***majestate***
Raspunsuri - Pagina 6
mara03 spune:
vrajitoarea (povestita de strabunica)
- buni, ce ai tu pe nas? o intreaba tudor pe strabunica lui.
- ce am?
- pai ai niste bube negre. (strabunica are niste puncte negre pe nas dar sunt destul de discrete, trebuie sa te uiti foarte atent la ea ca sa le observi)
- aaa, da sunt niste puncte negre.
- asta inseamna ca o sa te transformi in vrajitoare?
mara03 spune:
micul misogin
zilele trecute imi spunea tati ca-mi cumpara si mie o masina dupa ce ne terminam de facut casa. tudor inregistreaza si ieri ma intreaba:
- ti-a cumparat tata masina?
- nuuu, tata a zis ca-mi cumpara masina dupa ce terminam casa, asta va fi peste un an-doi.
- atunci o sa te faci baiat?
- nu tudor, nu e nevoie sa ma fac baiat ca si femeile stiu conduce masini.
- si stiu si sa umble la schimbator?
Rebiana27 spune:
M-am indragostit de un Tudor mic, scump si super inteligent!!!
Mai vrem perlutze!
de la noi pentru voi!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
mara03 spune:
specie de urs
- uite un urs limuzin, zice tudor ieri, uitandu-se catre ursul lui din raftul de jucarii.
- de ce ii spui asa?
- pentru ca e foarte lung.
mami cea nepriceputa...
dupa ce-l studiaza o jumatate de ora, ma intreaba tudor de ce are henry (unul din prietenii lui thomas, da, da, thomas locomotiva) nu stiu ce buton pe-acolo:
- nu stiu tudor, ca nu prea ma pricep la locomotive.
- dar atunci te pricepi la vagoane?
- nu, nu ma pricep nici la vagoane.
- atunci la masini?
- nici la masini...
la care tudor, deja nervos si incruntat:
- dar atunci tu la ce te pricepi?
barby23 spune:
Chiar mami,la ce te pricepi?
Abia astept sa apara si bebe meu la orizont 18 sapt,si sa-mi dea si mie ceva replici.
Felicitari.Ai un copilas tare dulcel.
mara03 spune:
quote:
Originally posted by barby23
Chiar mami,la ce te pricepi?
Abia astept sa apara si bebe meu la orizont 18 sapt,si sa-mi dea si mie ceva replici.
Felicitari.Ai un copilas tare dulcel.
barby23
chiar m-am gandit dupa ce m-a intrebat tudor si am ajuns la concluzia ca are dreptate copilul, si ca nu ma pricep la mai nimic.
sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos.
Sabina spune:
de mult n-am mai citit, ca deh, conexiunea pe sponci:)
tare haios s-a mai facut Tudorasul, ca destept era dintotdeauna :)
un pup mare de la Sofia!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
mara03 spune:
hai ca n-am scris demult, sa va mai spun ce mai face majestatea, daca intereseaza pe cineva :-)))
despre laptele batut cu violenta
tudor cu o punga de lapte dulce in mana:
-mami, da' laptele batut cum e, batut asa ca oamenii? si ii trage doua palme pungii cu lapte...
temperatura de topire
majestatea are un ritual: cand mergem la farmacie trebuie fara discutie sa cumparam vitamina c. avem acasa cutii peste cutii, dar asta e, ne supunem majestatii si cumparam o NOUA cutie de vitamina c. el mananca una si cere alta portie. ii mai dau una si in cateva secunde mai cere una. eu deja impacientata:
- tudor, dar ai mancat deja doua, nu mai pot sa-ti dau. si cum le-ai terminat asa repede, ca eu nici pe prima n-am terminat-o???
-pai la mine in gura e mai cald! imi spune tudor foarte senin.
mara03 spune:
despre laptele batut - partea a II-a
a doua zi dupa intamplarea cu laptele batut majestatea pune aceeasi intrebare. eu sunt intrigata deja, de unde stie copilu' cum se bat oamenii, ca doar noi nu ne batem , si nici pe el nu-l atingem. asa ca-l intreb:
- da' de unde stii tu cum se bat oamenii, te-am batut noi vreodata?
- nu, voi m-ati dez-batut.
cadoul
tudor se joaca impreuna cu tati. jocurile preferate ale majestatii sunt sa faca tot felul de scenarii iar noi suntem actorii. de data asta ii spune lui tati:
- ziceam ca tu esti un bebelush de 1 an si primesti de la mine revista asta. (o revista cu spiderman)
- nuuuuu, nu vreau revista asta ca mi-e frica de monstrul alaaaa, plange tata-bebe de un an.
- bine, uite alta revista.[ (si o intoarce cu coperta 4, unde era ceva tunel pe un fond negru)
- nuuuuu o vreau nici pe asta, ca nu-mi place intunericul, riposteaza tata-bebe.
tudor deja exasperat de reactiile "bebelushului" intoarce revista in dunga, in asa fel incat sa nu se vada nici prima coperta nici ultima si zice:
- biiine, uite ti-am adus o linie!
apa de vaca
suntem pe masina. tudor se uita pe geam si striga;
- uite o vacutza!!!
-si ce facea vacutza?
- pai bea apa.
-da, bea apa si pe urma merge acasa la stapanul ei sa o mulga si sa se culce, ca deja e tarziu.
- da, o mulge de apa...
- cum de apa tudor, o mulge de lapte.
- pai cum, daca a baut apa?