Nou stil de viata (111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata frumoaselor!

Mephala , era sa te dau disparuta, sa pun Interpolul in alerta! Uuuuuf, ca mi-am facut griji! 80 de kile? Las' ca nu-i mult! O sa vezi ca le dai repede jos. Raspund si la pm....

Zuzilici, am vazut ca ticker-ul asta nu poate fi "ascuns". Numai cel de la lilypie, dar ala e doar pt nasteri, copii etc. Imi fac si eu unul. Urgent.

Crystina, spor la invatat. Io muncesc. Cu greu. Ca am ajuns sa coordonez o echipa de barbati si orgoliile lor ies la iveala in orice discutie si actiune. La un moment dat cineva m-a apelat Monica Gabor si mi-a sarit tzandara. Putin respect....

Mik, uaaaau, ce poze faine! A meritat drumul pana acolo!

Delidana, nu reusesc sa ma mobilizez pt sport si...gata! Cred ca trebuie sa prind momentul potrivit si atunci sa-i dau bice!

Cami e in concediu? Ca nu mai stiu...

Sabina, pazea ca arunc cu bile pana in Busteni! Sa vii cu poze!

Meniul meu de azi:
D: doua banane mici
P: doua bucati piept de pui si salata de cruditati
S: 3 ficatei de pui cu salata de castraveti

2 l apa + ceai verde + buna dispozitie (ca tot s-a intors mephala )

Revin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mik, superbe pozele! Si ce scumpi iti sunt copilasii! Iar tu arati bine!

Carmen(35+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Chiar asa: cine vrea sa-si vada poza in album, sau s-o schimbe pe cea existenta cu una noua, puteti s-o faceti acum! Doar expediind pe adresa de mail ella@nmp.ro cea mai frumoasa poza de care dispuneti! Trimiteti acum! Preturi avantajoase!

...caldura asta, sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Azi mananc asa:
- o bucatica de negresa cu o cana de ceai si un iaurt
-sarmalutze cu putina mamaliga
- ciorba de zarzavat
-fructe

Carmen, mai mult ma rasfatza el pe mine cu bunatatzi ca e un bucatar de nota 10 dar mai imi vine si mie randul! Am vazut pozica cu Ius de la mamici cred ca si eu am bagat un ochi pe acolo..ha ha..ii place motanicului la pielea goala!

Mik da' rauam vazut pozicile..trebuie sa fii o mamica tare mandra, ai niste copii superbi si suncile alea unde ti le-ai ascuns ca io nu le vad? Multi pupici si o zi super la munci! Carnea pentru sarmale nu e grasa..oricum n-am sa exagerez cu ele, macar de pofta!

Tzuni, auzi la ei Monica Gabor! Ma bucur ca ai buna dispozitie in program! Pup!

Pup si restul fetelor! Ma retrag la curatenie, mancarica si invatat!

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by crystina

Carmen, Cristinuca, Zuzi, Mik ( era amarata de apa ) sar'mana! sa fie si sa scap si de asta!

Nu stiu ce mi-a venit dar io am facut o negresa in seara asta..partea naspa e ca salivam la greu si am crezut ca termin o tava intreaga, partea buna e ca m-am saturat din miros numai taind cateva feliute pentru tata asa ca nu am mancat decat o bucatica minuscula.

Maine fac sarmalutze in foi de vitza si mi-am propus sa mananc cu mamaliga pentru ca mi-e pofta de mor..asta pentru ca mi-a adus tata frunze de vitza!

Cred ca am luat-o razna..am scris trei fraze pana acum, doua numai despre mancare!

Mik, de ce poze vb Zuzi? Am scapat eu ceva?

Doina, cu merge cu pregatirile de botez?

Carmen,

Gata fetelor..ma duc sa ma uit cu tata la repriza a doua Anglia-Grecia si apoi mai trag o tura de invatat!

Pupilici la toata lumea!

Merge...mergeeee!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

....liniste....

Zuzilici, ueic ap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Imi pare bine ca v-au placut pozele.
Ne ducem si in week-end-ul asta in Bretagne ca avem treaba. Daca va fi soare, mai afc poze.

Tzuni, io pastrez poza de anul trecut ca e mai avantajoasa.

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

....liniste....

Zuzilici, ueic ap!

Gata is up! Ce faci mai frumoaso? Cum de-au indraznit berbantii aceea sa te numeasca Monica Gabor? Esti cumva gravida? Ca in afara de parul lung si negru n-aveti nimic in comun. Pot sa-mi schimb si io poza de la album???

Carmen abia te-astept. Ai de gand sa alaptezi? Daca da sunt tare curioasa sa-ti vad meniul zilnic. Eu cred ca stiu unde am gresit si gresesc in continuare, dar abia de-acum incolo incerc sa reglementez situatia. Te si ai grija de tine.

Mik superbe pozele, copilasi si tu. Multumim pentru ele si daca mai faci sa mai postezi.

Crystina sa ai pofta la sarmalute. Ce mai face Lily? Cred c-o alinta bunicu' de numa' numa'. Hai spor la invatat ca maine-i ziua cea mare.

Doina ce mai face Doru? Vad ca nu prea scrii nimic de el. Chiar nu se intampla nimic funny cu el? Vreo peripetie, ceva, cu el si Oana? Tu cum mai stai cu Kg? Cred ca te simti ca un fulg la 55 kg. Da Doamne si la mine! Va pup pe toti.

Fetelor ies cu Isabella la plimbare, cat inca mai e vreme frumoasa, ne vedem mai tarziu.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/-1/t/-24/k/63a6/weight.png

Mergi la inceput

Zuzi, trimite-mi poza la adresa aia si ti-o schimb.
Gravida? As vrea io....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, pai spune-mi si mie secretul: unde crezi ca ai gresit?

Carmen(35+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput