***majestate***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

vrajitoarea (povestita de strabunica)

- buni, ce ai tu pe nas? o intreaba tudor pe strabunica lui.
- ce am?
- pai ai niste bube negre. (strabunica are niste puncte negre pe nas dar sunt destul de discrete, trebuie sa te uiti foarte atent la ea ca sa le observi)
- aaa, da sunt niste puncte negre.
- asta inseamna ca o sa te transformi in vrajitoare?

Mergi la inceput

micul misogin

zilele trecute imi spunea tati ca-mi cumpara si mie o masina dupa ce ne terminam de facut casa. tudor inregistreaza si ieri ma intreaba:
- ti-a cumparat tata masina?
- nuuu, tata a zis ca-mi cumpara masina dupa ce terminam casa, asta va fi peste un an-doi.
- atunci o sa te faci baiat?
- nu tudor, nu e nevoie sa ma fac baiat ca si femeile stiu conduce masini.
- si stiu si sa umble la schimbator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

M-am indragostit de un Tudor mic, scump si super inteligent!!!
Mai vrem perlutze!
de la noi pentru voi!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

specie de urs

- uite un urs limuzin, zice tudor ieri, uitandu-se catre ursul lui din raftul de jucarii.
- de ce ii spui asa?
- pentru ca e foarte lung.

mami cea nepriceputa...

dupa ce-l studiaza o jumatate de ora, ma intreaba tudor de ce are henry (unul din prietenii lui thomas, da, da, thomas locomotiva) nu stiu ce buton pe-acolo:
- nu stiu tudor, ca nu prea ma pricep la locomotive.
- dar atunci te pricepi la vagoane?
- nu, nu ma pricep nici la vagoane.
- atunci la masini?
- nici la masini...
la care tudor, deja nervos si incruntat:
- dar atunci tu la ce te pricepi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barby23 spune:

Chiar mami,la ce te pricepi?
Abia astept sa apara si bebe meu la orizont 18 sapt,si sa-mi dea si mie ceva replici.
Felicitari.Ai un copilas tare dulcel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by barby23

Chiar mami,la ce te pricepi?
Abia astept sa apara si bebe meu la orizont 18 sapt,si sa-mi dea si mie ceva replici.
Felicitari.Ai un copilas tare dulcel.

barby23

chiar m-am gandit dupa ce m-a intrebat tudor si am ajuns la concluzia ca are dreptate copilul, si ca nu ma pricep la mai nimic.
sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barby23 spune:

Iti multumesc.Cu siguranta daca imi va da asemenea replici va fi foarte sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

de mult n-am mai citit, ca deh, conexiunea pe sponci:)

tare haios s-a mai facut Tudorasul, ca destept era dintotdeauna :)

un pup mare de la Sofia!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

hai ca n-am scris demult, sa va mai spun ce mai face majestatea, daca intereseaza pe cineva :-)))

despre laptele batut cu violenta

tudor cu o punga de lapte dulce in mana:
-mami, da' laptele batut cum e, batut asa ca oamenii? si ii trage doua palme pungii cu lapte...

temperatura de topire

majestatea are un ritual: cand mergem la farmacie trebuie fara discutie sa cumparam vitamina c. avem acasa cutii peste cutii, dar asta e, ne supunem majestatii si cumparam o NOUA cutie de vitamina c. el mananca una si cere alta portie. ii mai dau una si in cateva secunde mai cere una. eu deja impacientata:
- tudor, dar ai mancat deja doua, nu mai pot sa-ti dau. si cum le-ai terminat asa repede, ca eu nici pe prima n-am terminat-o???
-pai la mine in gura e mai cald! imi spune tudor foarte senin.

Mergi la inceput

despre laptele batut - partea a II-a

a doua zi dupa intamplarea cu laptele batut majestatea pune aceeasi intrebare. eu sunt intrigata deja, de unde stie copilu' cum se bat oamenii, ca doar noi nu ne batem , si nici pe el nu-l atingem. asa ca-l intreb:
- da' de unde stii tu cum se bat oamenii, te-am batut noi vreodata?
- nu, voi m-ati dez-batut.

cadoul

tudor se joaca impreuna cu tati. jocurile preferate ale majestatii sunt sa faca tot felul de scenarii iar noi suntem actorii. de data asta ii spune lui tati:
- ziceam ca tu esti un bebelush de 1 an si primesti de la mine revista asta. (o revista cu spiderman)
- nuuuuu, nu vreau revista asta ca mi-e frica de monstrul alaaaa, plange tata-bebe de un an.
- bine, uite alta revista.[ (si o intoarce cu coperta 4, unde era ceva tunel pe un fond negru)
- nuuuuu o vreau nici pe asta, ca nu-mi place intunericul, riposteaza tata-bebe.
tudor deja exasperat de reactiile "bebelushului" intoarce revista in dunga, in asa fel incat sa nu se vada nici prima coperta nici ultima si zice:
- biiine, uite ti-am adus o linie!

apa de vaca

suntem pe masina. tudor se uita pe geam si striga;
- uite o vacutza!!!
-si ce facea vacutza?
- pai bea apa.
-da, bea apa si pe urma merge acasa la stapanul ei sa o mulga si sa se culce, ca deja e tarziu.
- da, o mulge de apa...
- cum de apa tudor, o mulge de lapte.
- pai cum, daca a baut apa?

Mergi la inceput