BANCA sigura-CREDIT ipotecar

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fla am auzit de spaga la banci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Buna,

Multumesc Fla, am rezolvat...nu pot sa va spun mai multe, editam o revista, in oct ce va fi distribuita la Targul National Imobiliar, gratuit si am facut asig, plus ca folosit info intr-un material. Merci IRINA!!sper sa nu intru sub "incidenta" materialului despre ziaristi...

De spaga am auzit- dar nu cred, nu-mi vine sa cred!

Cristina, nu stiu ce sa zic...imi pare rau! daca totusi vrei sa faci o incercare sa suni pe cineva de la Domenia Credit sa pui intrebari, trimite-mi mail, sau vb pe mess, trebuie sa faci ceva urg!!!iti dau pe cine de acolo, doar sa intrebi, sa vezi cu ce te pot ajuta...ei se pliaza pe nevoile clientilor!

O seara mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Hai ca asta cu spaga la banca nu am mai auzit-o. Dupa ce ca isi iau o caruta de bani din comisioane si dobanzi, mai dau si spaga...Oricum ei si din asta traiesc,deci e si interesul lor sa aiba clienti. Nu mai invatati si bancile cu spaga, destul ca dam mai peste tot

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

monica a nu se intelege gresit, nu am spus ca am dat spaga la banca ci ca am auzit cazuri, deci nu e cazul sa ne iei la omor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ni s-a aprobat dosarul, azi ne-a sunat de la banca sa ne spuna.

Monica, eu am intrebat de spaga nu ca as fi dat (n-am dat nici cand am nascut:) dar auzisem ca unii asteapta asa ceva si de asta taraganeaza lucrurile, daca era asa ma reorientam spre alta banca:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Fla, felicitari! Ma bucur pentru voi! . Ati scapat de un stres, dar urmeaza altele

Cum stati cu cautarea apartamentului? Cat timp aveti la dispozitie pentru a-l gasi?

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna

Felicitari!!!!

Cat ati obtinut, va ajung???? cat timp aveti la dispozitie, cum sunt preturile la case in cluj>?

Hai ca ma ambalez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Gaby

Buna,

Cristina, nu stiu ce sa zic...imi pare rau! daca totusi vrei sa faci o incercare sa suni pe cineva de la Domenia Credit sa pui intrebari, trimite-mi mail, sau vb pe mess, trebuie sa faci ceva urg!!!iti dau pe cine de acolo, doar sa intrebi, sa vezi cu ce te pot ajuta...ei se pliaza pe nevoile clientilor!

O seara mai buna!

omul cu... banca la cap! www.bankingnews.ro

Buna, Gaby multumesc mult, deocamdata incerc sa stau cuminte... nu prea mai fac valuri...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Multumesc, multumesc
Din ce mi-a zis al meu sotz, ne-au aprobat cat am cerut ultima data cand am schimbat cererea, vre-o 54.000.
Apartamentele cu 3 camere sunt de la 60.000 in sus, depinde de zona, facilitati...etc. Cu ce mai avem noi ar fi ceva peste 60, acum sa vedem ce gasim...
Avem 3 luni la dispozitie sa il gasim, noi am ochit deja 2, unul chiar deasupra socrilor unde stam acum, doar ca are chiriasi pana la anul nu se stie in ce vreme...
Pretul e super ok, ca proprietarul vrea doar sa il vanda ca nu are ce face cu el, nu ca ar avea nevoie de bani (chiriasii nici chirie nu platesc:). Acum nu stiu dc sa il luam si sa asteptam pana la anul, sau sa il luam pe celalalt care ne place si e ok ca pret (61.000)...
Oricum vrem sa mai vedem cateva dc apar oferte bune. Acum sa vedem..., incepe distractia:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

felicitari fla. bafta in continuare!

Mergi la inceput