Nou stil de viata (111)
Raspunsuri - Pagina 22
sigrid26 spune:
Hai sa va dau io un raport de n ati vazut asa ceva, 84.400, adica +2.600, cred ca am castigat locul intai la codase, faptul bun este ca de azi m am apucat serios de dieta si sper sa ajung cat mai repede la categoria medie.
Meniul de azi:
D:un crenwust gol
P:nimic ...cred
C:miel la cuptor cu salata verde
va pup
Mamica de printesa
de 4 anisori
roxana1974 spune:

Delidana, da tare ca dai bine
Raport: 60.8 sunt nervoasa rau de tot!!!
Piratii din Caraibe 2, io zic ca merita, dar parerea mea e subiectiva, eu sunt fan genl asta de filme ... + filme cu vampiri asa ca... dupa mine s-a terminat cu mojicie, ne-au lasat cu dintzii-n soare pana la anul ... astept cu sufletul la gura partea a 3-a rahatzii!!! 
Ioana75, nu eu mi-am luat masinutza noua ci Cami
dar mi-as lua una cu okii inchisi, nu alta, atat de mult imi plac!!!
Va
si poate revin maine cu zambetul pe buze, azi is naspa!
No, vidiazni!
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Si a mai trecut o saptamana de zbucium si o duminica cu musafiri multi.A fost frumos,dar azi Rares era cu febra.Trebuia sa-l fi trimis la mama,ca a fost curent si el s-a zbuciumat ,dar fiind el sarbatoritul,nu puteam sa-l trimit asa de acasa.Deci de azi...tratament
Sper ca de azi sa ma linistesc si eu,ca nu mai pot...mai am un pic si pic din picioare.Sambata si azi simteam ca ametesc si aproape sa lesin in magazin.Deci reteta de slabit...e sa te muti:![]()
Raport: 53 kg...(asta ca sa zic rotund si pt ca nu am cum sa ma cantaresc dezbracata).Cantarul arata 53.7 kg,imbracata si incaltata.Deci sa zicem 53.
Apropo de clasament,ma gandesc ca ar trebui facut oarecum pe categorii.Pentru cine are 90 de kg,sa zicem,daca slabeste 2-3 kg,poate nu e mare lucru.Dar cine are 60,3 kg e f bine.In plus...si eu cred ca a fi pus la gazeta de perete,ca personaj negativ,nu e prea constructiv.Are dreptate si Carmen,ca poate pe unii ii motiveaza,dar pe majoritatea ii deprima.In plus,intervin atatia factori externi,incat uneori chiar nu reusesti sa dai jos nici 1 kg.In fine,facem cum vrea majoritatea.Oricum eu de acum incep sa fiu multumita,chit ca nu am dat jos uniform si a ramas ceva celulita pe burtica,deci pot sa apar pe orice lista sau pe nici una![]()
Fug la treburi ca si azi mai am musafiri si va doresc o zi frumoasa!

Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Ioana75 spune:
Roxi, multumesc
.
Cami, te rog pe tine sa-mi zici cum e cu masinuta cu cutie automata
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cookie spune:
Pe fuga si io, ca mi s-a trezit mandra si vreau s-o hranesc:60,7kg...nu-i mult, da' conteaza!!!! ![]()
Vin si eu la discutia despre clasament!
mephala30 spune:
Ce de lume la raport!!!
Haideti fetelor, curaj!
Carmen
(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
khristin spune:
Am intrat sa va salut si eu
, dupa o zi intreaga de alergatura, de aranjat un intreg cabinet de franceza, pe care nu stiam daca o sa-l am sau nu, de cocotat si lipit postere, redecorat, amenajat, o intreaga tevatura in sfarsit, si maine e o zi 
Azi ma asteptam la cantar cel putin un kil in plus dupa ce ieri am fost intr-o vizita si m-am imbuibat cu inghetata si chipsuri 
....cand colo surprise-surprise
, cantarul indica la fel....deci eu una sincer nu stiu dupa ce parametri functioneaza organismul meu, da ma bucur ![]()
Va pup pe toate 
Cristina
noi si poze mai noi
Zuzilici spune:
Buna dragutelor!
Rapid dau si eu un raport dezastruos 83.5 kg. Din pacate acum stiu si de ce. Stresul cat casa ... pleaca mama miercuri si asteptarea rushilor care niciodata nu vin singuri. 
Va
pe toate si-am sa revin pe joi dupa ce pleaca maman. 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/-1/t/-24/k/63a6/weight.png
crystina spune:
Si eu cu porcul dupa mine..+600 de grame..nu stiu daca sunt de la rushi sau nu, cert e nu prea mai dau jos in ultimul timp desi nu abuzez de nimic.
In fine, meniu meu azi:
- un pahar de lapte cu toast
- mancarica de varza
- salata de ton
-trei cani de ceai plus 2 litri de apa
Ma duc la putina curatenie si apoi invatat. Pupici la toata lumea!
crystina spune:
Zuzi, imi pare rau ca mami tau pleaca..o sa te descurci, ai sa vezi...mai greu, dar vine de la sine. Cand o sa mai vedeti? Cand mergeti in tara?