BANCA sigura-CREDIT ipotecar

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna,

FLA, ai obtinut chiar mult! bravoooo
Cat este rata actuala si cat este cea variabila, peste 2 ani???? sper sa nu fie o diferenta mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

monica a nu se intelege gresit, nu am spus ca am dat spaga la banca ci ca am auzit cazuri, deci nu e cazul sa ne iei la omor.

Nu am zis nimic de tine, ziceam asa la modul general...scuze daca ti s-a parut ca te-am atacat. Nu am avut nici o intentie.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Of, mi-au scos peri albi cei de la notariat

Pe langa alte maruntisuri neplacute, cel mai tare m-a distrat intrebarea: "Si pe doamna notar cine o duce la banca?"
Sa-mi pice fata nu alta . I-am zis ca noi trebuie sa fim mai devreme la banca, pentru a citi si semna contractul de credit...ea (asistenta probabil) nuuu...ca cineva trebuie sa treaca pe acolo sa o ia pe doamna notar!! Atunci i-am zis ca o rog frumos sa ia un taxi si ca ii platesc eu drumul!!! Evident ca a intors-o si a zis ca vor vedea cum vor face..

Zau daca ii inteleg...dupa ce ca ne jumuleste de bani, nici macar nu poate sa vina singura la banca?!

In fine... sper sa fie totul bine maine si sa nu apara probleme...... Doamne ajuta!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

bafta irina iti tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gaby, anul asta platim cam 400 euro/luna, doar in 1 an e fixa (cel putin la creditul ipotecar), de la anul va fi cam 8% (fata de 5,9 cat e acum).
Crede-ma ca inca nici n-am calculat exact ce si cum, tot ce ne doream era sa ne aprobe, ne-om descurca noi cumva:) Sper sa nu apara surprize neplacute. Oricum comisioane nu prea sunt...

Irina bine ca ne-ai zis. Inseamna ca trebuie sa-mi caut un notar in apropierea bancii

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by irinaelena

Of, mi-au scos peri albi cei de la notariat

Pe langa alte maruntisuri neplacute, cel mai tare m-a distrat intrebarea: "Si pe doamna notar cine o duce la banca?"
Sa-mi pice fata nu alta . I-am zis ca noi trebuie sa fim mai devreme la banca, pentru a citi si semna contractul de credit...ea (asistenta probabil) nuuu...ca cineva trebuie sa treaca pe acolo sa o ia pe doamna notar!! Atunci i-am zis ca o rog frumos sa ia un taxi si ca ii platesc eu drumul!!! Evident ca a intors-o si a zis ca vor vedea cum vor face..

Zau daca ii inteleg...dupa ce ca ne jumuleste de bani, nici macar nu poate sa vina singura la banca?!

In fine... sper sa fie totul bine maine si sa nu apara probleme...... Doamne ajuta!

Irina

Bafta! sa fie intr-un ceas bun!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Buna tuturor! In sfarsit ne putem numi proprietari!!

A fost o zi lunga si obositoare..dar a meritat. Va ziceam ca proprietara va elibera imediat apartamentul...dar nu e asa. Adica ea nu se astepta sa facem actele asa repede asa ca am stabilit termenul de eliberare dupa 10 zile, ca sa aiba timp sa mute mobila si, ceea ce m-a surprins pe mine, sa puna cele 2 geamuri lipsa de la usa de la balcon! Ce sa zic...suntem norocosi cu asa proprietara

Irina

Mergi la inceput

Buna tuturor! In sfarsit ne putem numi proprietari!!

A fost o zi lunga si obositoare..dar a meritat. Va ziceam ca proprietara va elibera imediat apartamentul...dar nu e asa. Adica ea nu se astepta sa facem actele asa repede asa ca am stabilit termenul de eliberare dupa 10 zile, ca sa aiba timp sa mute mobila si, ceea ce m-a surprins pe mine, sa puna cele 2 geamuri lipsa de la usa de la balcon! Ce sa zic...suntem norocosi cu asa proprietara

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

irinaelena, super vanzatoarea ta! Felicitari.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Irina felicitari. Ce fain ca va elibereaza repede apartamentul

Noi cred ca azi incheiem precontractul pt apart. sa nu il pierdem, ca in 2 sapt. s-au scumpit cu cateva mii de euro:(
Daca in cateva ore nu apare o alta super-oferta, il luam pe ala (dc ajungem la intelegere:) sa nu il pierdem, ca cine stie ce si cand mai gasim.

Sun la banca sa vad in cat timp ne dau banii sa le spunem proprietarilor. Si dc mai trebuie sa ducem niste acte...

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput