Nou stil de viata (111)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor.

Cele 800 de grame in plus au fost doar o retinere de apa temporara, in plus sunt in zilele "acelea" si se stie ca inainte de ele corpul retine apa. M-am linistit...In a 2-a zi mi-am revenit, azi dimineata deja aveam 59.9, sper sa slabesc in continuare. M-am hotarat ca pana la sfarsit de an sa ajung la greutatea dorita adica la 57-58 de kg!

Va las, sunt extrem de ocupata si emotionata. Ma pregatesc de o delegatie la Berlin, in perioada 3-9 septembrie, asa ca va cer motivare. O sa incerc sa intru si de acolo, insa nu stiu daca la hotel au Internet si terminale cum au avut la Budapesta in primavara.

Va pup pe toate si tinem legatura!!!

Delidana, maine merg la Garfield 2

Roxa-boxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Sa intru direct in subiect....
Pai Carmen, nu am mai postat meniul (la inceput o faceam) pentru ca nu am vazut nici un beneficiu din asta, asa ca m-am oprit...Oricum eu nu am vazut la nimeni observatii asupra meniului, asa ca mie mi se parea o postare doar pentru inspiratia celorlalte fete...In fine, am sa o fac de acum incolo.
Aseara am fost la medicul nutritionist inarmata cu ultimele analize. Cum analizele mele sunt foarte bune, nu prea a avut multe observatii sa-mi faca - ceea ce mi-a spus, ca o concluzie la intrebarea mea de ce m-am ingrasat atit in ultima perioada (si in ultimii ani) a fost ca probabil sunt afectata de stresul zilnic la care contribuie si ceva dezechilibre hormonale. Cum pe mine ma intereseaza sa slabesc si pentru ca la anul intentionez sa mai incerc sa am inca un copil (pe linga "vindecarea" moralului meu si cresterea respectului de sine) am rugat-o sa-mi faca un program pe care sa-l pot urma si care sa dea si rezultate, axat in principal pe dieta (pentru ca nu ma interesa sa fac la ea si diferite proceduri) asa ca mi-a dat un prim meniu pentru 14 zile pe care trebuie sa-l tin strict (bazat pe preferintele mele culinare..).
Pentru cine este interesat - meniul presupune respectarea unui program de 4 mese pe zi la ore fixe (7, 12, 16, 19) cu abateri de max 30 min in + sau -.
- Am voie carne de pui, vita, peste fripta sau fiarta (am voie si mezeluri si organe) in orice cantitate.
- Am voie 100g de brinza fermentata pe zi (telemea sau cascaval)
- Fiecare masa trebuie sa contina si legume fierte, crude sau fripte
- Nu e voie: ulei, unt, bauturi cabogazoase si alcoolice, zahar
- 2-3 l pe zi (apa, ceai, cafea)
Meniul meu de azi e urmatorul:
MD: 1 cana ceai cu indulcitor, 1/2 ardei gras cu 50g cascaval
Prinz: friptura vitel la gratar cu dovlecei la gratar
Gustare: jambon cu castravete
Cina: cred ca peste la cuptor cu conopida

Cam asta ar fi - o zi buna sa avem!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Leeloo, multumim pentru informatiile pe care ni le-ai impartasit.
Parerea mea, de bagacioasa si ne-nutritionista, e ca 100 gr cascaval/telemea pe zi e prea mult. Eu as scoate-o de tot pentru 14 zile, apoi...mai vedem....

Tot zilele astea am aflat si eu un 'minunat' mod de a slabi. Si sunt hotarata sa-l tin cat mai mult, imediat dupa ce voi naste.

E voie doar:
-carne de pui, vita (gratar, fiarta)
-peste (cu lamaie, la cuptor sau fiert)
-legume (crude/pe aburi)
-fructe

Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Acu am observat: fructe nu ai voie sa consumi?

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

De-abia m-am intors de la condus si ma grabesc sa fac niste mancarica pentru pitica pana o iau de la gradi. Sambata ma intorc la sedintele WW, vreau neaparat sa dau jos alte 10-15 kilograme pana la anul in primavara-vara cand avem si noi planuit un bb2.

Meniul meu azi:
-toast cu putzina feta si o cana de ceai
- un castronel cu lapte semi-degresat si cereale
- o portzie de mancarica de varza

Carmen, regimul ala suna bine..sigur ai sa slabesti substantial. Io nu prea sunt carnivora dar in rest si mie imi plac legumele la aburi si fructele..Cum te mai simti, cat mai ai?

Leeloo eu am inteles ce-ai vrut sa spui cu verificarea meniurilor dar vezi tu aici cam toata lumea e grabita de-abia avem timp sa citim mesajele din urma(cel putin mie asa mi se intampla). Io de exemplu, imi postez meniul doar pentru mine..e o chestie de control a ceea ce mananc,parca daca-l vad scris imi ramane in fatza ochilor toata ziua si incerc sa nu ma abat. Si regimul tau de la nutritionist mi se pare foarte bun, iti doresc succes! Sa ne zici cum merge! Cum faci pestele la cuptor cu conopida?

