum daca l-am prins acasa si a stat cu mine, am profitat. Oricum, de luni cred ca il trimit in parc numai in chilotei.

Mergi la inceput

Adela ..nu-i arati! Oricum tot tinerica esti ..fata de mine!. Da trebuie consecventa..iar eu nu am control...Culmea este ca daca-l culc in chilotei noaptea..nu face..daca-l culc in diaper...dimineata este ud...Dar mi-e frica sa nu udam salteaua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia asa spui olita made in Ro ....si Luca sta pe ea?
Si fiica-mea asta seara cat vorbeam la telefon ii spune maica-mi "caca" si maica-mea o trimite sa-si ia olita de la baie...si puiul se conformeaza si vine si se aseaza pe olita. Nu stiu daca a produs ceva, caci mi s-a terminat mie cartela...dar e un pas, caci pana ieri urla cand o asezau pe olita.
Mai dar ce e linistea asta pe aici. Doar Adela cea frumoasa si tinerica, chiar si la 32, vorba Oliviei tot tinerica esti...fata de noi.
Carmen, hai ca uite mai e un pic si se face maine si mergi sa-ti vezi odraslele.Pupici la cei doi poznasi.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Liliana...Luca sta pe olita si face la olita de la 8 luni! Si ce folos? Daca nu am fost eu cu el sa-l pun la fiecare doua ore..si nu cind imi aduc aminte...ASa ca tot la diaper sintem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia lasa ca e timp pentru toate, si olita si fara pampers. Si apoi Luca e mezinul trupei, exceptand pe Lia si Bogdanel.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

SALUTICI! MULTUMIM PENTRU URARILE DE ZIUA SOFIEI, SUNTETI NISTE DULCI! NOI AM FOST LA MUNTE IN ACEA PERIOADA, DAR AM SERBAT DE SFANTA MARIA. PUN SI CATEVA POZE:
-ANIVERSARE; http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553196336&security=UxBbcw
-MUNTE: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553182763&security=dntZqp

In privinta olitei, nici noi nu stam prea bine, din nou face in chilotel si spune abia dupa ce l-a facut...desi de vreo luna spunea in majoritatea datilor si chiar credeam ca am scapat de Pampers....dar nu, s-a razgandit fata mea! Ba chiar imi spune:" pune pampers!" si apoi face in el...

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Incerc si eu sa tin pasul, vad ca scrieti cu viteza luminii!

Am vazut pozele recente, siparca toti copiii mi se par acum mai dezvolttai. Adica arata mai mari. Nu stiu de ce, uneori Andreas mi se pare tot un

In legatura cu inaltimea, fiecare copil are ritmul lui de crestere. Sunt copii care sunt inalti de la 1-2 ani, si pastreza acelasi ritm toata viata, altii care in adolescenta o iau razna cu cresterea desi au fost mici de statura. Eu chiar stau si ma uit la Andreas, nu stiu ce sa zic. Habar n-am ce inaltime are, nu sta o secunda sa il masor. Daca va mai aduceti aminte, cand eram noi tinerele si tzancii aveau 3-4-5 luni, va spuneam ca sunt ingrijorata. Andreas avea 11,8 kg la 5 lunisi era foarte mare, ii dadeam hainute pentru 1 an. Dupa care a stagnat, astfel ca acum nu stiu daca are mai mult de 15-16 kg. Sunt foarte trista, chiar nu am mai vazut copii de varsta lui de ceva timp, habar nu am daca este mai mic sau mai mare decat media. Ii mai cumpar totusi hainute pentru 1 an mai mare, dar asta cred ca faceti toate, "ca sa nu ramana mici" foarte repede.

Oricum vestea buna este ca Andreas va merge in Romania pentru o luna!!!!! In sfarsit, am reusit sa ii fac pasaport! Cum cel romanesc este dat disparut si mi-e apropae imposibil sa ii fac altul, va calatori cu cel britanic, dar ramane de vazut daca trebuie sa ii pun viza? Asta ar fi chiar ridicol! Trebuie sa telefonez la ambasada sa vad ce si cum, nu vreau sa ma trezesc ca am probleme pe aeroport! Dar daca stiti cum stau lucruile, orice informatie este binevenita.

Speel, super patul, l-am vazut si pe aici pe niste situri, cel mai ieftin este cred £200. Al vostru cat a fost, intreb de curiozitate. Cred ca tot spre un pat clasic ne orientam. Camerele din casele englezesti nu sunt chiar asa incapatoare. Sunt camere de pitici as putea spune!

Vrabiuto, m-am indragostit de pozele voastre, vreau sa votez pentru cea numita "pui galben". Este absolut superba, poza de afis. Ne putem inscrie si noi la o sedinta mica foto? Unde locuiti? Andreas va fi in Romania pentru o luna, tare as vrea sa va "incercam" talentul. Noi facem zeci si zeci de poze, si cand vine sa aleg unele pentru printta, imi dau seama ca nu am ce alege. Eu pun foarte multe fotografii pe pereti, in rame diverse, ca sa ma simt "ca acasa".

Mitzura: wow, astepti alt bebe! Unde au vazut fetele poza cu tine, ca eu sunt pierduta, nu o vad! Felicitari!!!

http://community.webshots.com/user/andreasandiri

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Ah, am uitat, in legatura cu tricicleta, nici Andreas nu poate merge, desi ajunge cu usurinta la pedale. Motivul este ca:
1. Nu are rabdare sa stea pe ea mai mult de 2 secunde,
2. Da din picioare inainte si inapoi consecutiv, si normal ca nu inainteaza

Cu olitza... am incercat faza cu chilotzeii, o zi, doua, cateodata merge, cateodata nu! Daca se uita la televizor si este absoult absorbit de desenele animate, cred ca uita cu desavarsire ca isi da drumul in pantaloni!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

buna seara:)!
roxanici, am dormit bine.multam de intrebare...atat am apucat sa scriu ...
Olivia, nu-s ce marca e bicicleta..trebuie sa ma duc sa vad..dar e rosie ,se impatureste cumva( nu am incercat inca)...Lucas are doua biciclete si din aia cu maner ptr tine ...nu pot sa zic pe care o prefera...merge bine pe orice bicicleta.Cu olita...cand cum...adica dupa ce a pleact bunica, am inceput si noi trainingul..a vazut o caseta cu potty training si apoi a fost ok...dar avem accidente destul de des...vara e lunga ,om vedea...Olivia , daca ti-e teama ptr saltea sa stii ca-s acoperitori speciale...Lucas are la patul lui ..
Irrinuca ,bine ai venit:)...din cate stiu eu daca Andreas sta o luna nu trebuie viza.Mai mult de trei luni,atunci e cazul...
Lucas acum va merge la univ ptr niste studii despre bebei...o sa va povestesc eu cum au decurs lucrurile ...
fiquelle, am vazut pozele cu frumoasa voastra...e superba cu cele doua codite ...sa va traiasca..PS imi place motoul tau:)

noua ne-au venit costumele si toate bunataturile de la birthdayexpress.com,tema este Piratii din Caraibe,asa ca acum suntem jumate pregatiti ptr ziua lui Raresu...
va pup

Mergi la inceput