***majestate***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Sa-ti traiasca minunea mica!
E atat de misto sa citesti topicul asta asa, dintr-o data, sa vezi evolutia perlelor...e prima oara cand intru aici, dar voi mai veni!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

aralia

limba noastra cea de toate zilele

majestatea mea stie ca nu are voie sa se uite la desenele de pe "cartoon network" si de mic am incercat sa-i "cultiv" gustul pentru desenele de calitate. are gramezi de dvd-uri disney cu titrare in limba romana dar nici nu se mai uita la ele. asa ca pandeste momentul si imediat isi pune tv-ul pe "cartoon". intr-o zi il prind uitandu-se la ceva desene cu roboti si tampenii. il surprind adancit in atmosfera si stau langa el si ma minunez cat poate fi de fascinat de niste porcarii ca alea. la un moment dat il vad ca se incrunta. aud niste dialoguri greu de digerat pentru un copil de 4 ani. tudor mai sta cateva secunde dupa care se uita la mine si-mi spune cu voce suava:
- eu ma bucur foarte mult ca vorbesc in romana dar nu inteleg nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ce dulce e majestatea ....bucura-te cat mai mult de perle. Incet...vor disparea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Scump foc! Pupici de la noi!
Mami, tot n-ai prins curaj pt o fititza cu funditze/?

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput