Mamici iulie - august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
crissa71 spune:
Neata mamici si burtici.
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI BEBEILOR MULTA SANATATE!
RECUPERARE RAPIDA SI BEBEI PAPACIOSI..
Fetelor cu caldurile astea cred ca o sa va citesc doar noaptea ca face calculatorul caldura f.mare...
Noi suntem binisor..ne-am cam speriat aseara ca facusem kk putin mai moale dar a trecut..ma ingrijoreaza insa haraitul..nu e tot timpul..si-i scot mucii mai mereu..parca se aude din gat cumva sau din nas...Nu stiu...Aseara am exagerat cu statul afara si am venit sus cu manutele reci reci(n-a avut bluzita cu maneci lungi..!).I-am si tinut ca toanta o babetica care se udase cu lapte si nu mi-am dat seama...Drept urmare speriata sa nu raceasca i-am dat sus in casa bluza si pantaloni...ce n-a purtat el deloc pana acum...L=am tot verificat daca a transpirat la ceafa si nu transpirase..asa ca nu l-am dezbracat...SI am stat toata noaptea cu gandul ca l-am imfofolit...
Nu mai stiu cum sa-l imbrac..iesim la plimbare e cald..cand venim acasa in curte la noi e umbra ca nu bate soarele si el e incalzit si...stau si ma gandesc ca poate-s treceri bruste de temperatura...(Exagerez cu bruste!!)..totusi e umbra si mai racoare evident..ETC...
Hai ca v-am innebunit!SORRY...
In fine sper sa fie totul bine ceea ce va urez si voua.
VA pupic pe TOATELE....
Aveti grija cu caldurile...La noi in camera e f. cald...mi-e groaza de ce o sa vina....
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
lili spune:
Buna! Sunt sora lui Lili. Ea s-a mutat in casa noua si deocamdata nu are internet acolo, asa ca m-a rugat pe mine sa va trimit un mesaj. A nascut pe 28 iulie, ora 11.15 cu Dr. Filipescu (Dr. Tutunaru a venit in acea seara din concediu), o fetita, Maria Alexia, 3,090 kg si 48 cm. Totul a fost OK, sunt bine amandoua...si mai multe amanunte o sa va dea ea imediat ce o sa aiba net.
Cristina_Ioana spune:
Oncicu, eu am o masa plina de sticle de tot felul de siropuri si licori care nu au ajutat la nimic... nici Lass Baby nu ne-a ajutat sa facem kk, nici Debridat, nici nimic. Iar Romergan nu vreau sa ii mai dau, ca tare nu imi place ce am citit pe prospect...cu toate cu mi l-au recomandat 3 pediatri...
Fetele cu bebei coliciosi, putere si multa rabdare sa avem 
Mada nu te mai supara ca o sa nasti si tu, stai linistita si mai bine profita de timpul asta si odihneste-te si plimba-te si fa-ti orice placere cat de mica 
Map iubita, sa iti traiasca minunea si sa fie sanatoasa!
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png
dariana spune:
Map, sa-ti traiasca!!!
Tweety, succes, iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara!
Si pe noi ne omoara colicii si cand ma gandesc ca nu avem nici 3 saptamani.....ma apuca groaza, mai ales cand vad la voi ca n-au trecut nici la 2-3 luni, ce sa mai zic de 6, ca asa zicea cineva.
papadie spune:
BRAVO LILI!!! FELICITARI SI RECUPERARE USOARA!!!
Ma bucur extraordinar de mult!
Bebelusa ta este intruchiparea unei minuni!
Cea mai buna veste pe care am primit-o
Multumesc surioarei tale.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
mamanati spune:
Mada, stai linistita ca si eu sunt in aceiasi oala cu tine. Cred ca ajung si eu la inducere duminica. Fata il asteapta pe tati. In fiecare noapte ma culc cu gindul ca poate, poate mi se rupe apa, desi mii frica. Dar lasa ca nu mai e mult si o sa ne tinem si noi comorile in brate.
MAP, LILI, MIA, FELICITARI FETELOR PENTRU PUIUTI!!! SA CREASCA MARI SI SANATOSI, VOUA RECUPERARE RAPIDA!
TWEETY, TIN PUMNII SA MEARGA TOTUL BINE! CURAJ!
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Monica felicitari!
Sa iti traiasca flacaul, sa creasca mare si frumos si tie refacere rapida si laptic mult! Multi pupici londonezi!
Silvia_Pui multumim ca ne-ai anuntat!
Mia, Lili felicitari sa va traiasca micile minuni, sa creasca mari si frumosi si voua refacere rapida si mult laptic!

