Sunt in cautarea unui apartament, si, desi am spus clar agentilor ca ma intereseaza ca anul constructiei sa fie dupa 1977, am vorbit azi cu unul si am impresia ca vrea sa ma fraiereasca...zicand ca e construit in 1978. Cum pot sa aflu daca zic adevarul?
Irina
Scrie in actele casei (act de proprietate, act vanzare/cumparare etc), impreuna cu toate specificatiile (material de constructie, de ex.)
quote:
Originally posted by Lona
Scrie in actele casei (act de proprietate, act vanzare/cumparare etc), impreuna cu toate specificatiile (material de constructie, de ex.)
Cartea de imobil. Se afla de obicei la seful scarii sau la administrator. Acolo este trecut fiecare locatar de la data constructiei imobilului si multe alte date.
Buun...speram sa pot gasi ceva informatii la administratorul blocului...asa din vorbe, nu stiu ce sa zic, mai sigur e sa vad negru pe alb
In seara asta ma duc sa vad apartamentul...daca imi place, o sa fac sigur o vizita la administrator...sa-i mai pun si alte intrebari
Irina
Am vizitat apartamentul..si anul de constructie era trecut in cadastru...era 1980, dar au fost alte lucruri care nu mi-au placut...
Irina