Nou stil de viata (111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Fetelor va pup si imi cer scuze ca nu pot sta mai mult si ca nu raspund fiecareia in parte.
Scriu mesaje lungi si apoi se restarteaza calculatorul sau plange vreun copil.
Am tastaura varza...a dat Oana cu ea de pamant....dar o sa ma linistesc la batranete

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, sint convinsa ca e asa cum spui tu, insa pentru cineva care vrea sa slabeasca (asa cum vrem toate), bunataturile alea n-ar trebui sa faca parte nici macar din meniul lunar. Asta e, trebuie sa facem niste sacrificii. Cind intelegem asta sintem pe drumul cel bun.
Doina, eu ma bucur de cite ori ne scrii. Incerc sa-mi inchipui cum e cu 2 copii care trag in toate partile dar cred ca numai tu stii.
Carmen, banuiesc ca esti cu musafirii. Distractie placuta.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ce v-ati conversat si cum n-am fost eu pe 'felie'!

Olo, vacanta placuta si alergari cat mai lungi!

Delia, te invit la o portie de pui. Ca desert, negresa...o bucatica mica de tot.

Zuzilici, mare canicula, pana marti dureaza...asta e!

Tzuni, zici tu ca ai usa metalica (si eu am! sac!!!)...si e greu de patruns. Dar daca te 'pacaleste' careva? Ei?

Nastad, week. placut!

Carmen(35+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Delidana
Doina, eu ma bucur de cite ori ne scrii. Incerc sa-mi inchipui cum e cu 2 copii care trag in toate partile dar cred ca numai tu stii.

Si eu stiu, si eu stiu...

Inca n-am plekat. Va urmaresc inca...

Delidana: tu copii, ceva...?

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, ai banuit bine. Dar acum am bagat si un oki pe DC.

...uitam: Tzuni, iti sta super cu 'burtica'.

Carmen(35+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Olo, cind vor veni, promit sa dau de veste.
Carmen, mersi, vreau doar asa, niste firimituri, de pofta.
Mik, pe unde esti?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Alo, ma aude careva? Fac si eu un pic de zgomot.....

Mergi la inceput

Na ca iar l-am postat in dublu exemplar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Delia eu te-aud si poti sa ma si pentru toate interzisele. Ai fost la sala? Yoga?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/-1/t/-24/k/63a6/weight.png

Mergi la inceput

Zuzilici, chiar cind ma pregateam sa inchid calculatorul ai aparut tu. Azi am fost la yoga. Ieri si alaltaieri la sala m-au cam suparat genunchii si am decis ca azi sa o las mai moale. Deci pe saptamina asta inregistrez 2 sedinte de yoga si 2 de sala.
Ma duc la culcare. Pe miine. Va pup.

Mergi la inceput