BANCA sigura-CREDIT ipotecar
Raspunsuri - Pagina 24
irinaelena spune:
Nu descuraja Fla! Mama mea are o vorba: "ce-i al tau, e pus deoparte!". Si cu asta ma incuraja intotdeauna, si cand eram in cautarea unei iubiri , si in cautarea unui apartament, ori de cate ori era nevoie. Daca nu il luati pe asta, inseamna ca nu era pentru voi .
Te-am gasit aseara pe la Clubul nurorilor, si am vazut cat de mult iti doreai anul trecut sa aveti casuta voastra.. acum sunteti foarte aproape!
Irina
impreuna spune:
Eu sunt inca optimista, adevarul e ca imi place sa imi caut apartament
Dar m-au dezamagit oamenii, asa sunt eu naiva sa cred pe toata lumea pe cuvant:)
Am sunat un evaluator care stiam ca e mai ieftin si ne-a tot amandat de cateva zile cu raspunsul, ca aseara sa ne spuna ca nu are timp, sa cautam pe altcineva:(
Gaby asa o sa fac cum spui cu avansul si precontractul.
Irina, de mult imi doresc o casa a mea:) Dc ai trecut pe la nurori poate si ramai
Fla (sotie si mamica fericita)
oprietena spune:
Multumesc Irina pt raspuns. Intre timp am citit si cele 16 pag editate de voi si mi-am facut cateva idei. Tocmai am vrb cu cineva la telefon pt mai multe informatii de la BCR, astept raspuns sa vedem la ce m-as putea incadra.
felicitari fetelor care si-au luat casuta. Eu am ajuns ca in fiecare seara cand pun capul pe perna sa imi inchipui fel si fel de scenarii despre casa mea. Multa bafta celor care sunt in "desfasurare"
irinaelena spune:
Ehee...cate "scenarii" n-am facut eu in mintea mea!
Succes la cautat casa/credit, si daca mai ai intrebari, aici e locul potrivit
Irina
impreuna spune:
Mirela, vrei sa sti de la o banca anume, sau asa in general, cu care am avut fiecare tangenta?
Fla (sotie si mamica fericita)
irinaelena spune:
Mirela, fiecare banca impune un venit minim, fara de care nu poti sa iei nici un fel de credit (pentru casa, ma refer). Aceasta limita inferioara o gasesti pe site-ul fiecarei banci, sau cred ca si pe www.finzoom.ro
Dar, daca depasesti acel prag minim, in functie de veniturile pe care le aveti, banca va zice ce suma poate sa va imprumute. Ei nu cer un anumit venit, ci doar iti spun cat poti sa primesti de la ei.
Irina
Gaby spune:
buna Mirela,
hai sa-ti raspund pe inteles:
Pentru a lua un imprumut bancar, care sa-ti foloseasca la ceva, in speta sa-ti cumperi casa/ap. trebuie sa ai un venit cumulat pe familie de 30 mil lei...sau pe acolo pe undeva!+- 5 milioane!!!!
restul e....istorie?, nu e ameteala bancara!!!nu iei nimik fara bani, plus ca tu trebuie sa mai ai ceva bani pe langa acel avans, pentru acte- minim 2000 e, avocat, asigurari, agentie, si lista nu se inchide aici - la maine se deschide alta: de unde bani sa fac amenajariiiiiiiiiii
Babuta se muta la 1 si eu tot nu am produs nimik pentru amenajare...
Tututror
impreuna spune:
Am o veste buna: azi am semnat precontractul la un apartament pe care l-am gasit aseara. Am fost hotarati tare
Apart. e ok, semifinisat (adica are centrala, termopane, usa antiefractie) dar va trebui sa schimbam una, alta (gresie, parchet, faianta). E cu 3 cam. decomandat, in zona buna, et. 2 in bloc turn, la 62.500 euro.
L-am gasit prin agentia unor prieteni si ni s-a luat o piatra de pe inima.
Le-am dat un avans de 2.000 si saptamana viitoare dupa ce primim creditul pt nevoi personale le dam restul de avans.
Acum cautam evaluator:)
Cristina voi in ce stadiu sunteti? Ati mai rezolvat ceva?
impreuna spune:
Multumesc fetelor.
Banca ne-a dat o lista cu evaluatori iar noi trebuie sa ii cautam, sa luam legatura cu ei si sa vedem care ne convine mai mult:) Cica asa e "politica".