Pup pe toata lumea! Mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

An_k, distractie placuta la Barcelona!
Dordia, 3 kg in 14 zile e cam multisor, se vede ca ai dat friu liber poftelor. Hai acum, la cu ele, tine-ne la curent cu regimul pe care il urmezi.
Nora, sotul e mai bine, va trebui sa mearga iar la doctor luna viitoare pentru inca o radiografie. Felicitari pentru atingerea tintei!
Carmen, regimul tau nu include si lactate? Dar piine, cartofi, orez? Stiu ca si vegetalele contin carbohidrati insa chiar asa....
Roxa-boxa, distractie placuta la Berlin si ai grija cu berea si cirnatii! Am vazut si eu Garfield 1, cum zicea motanul: "love me, feed me, never leave me", sau ceva de genul asta. Eu vreau sa vad "The Libertine" cu Johnny Depp, un film ce descrie viata decadenta a unui nobil de prin 1800 si ceva (parca).
Leeloo, dupa cum a zis si Crystina, multe dintre noi abia avem timp sa citim ce s-a mai scris aici la subiect si sa raspundem pe fuga. Si eu ma confrunt cu aceasta problema, in parte si datorita faptului ca slabitul nu mai este pentru mine prioritatea nr.1 cum a fost pina acum. Meniurile se posteaza ca sa ne facem o idee despre ce sa mincam in primul rind. Daca vrei ca cineva sa-si dea cu parerea la meniul postat de tine va trebui sa intrebi lumea ce parere are. Bineinteles ca daca maninci pizza si inghetate in fiecare zi (dau si eu niste exemple la nimereala) fetele te vor trage de urechi insa altfel....toate sintem diferite, cu pofte de mincare si stiluri de viata diferite. Poate ar fi bine sa desemnam niste "coach" (sau "motivatori" sa le zicem) pe categorii si fiecare sa fie responsabil cu idei de motivare pe categoria lui. Am putea face si concursuri, intre categorii. Si mie mi-e greu sa raspund la toata lumea, uneori vreau sa raspund cuiva si se intimpla sa uit si apoi nu mai am timp.
Vad ca regimul dat de nutritionista nu prea include carbohidrati, ceea ce ma pune pe ginduri pentru ca ei sint principala sursa de energie a corpului. Poate imi scapa mie ceva aici....
De miscare/sport ti-a spus ceva?

Postez si eu meniul:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu sunca si brinza, salata (+ 1 bucata vierme pe jumatate mort - asta asa ca bonus )
Inainte de sala: o felie de piine cu humus si 2 crenvusti
C: o salata: 1 ou fiert, cam 100g fasole verde aburita, ceapa, totul amestecat cu ulei de masline si condimente.
Intre mese: 2 mere, 1 banana, 1 bucatica de ananas, 1 ceai verde.
Am fost si la sala, 1 ora jumate + 200 abdomene facute acasa.
V-am pupat.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Acu am observat: fructe nu ai voie sa consumi?

Album Iustin

Nu in astea 14 zile - ramine sa vad cum se schimba regimul din a 15-a zi.

Gabriela si Stefan David
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crystina

Buna fetelor!

Leeloo eu am inteles ce-ai vrut sa spui cu verificarea meniurilor dar vezi tu aici cam toata lumea e grabita de-abia avem timp sa citim mesajele din urma(cel putin mie asa mi se intampla). Io de exemplu, imi postez meniul doar pentru mine..e o chestie de control a ceea ce mananc,parca daca-l vad scris imi ramane in fatza ochilor toata ziua si incerc sa nu ma abat. Si regimul tau de la nutritionist mi se pare foarte bun, iti doresc succes! Sa ne zici cum merge! Cum faci pestele la cuptor cu conopida?

[Pup pe toata lumea! Mai revin!

Pai de obicei e pastrav in folie de aluminiu la cuptor sau dorada in sare tot la cuptor si conopida simpla, la abur.
b]Delidana[/b], sport trebuie sa fac echivalentul a 1,5 ore de plimbare continua pe zi sau 15 minute gimnastica normala/zi.

Gabriela si Stefan David
Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Crys, nu stiu cand voi naste, stiu doar ca de luni (4 septembrie) am unda verde, adica poate fi programata oricand cezariana. Cum medicul meu e in concediu pana pe 14 si m-a lasat in grija altuia...ramane de vazut....

Delia, cam da, fara paine si lactate macar 3 saptamani.
Cartofi, orez...sunt permise

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Mamaaaa lu' Onitzaaaaa si a lu' Doruleashcaaaaaaaa!!! (Doina)
L A M U L T I A N I ! ! ! ! .Muuulta sanatate ,fericire. Dumnezeu sa va ocroteasca!!!!
de 10000000000000 de ori LA MUUUULTI ANI !!!!
nasuc de Onitza de Doruleashca de mama si de Tzutzu!!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput