Nou stil de viata (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Zuzilici, sint convinsa ca e asa cum spui tu, insa pentru cineva care vrea sa slabeasca (asa cum vrem toate), bunataturile alea n-ar trebui sa faca parte nici macar din meniul lunar. Asta e, trebuie sa facem niste sacrificii. Cind intelegem asta sintem pe drumul cel bun.
Doina, eu ma bucur de cite ori ne scrii. Incerc sa-mi inchipui cum e cu 2 copii care trag in toate partile dar cred ca numai tu stii.
Carmen, banuiesc ca esti cu musafirii. Distractie placuta.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

O sa va povestesc toate peripetiile cand m-aoi linisti!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Ce v-ati conversat si cum n-am fost eu pe 'felie'!

Olo, vacanta placuta si alergari cat mai lungi!

Delia, te invit la o portie de pui. Ca desert, negresa...o bucatica mica de tot.

Zuzilici, mare canicula, pana marti dureaza...asta e!

Tzuni, zici tu ca ai usa metalica (si eu am! sac!!!)...si e greu de patruns. Dar daca te 'pacaleste' careva? Ei?

Nastad, week. placut!

Carmen(35+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

week end placut si tie!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oLo

quote:
Originally posted by Delidana
Doina, eu ma bucur de cite ori ne scrii. Incerc sa-mi inchipui cum e cu 2 copii care trag in toate partile dar cred ca numai tu stii.

Si eu stiu, si eu stiu...

Inca n-am plekat. Va urmaresc inca...

Delidana: tu copii, ceva...?

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Atunci somn usor Delia si-un weekend placut! Ceva planuri? Un film ceva??? Ce-ti mai fac puiutii patrupezi? A propos ce faci tu cu ei cand pleci in concediu? Eu vreau sa merg in tara si sunt intr-un mare impas cu ei.
Hai ca te pupic acum.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/-1/t/-24/k/63a6/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Am intrat sa va salut si sa va spun ca fac cinste virtuala deocamdata, c-am intrat pe noul salariu desi n-am inceput sa si muncesc efectiv , utopic nu?

Si sa-i spun lui Tzuni ca-i sta bine tare in poza , poate-i vin idei, cine stie? Mamamariana a ajuns cu bine in Canada, o asteptam pe ea sa ne spuna mai multe

Zuzilici, pt. catei stiu ca exista centre speciale unde-i poti lasa, stiu de la vecina mea care-i lasa pe timpul cand pleaca in concediu. Despre budinca, cred ca poti incerca si cu alte legume, desi eu una n-am testat.

Delidana, vad ca esti super sportiva. Si eu fac acasa stepper, bicla si la covoras exercitiile de pe site-ul recomandat si sa stii ca se vede . Ai dreptate si cu sacrificiile din pacate, eu una daca nu m-as abtine as bate 100 cu gratie

Mephala, nu mai zi de negrese si alte alea ...

Mik, pe unde esti?

Va doresc un super weekend la toate

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, cind plec in concediu las cateii in curte (stau la casa) si las poarta semi-deschisa, atit cit sa poata iesi ciinii afara (am o poarta pe sine, legata cu lant). In felul asta pot iesi afara si intra in curte cind vor ei. Vecinii mei le dau de mincare, mereu gasesc in curte pungi cu orez si alte porcarii thai. In concediu nu stau mai mult de o saptamina. Nu poti lasa si tu cateii cu o vecina/prietena?
Zilele trecute i-a vaccinat vet-ul si a trebuit sa-i tin pe fiecare in parte de labe si de botic pentru ca sint niste salbatici cind vine vorba de injectii. Negruta mi-a scapat din miini si m-a muscat de un deget, nu foarte tare insa destul ca sa-mi dea singele. Era disperata sa scape din miinile mele si apoi s-a plimbat prin toata curtea scheunind. E un chin de fiecare data cind trebuie sa vina vet-ul.

Azi nu stiu daca merg la film, nu prea e nimic in oras care sa ma atraga la capitolul asta dar am citeva dvd-uri acasa. Poate fac o vizita la un magazin de carti second-hand, sa vad daca mai gasesc ceva de Stephen King.
Khristin, asa e cu abtinerea asta, si eu m-as face cit un elefant daca as minca ce vreau eu si cit vreau eu. Si asa vad ca am inceput sa ma ingras (ma apropii vertiginos de 68kg) insa eu sper ca nu e decit o reactie a corpului la faptul ca nu am mai facut sport de mult si am tinut post citeva saptamini (miercurea si vinerea) si am cam facut foamea iar acum organismul ma pedepseste.
Weekend placut la toata lumea!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va pup frumoaselor!

Multam de aprecierile legate de burta! Visez sa fiu intr-o zi asa! daca nu de la un bb macar de la McShit si tot o sa-mi implinesc visul . Acolo in poza aveam cu 5 kg mai mult decat am acum!

Am treaba multa, dar revin, ca-s la munca.

Mephala, merci de pm.

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mor de caldddddd!!!!

34 de grade azi la Iasi....he, he...niste exercitii pe steper imi lipsesc!

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:

Mor de caldddddd!!!!

Album Iustin

Si in Bucuresti e cald de mori.... RADET-ul e de vina...

Mephala, sa bei multa apa, da?

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

quote:

Mor de caldddddd!!!!

Album Iustin

si eeeuuu....sa vedem ce facem maine la botez!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput