Nou stil de viata (111)
Raspunsuri - Pagina 23
leeloo2004 spune:
Dragelor, vad ca sunt discutii referitoare la diferite clasamente - eu nu sunt de acord cu lista "codaselor" - nu mi se pare deloc constructiv, dimpotriva, pe mine ma deprima. Evident ca eu ma simt direct vizata de lista asta, aflindu-ma in categoria de care vorbea Delidana si anume cu kg mai multe acum decit atunci cind m-am inscris la acest subiect. Eu nu uit insa ca reusisem sa pierd 3-4 kg fata de greutatea respectiva, iar acum le-am pus la loc, ba si mai mult, ceea ce este o dovada in plus asupra efectelor yo-yo ale dietelor dupa ureche pe care recunosc ca le-am tinut si eu.
Pe de alta parte eu am crezut ca acest subiect o sa-mi aduca incurajari si sfaturi, exemple bune de urmat si nu ca o sa ma puna la zid pentru ceea ce din nefericire nu am reusit sa ating desi mi-am propus...dar poate gresesc eu si nu m-am adresat unde trebuie! Eu consider ca si simplul fapt ca am recunoscut ce mi se intimpla este un lucru pozitiv, un pas inainte si nu ceva pentru care sa fiu aratata cu degetul/stigmatizata...
Scuze pentru descarcarea asta, dar chiar nu m-am putut abtine...
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Mik spune:
Raport saptaminal : 51,2kg, tot cit saptamina trecuta.
Imi dau seama ca de la serviciu ma intorc cu 1kg in minus si cu o foame pe care o compensez dupa. nasol !
Parerea mea despre clasamente : n-am ! vreau numai o zona pentru cele ca mine care de voie, de nevoie si-au gasit o greutate de echilibru si nu vor sa o ia razna.
Curaj, Zuzilici ! ai sa vezi ce bine te vei descurca singurica !
Crystina, spor la invatat !
Carmen, nu te-am mai auzit de citeva zile. Esti bine ? Pup you.
Va pup pe toate cu shefa in frunte !
Mik.
Delidana spune:
Roxana si mie imi place genul asta de filme insa "Piratii din Caraibe 2" mi s-a parut mult inferior primei parti. Prima parte a fost super. 
Zuzilici, te inteleg, dar lasa ca trece si perioada asta si o sa faci fata cu bine.
Nora, schimba "tinta"!!! Acum ai 53 kg si tinta e la 55!!
Crystina, bafta in continuare la examene!
Esti cam tacuta azi Carmen, sper ca n-ai patit nimic.
Raportez si eu: stagnare. 
Leeloo, iti inteleg punctul de vedere si probabil ca o lista a "codaselor" n-ar avea efectul pe care speram (cu toatele) sa-l aiba.
Scopul acestui subiect nu este nici pe departe "sa puna lumea la zid" ci dimpotriva, incercam sa ne incurajam reciproc si sa ne tinem de treaba. Trebuie totusi sa privim lucrurile realist, sa vedem daca este intr-adevar perioada optima pentru noi din punctul de vedere al urmarii unei diete si schimbarii stilului de viata. Lupta cu kilogramele cere mult efort, mult timp, extrem de multa rabdare si mai ales vointa. Imi amintesc si eu la inceput ce de planuri imi faceam, in 4 luni ma vedeam deja scapata de "surplus" si cind colo mi-a trebuit un an ca sa scap de 9 kg. Am mers cu pasi de melc dar am mers inainte.
Poate ca nu abordam problema bine, poate ca am putea face mai mult ca sa ne ajutam/incurajam una pe cealalta, insa marea intrebare este cum sa procedam? Ce anume te-ar ajuta pe tine sa-ti atingi tinta propusa? Ce as putea face eu ca sa te ajut? Ce am putea face fiecare? Daca vom reusi sa gasim raspunsurile atunci vom fi pe drumul cel bun. Deocamdata batem pasul pe loc.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
leeloo2004 spune:
Delidana, multumesc de intelegere! Eu nu pot decit sa-mi exprim punctul de vedere personal, prin urmare iti pot spune ce m-ar ajuta probabil pe mine, desi nu pot sa extind asta la toata lumea. Eu cred ca m-ar ajuta o relatie mai apropiata, un fel de "coaching" daca pot sa-i spun asa din partea poate a ta, sau poate a altei fete de aici. Pentru mine faptul ca intru saptaminal (sau aproape zilnic) inseamna ceva si as vrea sa insemne mai mult decit un simplu raport saptaminal de greutate sau postarea unui meniu. Poate daca mi s-ar atrage atentia ca meniul meu ar trebui schimbat, ca poate gresesc pe undeva, sa-mi stabilesc niste obiective pe termen mai scurt si evident mai realizabile, ar avea mai multe efecte si cum e greu pentru o singura persoana sa urmareasca in amanunt alte 20, chestia cu coachingul (sau echipe daca vrei sa-i spui asa) cred ca ar ajuta...Recunosc cinstit ca eu sunt genul care trebuie "dadacit", respectiv nu imi ajunge vointa proprie (sau poate vointa mea proprie e prea slaba!) pentru a atinge obiectivul "slabire" si asta ar fi ce astept eu...
Scuze inca o data ca m-am intins atit, dar daca tot am inceput...
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mephala30 spune:
Zuzilici, fruntea sus! Te vei descurca si singurica.
Ai incredere in tine!
N-am avut ce posta azi, ca partenere de discutie nu prea sunt.
Sa vorbesc de una singura? ![]()
Leeloo, sincer, nu te-am vazut de multe ori postand meniul...si daca era ceva nelalocul lui, cu siguranta iti atrageau atentia fetele.
A, un prim pas: incearca sa postezi zilnic: sa scrii meniul, sa ne spui care este starea ta de spirit, daca ai reusit sa faci ceva sport...
Sigrid, ai grija!!! Cam urca cantarul....
Carmen
(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Fetelor, abia astept sa va intoarceti de prin concedii!
Mi-e dor de timpul cand eram multe...si ne intindeam la povesti!!!
Carmen
(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
an-k spune:
buna seara dragelor,
Delia eu o sa dau raportul acum, cu putina intarziere. Am 74,6kg (azi dimineata). In noaptea asta plecam spre Barcelona, sper sa nu dau acul cantarului peste cap cand ma intorc. Va pupic si sa va recitesc cu bine.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!! M-am intors si eu de la mare dupa 14 zile superbe pline de soare si distractzii cu puiul meu de 9 luni. M-am intors mai grea cu vreo 3 kg asa ca ...peste 2-3 zile o sa incep dieta disociata cu 3 zile....
Luni ma prezint la raport! Va pup si va urez o seara placuta!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mephala30 spune:
An_k, drum bun si vacanta placuta!
Dordia, bine-ai revenit si mobilizare usoara!
Carmen
(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Nora__ spune:
Neatza fetele!
In sfarsit o noapte completa de somn...parca ma simt si eu om normal,nu stafie care bantuie prin casa.Rares tot mai face febra,dar macar am scapat de 40 de grade.
Delidana,ai dreptate,cred ca trec la mentinere.Sper ca atunci cand se linistesc treburile si la mine,sa n-o iau iar in sus,ca acum parca e conspiratie in familie sa ma puna sa mamanc
.Ideal ar fi sa ajung la 50 kg,dar nu cred ca m-as mai tine pe picioare.Daca s-ar duce numai celulita de pe burtica,ar fi bine.Ar trebui sa fac abdomene,dar acum de abia fac fatza celorlalte treburi.Dar in curand ma voi apuca si de gimnastica.
In alta oridine de idei,ce mai face sotul tau?E mai bine?
Oare ce face Tzuni?Se prajeste in Malta sau e sub birou de atata munca?
Carmen,cat mai ai?Incepem sa facem galerie?
Va doresc sa aveti o zi frumoasa si linistita!
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!