Nou stil de viata (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, trezireaaaaaaa!

Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Buna dimineata,

n-am mai scris de o viata. Am fost teribil de ocupata la serviciu (inca sunt), am avut ceva probleme cu ai mei etc. Macar fetele sunt bine, voioase si haioase.

Cu greutatea ma mentin cu brio in jur de 57 Kg, nu fac nici un efort pt asta. Din septembrie sper sa se mai racoreasca ca sa incep sa fac din nou sport in mod constant. Pe caldura asta, cu AC cu tot, nu ma pot convinge s-o fac. Mai joc tenis, mai un WP mic, dar prea rar... Si am nevoie de tonus, nu gluma. Am facut vacuum, s-a mai dus din celulita, dar tonusul nu mi l-am redobandit, evident.

Vad ca voi sunteti OK, Mephala e aproape de intalnirea cu bebe X (deocamdata), Delidana nu prea a fost cuminte , Tzuni refuza machos cu masini bengoase care o agata noaptea pe strazi (bravo, mama ta de la Ardeal poate fi mandra de tine), Cami e calatoare ca de obicei, voi celelalte vad ca dati cand inainte, cand inapoi, ce sa mai, toate la locul lor...

O vreme cred ca voi intra tot rar pe aici, cel putin deocamdata, pt ca saptamana viitoare sunt in concediu si din sept imi schimb serviciul. Dincolo incep cu o eprioada de training intensiv, asa ca nu stiu cum mai pot intra.

Va pup si va dau de veste!

Mephala, iti doresc nastere si refacere usoare si un copilas asa cum iti doresti tu sa fie!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Carolinah, multumesc si concediu placut!

Album Iustin

Mergi la inceput

Tzuni, cred ca-ti pregastesti bagajul pentru Malta...

Ioana, probabil te imparti intre job si Delia.

Sigrid, ti-au plecat musafirii?

Daria, tu pe unde mai esti? Cu intarziere, 'La multi ani Giuliei' (pentru 16 aug.)

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Vad ca m-ati tot strigat ! Pup pe toate.

Am fost in mini-vacanta in Bretagne, ma ocup miine de poze.
Tot miine ma cintaresc.

M-am uitat la poze. Tzuni : esti fermecatoare cu perna. daca ar fi pe bune, ai arata si mai bine. Dom'le au zic ca shefa : trebuia sa pastrezi cartea de vizita : daca omul ar fi vrut numai o chestie, nu spunea cum il cheama si ce hram poarta.
Doina : ai un pui cuminte si frumos.

Mai trec.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Leeloo, aoleu! Nu te lasam sa treci la cealalta categorie.
Hai ca se poate!
si saptamana viitoare sunt cu okii pe tine. Macar un minus de 2 kile!!!

Album Iustin

Carmen, esti o draguta ! E drept ca sunt cam demoralizata, insa tocmai ce am luat legatura si cu un nutritionist si vreau sa sper in rezultate bune in viitorul apropiat...

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fetelor va pup. Azi nu-mi vad capul de trebi, dar vin maine cu povesti. aveti grija de voi si va pup pe toate.

Khristin si Roxa-boxa, da, m-ati nimerit LA FIX cu Kafka. Il iubesc!!!!

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Incerc sa-mi pacalesc foamea mincind fructe. Meniul de azi:
MD: ananas, cereale cu lapte de soia
P: orez cu vegetale, ou prajit, carne de pui
C: mincare de cartofi cu carne si ciuperci (o portie mica).
Intre mese: 1 mar, 1 portocala, 1/2 guava, 1 mango si 3 felii mari de pepene + 1 biscuite.
Khristin, felicitari pentru trecerea la "Categoria usoara".
Carolinah, .
Zuzilici, Nastad, Cami, va astept si pe voi la raport!
Cookie, ai trecut la categoria usoara. Cu un mic efort vei fi inapoi, sint sigura.
Vad ca mai multe fete au dat raportul saptamina asta, ceea ce e bine.
Eu am fost ieri la yoga, azi am hotarit sa iau o pauza pentru ca ma simt foarte vlaguita si fara chef de nimic.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata!
Cam tarziu dar deh! pleaca mama intr-o saptamana si deja am intrat in panica. De la munca m-au sunat ca ma vor macar cateva ore / saptamana daca se poate, mama trebuie sa plece si ma gandesc cu groaza ca raman singurica cu toate pregatirile pentru plecarea noastra in tara, probleme pe ici pe colo mai mici si mai mari si uite asa vad nivelul de stres cum creste exact precum gradele Celsius de pe litoral. (51 de grade s-au inregistrat ieri)
Delidana pentru raport mentinere 83KG. Rusinica sa-mi fie ca m-asteptam sa misc macar putin acul cantarului. Poate saptamana viitoare ma prezint mai bine. Sper! Mai ales ca am inceput sa ies in fiecare zi cu cate-o ora, doua.
Tzuni o zi usoara iti doresc si te-astept maine la o barfa mica.
Mik bine-ai revenit din mini vacanta si-asteptam pozele cu nerabdare.
Carmen mult a fost ... putin mai este si parca vad ca pentru prima data o sa ne scrie mandrul tata ca are un flacau sanatos si mancacios. Bine ca s-a mai racorit atmosfera pe la voi. Hai ca noi iti tinem pumni sa vina bebe repejor si mami sa se refaca repede si sa aibe laptic din belsug.
Doina tare frumusei sunteti. Deci Doru a fost cumintel la botez. A mea la cat de mare o sa fie cred c-o sa-l traga pe preot de barba ca sa iasa din cadelnita.
Carolinah concediu placut si-o trecere cat mai usoara si placuta la noul servici.
Leeloo lasa ca slabim noi pana la urma. Si eu am pus la greu in ultima vreme dar vad ca de vreo 2-3 sapt. ma mentin. Poate ca pana la urma se hotareste acul cantarului in directia buna. Sa ne spui si noua ce-a zis nutritionistul...cat si ce iti da voie sa papi.
Cami bine-ai revenit! Ceva poze?
Roxana .
Khristin felicitari pentru schimbarea categoriei. Vad ca ai parte numai de schimbari in bine in ultima vreme. Tine-o tot asa. Ce face sirena? Cum sta cu innotul?
Crystina bafta la examenul de contabilitate.
Dragelor v-am . Azi mergem la cu Isabella pentru a doua vaccinare. Deja m-apuca de mila ei. Oricum de data asta merge si tati .. asa ca s-o tina el daca are inima, ca eu as fugi cu tot cu ea de-acolo.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/-1/t/-24/k/63a6/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzi, nu te stresa prea tare de un vaccin, ii va trece mai repede daca nu va simte pe voi stresati.

Pup la toate.

Mik.

Mergi la inceput