BANCA sigura-CREDIT ipotecar
Raspunsuri - Pagina 9
irinabobe spune:
si eu am depus dosarul la bcr miercuri 13 , acum sper sa nu fie cu ghinion. si eu am ceva dubii referitor la actele casei. dar astept pana lunin sau marti cand trebuie sa primesc raspunsul. pt cel de nevoi personale m-au sunat azi ca e aprobat.
Irina
irinaelena spune:
Se pare ca s-au inscris la linia de start 3 banci pana acum .
Sa vedem cum se comporta fiecare...si poate din experientele noastre invata cei care urmeaza sa faca un credit.
Irina
salomea spune:
Din experienta mea recenta cu creditele (pentru teren):
La Finansbank mergem cu actele terenului, ne refuza dosarul pe motiv ca sunt probleme de ordin juridic ( niste greseli notariale, nu mai intru in amanunte). Vorbim cu un avocat si aflam ca se poate face un act care sa acopere cumva acele greseli si hotaram ca mergem mai departe si depundem dosarul la alte 2 banci. Intre timp mai vorbim cu enspe avocati si aflam ca de fapt e naspa situatia si e prea riscannt sa continuam. Apar si raspunsurile de la cele 2 banci: BCR raspuns afirmativ, actele is ok (!!!!!!!!), Egnatia nici pana azi n-a mai dat vreun semn (is 3 saptamani)...
Bine inteles ca am renuntat la cererea de credit de la BCR iar cat despre astia de la Egnatia...
Trageti si voi concluziile...
impreuna spune:
Of fetelor, sper sa fie cu noroc la toate
Eu una stau ca pe ghimpi:)
Salomea de ce ati renuntat la BCR daca raspunsul a fost afirmativ?
Noi am avut un credit la BCR vre-o 2 ani, acum l-am achitat ca sa-l putem lua pe ce de locuinta, dar am fost multumita de serviciile lor, au fost mereu pe faza si nici nu am avut surprize neplacute. Pluc ca acum 2 ani cand am depus dosarul pt credit de nevoi personale ni l-au aprobat pe loc si a doua zi am primit banii.
Fla (sotie si mamica fericita)
CristinaT spune:
Buna, chiar de ce ai renuntat la Bcr daca v-au raspuns afirmativ?
Se pare ca si noi vom face creditul tot la BCR. Aveam de ales intre Volsbank - credit de nevoi, puteam lua de aici, Transilvania, BCR.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Gaby spune:
buna,
Am intrat rapid sa vad ce mai faceti, cum merg lucrurile...noi vom semna miercuri si tot miercuri va primii doamna banii.
Probleme nu am intampinat, sper ca nici voi, dar am probleme cu propietara: ea trebuie sa-si ia 2 camere, nu stiu de ce 2, si vrea o anumita zona,si ne-au sunt de la agentie, cei care o ajuta, sa trecem in contract 2 luni timp de parasire a caseicred ca inebunesc pana se termina...daca fac ceva, incerc sa spun oamenilor ca si eu platesc chirie si timpul inseamna bani, cred ca doamna nu mai semneaza...asta e...mai astept sa mi se indeplinesca visul!
VA doresc mult noroc!
omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro
anelize spune:
quote:
Originally posted by Gaby
buna,
Am intrat rapid sa vad ce mai faceti, cum merg lucrurile...noi vom semna miercuri si tot miercuri va primii doamna banii.
Probleme nu am intampinat, sper ca nici voi, dar am probleme cu propietara: ea trebuie sa-si ia 2 camere, nu stiu de ce 2, si vrea o anumita zona,si ne-au sunt de la agentie, cei care o ajuta, sa trecem in contract 2 luni timp de parasire a caseicred ca inebunesc pana se termina...daca fac ceva, incerc sa spun oamenilor ca si eu platesc chirie si timpul inseamna bani, cred ca doamna nu mai semneaza...asta e...mai astept sa mi se indeplinesca visul!
VA doresc mult noroc!
omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro
Termenul legal de sedere in imobil a vanzatorului este de 30 zile.Poti "ameninta" ca iti cauti alt apartament ,daca proprietara nu vrea sa il paraseasca in termenul legal,sau poti modifica pretul in favoarea ta.Daca vrea sa mai stea o luna in plus,sa mai scada cateva sute de euro.
salomea spune:
Scuze de intarziere cu raspunsul...
Cred ca m-am grabit cand am scris mesajul si nu m-am facut inteleasa nici de mine. Ideea e ca am depus la BCR dosarul pentru un teren cu bube destul de clari si mari (se poate invoca nulitatea absoluta in 2 randuri, printre actele terenului). Cei de la Finansbank au vazut buba si ne-au refuzat, insa cei de la BCR n-au vazut nimic care sa nu fie in regula, ba inca ne-au dat si raspunsul foarte repede... Ceea ce m-a cam socat pt ca ma astept ca banca sa aiba parte de niste juristi cat se poate de competenti, e interesul lor...
Ma rog, asta ar fi experienta mea cu partea juridica a BCR-ului, asta nu inseamna ca daca actele terenului ar fi fost in regula si am fi continuat sa semnam creditul la ei, nu am fi avut apoi o experienta buna... (desi mi se par cam slabe conditiile comparativ cu alte banci).
Bafta tuturor!
impreuna spune:
Da chiar Gaby fortati si voi nota, nu lasati baba sa-si faca de cap. Agentia ce a pazit, de ce nu i-a cautat pana acum alta locuinta, mai ales ca a semnat contract de exclusivitate cu ei?
Fiecare sa isi faca treaba, nu mi se pare corect sa suferiti doar voi consecintele...
Fla (sotie si mamica fericita)
irinaelena spune:
Salomea, mi se pare ca ai procedat foarte corect cand ai retras dosarul de la BCR...faptul ca nu au vazut niste nereguli asa mari pe cat zici...da de gandit.
Gaby, noi am stabilit inca de la precontract termenul de eliberare, care, din fericire pentru noi este "imediat" . Dar si eu stiam ca termenul legal este de o luna. Daca chiar vrea sa o lasi 2 luni, ai putea sa ceri macar banii de chirie pe luna respectiva. Voi ati facut un precontract si ati dat vreun avans proprietarei? Daca ati dat si daca ea nu mai vrea sa semneze, ar trebui sa va inapoieze dublul sumei. La noi asa e trecut in precontract.
Irina