Motzata ieri nu s-a mai intamplat nimic deosebit azi vad ca iar elimin din dopul ala, dar dureri sau ceva nu am inca. Ei ziceau ca maxim pana azi nasc dar se pare ca nu e chiar asa. Ca azi ar fi data data de ei dupa lungimea ciclului meu menstrual. Ms de intrebare.
Cristina_Ioana ar fi totul ok daca as fi in stare sa fac ceva dar efectiv nu mai sunt in stare nici de plimbari, nici de treats, nici de nimic. Am inceput iar cu greturi, mananc numai ca sa nu am stomacul gol cand simt ca ma roade ca nu am pofta de mancare deloc, de dormit nu reusesc de nici o culoare azi noapte am dormit numai 2 ore am reusit sa adorm pe la 12 si la 2 jumate m-am trezit sa merg la baie si gata somnul meu.
Am reusit sa mai atipesc de la 7 la 8 si atata.
Romaniaau floare
si pup
la fata ca stiu exact cum te simti, asa si eu aici. Si au si stilul asta aici lasa sa mai asteptam daca si tu si baby sunteti ok. Dar nu pricep ca eu nu mai sunt ok incep sa o iau razna serios. Eu si asa din fire is mai depresiva si daca pana pe 23 nu se intampla nimic, nu ca pare ca s-ar petrece vreo ceva ca e liniste si pace, chiar ca o iau aiurea. Mai sunt 4 zile pana pe 23 si pt mine parca mai e un secol si faptul ca nici nu ma pot odihni nu ma ajuta la "pisic".
Eu de mult timp nu am mai fost asa depresiva, am avut o perioada cand eram la faculatate ca eram la 2 si deja stresul si oboseala m-au facut s-o cam iau razna. Dar de atunci am fost mai linistita mai ok, dar de acu vad ca iar ma duc in jos.
Sa nu radeti dar eu am zis ca odata cand am bani si timp eu merg la psiholog ca am o tendinta de a ma santaja singura. O sa ziceti ca locul meu e la
balamuc dar macar am ajuns sa am curajul sa recunosc ca am si probleme, nu e totul roz si bine.
Zilele astea am incercat sa imi ocup timpul cautand toate informatiile necesare sa ma pot reintoarce sa studiez dupa ce mai creste baby, ca aici macar au aceleasi cursuri si seara sau in weekend pt persoanele care muncesc sau care au copii.
Asta imi place aici ca daca vrei sa te reintorci la studii dupa ce ai stat cu cei mici acasa sau ai luat o pauza de la scoala din diferite motive te ajuta au cursuri speciale sa te introduca in domeniul in care vrei sa te lansezi si tot asa.
Normal ca toate costa destul de mult dar incet incet vreau sa le fac si ma bucur ca am sprijinul total al lui Flo. El intelege ca pt mine e f important sa fac asta.
Vai cat am scris, va innebunesc de cap. Sorry!![]()
Acu ma apuc sa fac ceva curatenie ca nu pot sta in pat ca ma enervez ca nu pot atipi si macar sa fac ceva util. Intru mai incolo sa vad ce vesti mai sunt.
------------------------
40+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
emiliableau spune:
FELICITARI PENTRU LILI. IN SFIRSIT,
I-A DAT SI EI DUMNEZEU O MINUNE.
lili, va doresc multa sanatate, tie si fetelor tale.
sunt o mamica de august 2004, dar v-am citit frecvent pentru a afla vesti despre lili, care a fost tare incercata.
sanatate si fericire pentru toate mamicile
mihaelagrosan spune:
Buna fetelor!
Felicitari mamicilor si nastere usoara gravidutelor!!!
Am venit si noi acasa luni.Suntem foarte fericite ca suntem iar cu tati ca noua nu ne-a placut deloc in spital. Am facut o mica depresie, dar noroc ca ne-a trecut.
Pt. listuta: Elena Maria s-a nascut natural fara epidurala in data de 9 august,ora 15:35, 3100g, 54 cm si apgar 9
Din pacate au inceput si la noi coliceii de vreo 2 zile. Acuma e mai bine ca am luat Sab Simplex.Sper sa nu se inrautateasca situatia.
Mihaela
si
Elena Maria
MissJJ spune:
Mamanati macar la tine e duminica, aici abia pe 23 adik miercurea urm am programare sa ma vada medicul care imi va face alta programare pt cand voi trebui sa vin pt inducere. Deci nu miercuri e evenimentul. Si la cum stau ei aici cu programarile...
Si cum am mai zis e si stilul ca 2 sapt peste termen este ceva absolut normal abia pe urma zic ei ca tre sa iti faci griji.
------------------------
40+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby