Nou stil de viata (111)
Raspunsuri - Pagina 16
khristin spune:
Am venit si eu de la o conferinta de dimineata
, si am zis sa intru sa va salut.
Cami, bine ai revenit, poze ai
?
Delidana, merci ca m-ai trecut la categoria inferioara
, sper sa ma mobilizez in continuare si sa ajung la tinta 
Zuzilici, fii barbata
, cred ca te-am mai intrebat o data daca n-ai putut sa-i faci prelungire mamei tale....si daca te duci la serviciu cateva ore ai cu cine o lasa pe Isabella
? Uite acum tre sa fug sa o iau pe Yasmine de la daycare, ca iar are inot in fiecare zi saptamana asta
.
Mai vin io pe la voi
Cristina
noi si poze mai noi
Zuzilici spune:
Khris i-am facut deja o prelungire dupa 6 luni insa acum daca-i mai faceam o data pierdea biletul de avion, care are valabilitatea doar 1 an de zile. Si-apoi oricum noi avem de gand sa mergem in tara s-o botezam, asa ca n-avea rost sa-i mai fac inca o prelungire. Dar e posibil s-o iau cu noi inapoi cand ne intoarcem, asa ca n-o las decat vreo luna, doua sa-si puna in ordine treburile de-acasa.
Cat despre astia de la munca sotul mi-a zis ca n-ar strica sa le arat "degetul", stii tu care, la cate am tras cu ei. O sa merg maine sa vad ce propunere de intoarcere imi fac si-apoi iau hotararile necesare.
Mik sa stii ca Isabella s-a comportat foarte bine la vaccin dar eu personal am o fobie de injectii de orice fel asa ca ma pierd cu firea si daca le vad doar la TV.
Multumim de incurajari si sfat. 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/-1/t/-24/k/63a6/weight.png
khristin spune:
Zuzilici, am inteles acum... credeam ca a stat doar 6 luni. Cat despre deget
, sa stii ca n-ar fi o idee prea proasta din moment ce concediul tau de maternitate este de un an. Presiuni cred si eu ca se fac, ca ei oricum pierd bani sub forma de training pt. alta persoana so on so forth, tu gandeste-te doar ca nu te mai intalnesti cu perioada asta, si-n afara de asta nu te mai plateste statul a doua oara sa mai stai un an acasa decat daca faci al doilea copil
...asa ca astea fiind spuse, pune-le bine in cumpana, pana la 65 ani banuiesc ca ai mai avea timp sa te rasfeti in vreo 30 si de ani de munca
. Sint destul de 'familiarizata' cu atmosfera din companii
, mi-a ajuns 3 ani de zile...acu o mai boieresc si eu
Aaaa si btw, vis-à-vis de propunerea de intarcere, doar daca o fi vreo chestie de avansare stai la discutii, altfel sorry, no negotiation here...sint obligati sa-ti dea cel putin pozitia de pe care ai plecat conform legii, asa ca fii pe faza
, este ilegal sa angajeze pe altcineva permanent in locul tau. Oricum nu risca ei cu chestii din astea juridice, but just in case...Iti doresc bafta maxima!
Am venit deja extenuata dupa atatea drumuri, te omoara frate activitatile astea ale copiilor 
A propos Zuzi, voiam sa te intreb ce mai stii de Denisa, ca i-am trimis un email acum vreo saptamana, si n-a raspuns. O fi prin zona? Nu mai stiu de ea nimic de cand a nascut....
Altceva nu mai stiu ce sa mai zic, mi-a secat creierul 
Cristina
noi si poze mai noi
Zuzilici spune:
Khris parca mi-ai citit gandurile. Maine cand ma duc sa discut cu ei am sa-i intreb ce-mi ofera si le spun ca plec in tara ca sa ... ma gandesc...
. La fel mi-a zis si soata sa-i las pe ei sa vorbeasca si sa vad ce ofera si-apoi mai stam de vorba. ![]()
Despre Denisa prea multe nu stiu. A venit pe la mine dupa ce-am nascut si-apoi a plecat in tara. Mai stiu ca si-a luat cottage si ma gandesc ca probabil isi petrece vara pe-acolo. Am vazut poze cu Emma si-i o scumpa care deja se balaceste in piscina. Sigur se face si ea 'sirena' ca si Yasmin.
Te
si mersi de sfaturi.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/-1/t/-24/k/63a6/weight.png
Nora__ spune:
Neatza fetele!
.....Bine v-am regasit!
Eu am reusit sa ma mut,am fost si in concediu,am fost o zi la serviciu chipurile sa imi reincep activitatea si pentru ca m-am extenuat tare,mi-am luat 3 saptamani de concediu
mai am treburi prin casa,dar nu prea ma simt in stare dupa ce in cateva zile am facut curatenia de dupa varuit,am pus majoritatea lucrurile la locul lor si am facut si sfintirea.Inca mai am de despachetat.
Partea buna este ca nu m-am ingrasat ,am 53.5 kg.
Partea proasta este ca ma trag tare la fata,iar oboseala excesiva m-a facut sa arat ca un zombi
.Toti stateau pe capul meu ca sunt prea slaba si trebuie sa ma ingras
.
Normal,ei nu stiau de bicele Deliei si Carmencitei
...le era usor sa vorbeasca![]()
Carmen....cred ca esti nerabdatoare...sa dea Domnul sa nasti usor si sa fiti amandoi sanatosi si...cine stie,poate iese si al doilea cu ochii tai superbi.
Zuzuliceo....ai printesa cuminte si curajoasa.Imi vine s-o mananc de scumpa ce este.Tare as ciufuli-o cu niste pupici.
Am fugit la treburi...si sa aveti o zi frumoasa!
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
mephala30 spune:
Neatza!
Am ajuns si noi acasa, am avut de luat o trimitere pentru analize. Maine ii facem lui Ius niste analize pentru o mica operatie la degetel.(trebuie sa-i dea drumul la tendon, caci este tinut de niste fire) Uf, deja mi se rupe sufletul!!!
Nora, s-o stapaniti sanatosi! si spor la despachetat. 
Zuzilici, ehei, deja mergi cu bicla o ora pe zi? Inseamna ca esti complet refacuta si ma bucur pentru tine.
Pe cand botezul Isabellei?
Carmen
(36+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
crystina spune:
Carmen ma bucur ca bb e bine..bafta multa! Hai ca nu mai ai mult! Of! bafta si motanicului! Multi pupici si sa treaca bine prin interventie!
Pupici la toata lumea! Ma intorc la invatat si in vreo doua ore am si ora de condus!
P.S. Delia da-mi te rog vreo doua bice pe spinare..am dat iama intr-o cioco! ![]()
Delidana spune:
Buna fetelor,
Carmen, numai bine lui Iustin si sa treaca peste interventie repede si cu bine.
Nora, bine ai revenit! Ti-ai atins tinta!
Vrei sa treci la mentinere?
Zuzilici, te-am transferat la "Categoria grea" (erai la cea medie).
Doina si Mik, va astept si pe voi cu raportul.
Crystina, de data asta chiar ca nu pot sa dau
pentru ca am mincat si eu cioco (78% cacao) dar m-am oprit dupa 2 patratele.
Bine ca am fost la sala (1 ora jumate) si s-au mai atenuat din pagube (sper). ![]()
Nu stiu ce am dar m-a apucat asa o lehamite si n-am chef de nimic. Ma fortez sa merg la sala dar n-am nici o tragere de inima. Tzuni, cred ca m-am molipsit de la tine, ce zici? ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Delidana, eu ma mentin : 51.2 kg.
Nora, sa stapiniti sanatosi casa. e tot in Tatatrasi ?
Spor la invatat Crystina.
Edit : sa nu uit : il sarut pe Iustin sa-i dau curaj si pe Carmen.
Va pup pe toate.
Mik.
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Aseara am ajuns acasa, super frumos in vacantza dar scurt
, am citit tot ce ati scris si maine scriu mai mult .V-am pus cateva poze Pesaro,Italia in miniatura, Tirol.
va pup
Mamica de printesa
de 4 anisori