Nou stil de viata (111)
Raspunsuri - Pagina 26
mephala30 spune:
Leeloo, multumesc, mi-ai facut pofta de dorada. Sa vad unde gasesc...
E proaspat sau congelat?
Referitor la meniul tau, stiu ca (cc) crenvustii sunt destul de calorici, iar la WW au ft. multe puncte (vreo 7). Nu ii poti inlocui cu doua oua fierte? Sau n-ai voie? 
CristinaT, bine-ai revenit! Ceva poze din concediu?
Carmen
(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Nastad, 'La multi ani sanatosi si fericiti alaturi de familia ta frumoasa!
Carmen(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Multumesc mult!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Carmen, hai ca-ti tin companie...
Doina - LA MULTI ANI!!!
Ieri m-am tinut de meniul postat si pot sa va spun ca pestele de la cina a fost delicios! Am gasit dorada proaspata si am facut-o la cuptor in sare (merge si cu sare fina ca eu nu am avut grunjoasa si am pus fina - a fost ok!).
Meniul de azi e:
MD: 3 crenvusti, o cana ceai
Prinz: pui la gratar tot cu dovlecei la gratar
Gustare: pateu ficat, jambon, o rosie, un ardei gras
Cina: deocamdata nu am planuit nimic, dar cred ca o sa iau un pui de la rotiserie.
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Multumesc mult!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
nastad spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Nastad, La multi ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca.
Am fost plecata in concediu si cum am facut miscare multa, am intat sa dau raportul 61 kg
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Multumesc mult!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
nastad spune:
Week end placut!
Va
pe toate!
Ne vedem luni la raport!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
leeloo2004 spune:
quote:
Leeloo, multumesc, mi-ai facut pofta de dorada. Sa vad unde gasesc...E proaspat sau congelat?
Referitor la meniul tau, stiu ca (cc) crenvustii sunt destul de calorici, iar la WW au ft. multe puncte (vreo 7). Nu ii poti inlocui cu doua oua fierte? Sau n-ai voie?
Carmen(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Dorada am gasit proaspat, la metro. In meniul pe care mi l-a dat dr. nu sunt deloc oua, dar sunt permise mezelurile de orice fel, asa ca m-am gindit ca merg si crenvustii...sper sa nu fi facut totusi o greseala!
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Mephala - m-ai simtit
Inca nu sunt in stare de nimik, am perioada rinitei alergice si-mi vine sa ma impusc + ma mai freaka si o masea recent plombata. Dar m-am ingrasat, vad la haine si abia azi ajung sa cumpar baterii in cantar. Sper cu venirea toamnei sa revin pe baricade.
Pupam mamicile, burticile si restul de fete ! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
CristinaT spune:
quote:
CristinaT, bine-ai revenit! Ceva poze din concediu?
Carmen(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Multumesc Carmen, am sarit direct in problemele de la serviciu, asa ca poate in week-end. Imi pare rau ca nu am poze in costum de baie de cand eram super grasa (65 kg), acum ma simt ceva mai bine. La mare nu prea mi-a fost rusine de multele kg, am vazut fete tinere mult mai neingrijite decat mine. Pacat...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Delidana spune:
Astazi m-a lovit asa o lehamite de tot si de toate. N-am mai mers la sala. Ar fi fost a 3-a oara pe saptamina asta. Pur si simplu n-am mai avut nici o tragere de inima. M-am saturat. M-am saturat sa nu pot minca o inghetata fara sa am remuscari dupa aceea. M-am saturat sa nu fac mai mult decit sa ma uit la o ciocolata si imediat sa ma gindesc la consecinte. Am inceput sa masor in dulciuri orele petrecute la sala, sa ma gindesc de cite ore voi avea nevoie ca sa "neutralizez" ceva dulce. Asa ca mi-am comandat niste aripioare picante si niste piine cu usturoi de la Pizza Hut si ca sa fie tacimul complet am mai mincat si juma' de ciocolata (78% cacao - de parca asta e o consolare, tot ciocolata se cheama
). Si nu, nu ma simt mai bine, dimpotriva, am nervi. Sint suparata pe mine insami, sint nervoasa ca nu mai gasesc motivatia, ca nu mai pot sa ma adun, ca de fiecare data cind cintarul imi arata ceva in plus imi vine sa
. Cred ca am nevoie de o pauza, trebuie sa-mi mai ocup mintea si cu altceva in afara de calorii si sport si calorii si kg in plus si tot asa. Sper sa-mi revin curind. 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Delia, am trait s-o aud si pe asta! Serios, nu te vedeam pe tine in postura asta...de parca tu n-ai fi om...![]()
In alta ordine de idei, si eu cred ca-ti trebuie o pauza. Ia si manaca ce-ti doresti, dar nu in cantitate mare si de regula dimineata sau pana in pranz...altfel, nu stiu cum o vei scoate la capat.
Caci a intervenit frustrarea...cel mai mare dusman al dietelor.
Ai grija de tine si 
Carmen
(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin