BANCA sigura-CREDIT ipotecar
Raspunsuri - Pagina 4
Kya spune:
Ia uitati aici un site care pare util pentru cei interesati de compararea ofertelor de credit ale bancilor
www.finzoom.ro
Kya - viitoare mamica in asteptare
Gaby spune:
buna,
DAAAAAA
Am luat credit de la Finans si Bancpost si credit ipotecar de la domenia credit...in acesta seara am primit acceptul lor... sunt foarte fericita. Sa vad cum o sa le platesc ca am o rata lunara totala de 2.500 lei
Am luat credit de la BAncPost per familie, si eram si in centrala de riscuri bancare, nu eu- sotu. Cei de la Raiffeisen sunt niste kk-nari. Ei si BRD...astia te trimit de nu te vezi, din orice. Noroc ca noi am adus dovada de la Raiffeisen si a fost ok, am mers mai departe. De la Finans a luat tata iar la domenia am luat cu salariile si firma, am adus dovezi ca o ducem bineLa domenia a mers extrem de bine, a doua zi ne-au sunat ca putem rcede la gasirea apartamnetului si ca imi ofera 45.000 Am timp sa gasesc apartamnetul dorit cam 55 de zile, sper sa am noroc...ca azi este prim azi mai plina de umblat si e nasol rau...numai de oameni neserioasi am vut parte...
HAi ca am povestit destul...daca mai sunt intrebari...astept!
Cat despre banca cea mai...depinde de fiecare dintre noi:eu una nu as lucra in veci cu anumite banci, unii sunt incantati, depinde si peste cine ai dat prima data...
Succes tutoror cautatorilor
omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro
impreuna spune:
Gaby, ne poti spune cum ai procedat cu creditele simultane, cand ai depus dosarele? Bancile nu se verifica intre ele?
Ma uit acum ce conditii au cei de la domenia, poate ne incadram...
Fla (sotie si mamica fericita)
Gaby spune:
La Domenia am declarat creditul de la bancpost plus unul dintre cardurile de credit, de la BRD, pt. a nu avea probleme...cu brd nu se stie niciodata ; am dus dovezi salariale plus actele firmei, am "girat" intr-un fel cu firma, adica eu lucrez la firma mea si trebuiau dovezi ca am contracte si ca lucrurile merg...la domenia se poate orice...pe bune, iti ia in calcul orice contract, angajament oportunitate...ne-a dat acceptul, am doar un comison de 1,5 si am gratie in primul an, deci platesc doar dobanda...in primul an, ca bonus (cica)...asta este noul tips al bancilor ca sa te incadrezi fara grija.. creditul este pe 20 de ani; dobanda nu este cea mai mica de pe piata, dar au au cantarit mai mult celelalte lucruri- oamenii, cu adevarat profesionisti, care au analizat dosarul imediat, ne-au consiliat, ne -au oferit toate informatiile despre cum decurge ipotecarul:credit pe 20 ani ; suma maxima 60.000 de euro, avans + taxe 18.500, fianantare 45.000...; plus ca am garantia ca daca propietarul nu are actele -ei se ocupa in regim de urgenta, daca au actele- nu dureaza decat cateva zile;
Exista si posibilitatea sa nu le declari- se practica- daca mai ai credite mici, pana in 5000, nu se vad, doar daca ai restante sa probleme la biroul de credit; eu am unul la CEC si nu l-am decalrat, e extrem de mic, este mai demult si a mai rams putin de rambursat- dar ideea este ca nu s-a vazut...nici la bancpost, si mai ales la CEC, astia nu prea au cum sa le declare..
Acum mai depinde de veniturile fiecaruia, daca sunt generoase (sa zic asa) nu trebuie sa iti faci griji..
PT. anelize- si eu as face credit la BT, chiar daca dae nu e tocmai mic, si aici sunt oameni deosebiti, sunt extrem de bine pregatiti! daca vrei credit de la ei, eu zic sa mergi pe mana lor...
Vrei exemple cu NU - pentru mine- raiffeisen , brd, si volk - cu toate ca aici e cu semul intrebarii...(astia se misca incet, au o groaza de comisioane)
DA - Bancpost, Domenia, BCR, transilvania, hvb, alpha...daca te hotarasti la bancpost, de exemplu, iti pot spune persoane dragute..la care sa mergi sigur, la sucursala de pe magheru'...
impreuna spune:
Gaby, adik dc eu am un credit vechi unde mai am vre-o 3000 euro de platit, nu il pot vedea alte banci de la care vreau credit? Dar dc nu il declar, e fals in declaratii... Sau nu trebuie declarat nimic?
Fla (sotie si mamica fericita)
irinaelena spune:
Despre Bancpost am auzit eu de rau....un coleg a luat un credit pentru casa, in lei, si i-au spus ca in cateva zile vor fi virati banii. Dar au tras de timp pentru ca au anticipat ca va creste euro (a fost in acea perioada cand euro a crescut brusc cu vreo 700 lei). Si cum el trebuia sa plateasca pentru garsoniera in euro, nu i-au mai ajuns banii. Evident, cei de la banca i-au propus sa isi mai faca, tot la ei, un credit de consum (de vreo 20 de milioane). Pana la urma a avut noroc ca l-a imprumutat o ruda...
Irina
ellys spune:
Si eu vreau sa fac un credit ipotecar.
Aveti idee cat costa ipoteca (onorariu notar+taxe)?
este foarte important pentru mine.
multumesc.
anda141 spune:
Ellys, iti spun eu cat costa taxa notariala cu ipoteca,Tine-te bine : saptamana trecuta am platit 83 000 000 !! nu numai ipoteca , ci toate taxele aferente contractlui de vanzare-cumparare + ipoteca. Mi se pare enorm, dar nu avem ce face.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Gaby spune:
Taxele notariale se calculeaza in functie de valoarea apartamnetului: la domenia am primit un astfel de calcul- pt. 60.000 valoare ap.,taxele sunt 3.500.
Daca ai un credit mic si nu esti in centrala riscurilor bancare, bancile nu te pot vedea, nu este un program care sa inscrie toti clientii bancilor, ci doar unul care ii inscrie pe cei rau - platnici. DAca vrei sa te verifici", faci cerere la birou si afli adevarul despre tine