Fier de calcat
Vreau sa achizitionez un fier de calcat si oferta este atat de larga incat nu stiu asupra caruia sa ma opresc. As dori unul bun, chiar daca este un pic mai scump. Am vazut ca sunt 3 tipuri de talpa: de inox si doua cu un fel de folie. Tin foarte mult ca talpa sa fie "antilipire". Eu sunt total atehnica si caracteristicile care sunt expuse nu-mi spun mare lucru.
V-as ruga pe voi sa ma ajutati.
Multumesc,
Tana
Raspunsuri
Raza de soare spune:
Eu am un Philips - nu stiu ce model ... oricum e ceva la vreo 3 mil - si sunt super multumita.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
GeorgetaR spune:
Si eu am un Philips cu talpa de inox si cu aburi. Nu stiu cum e folia aia de care zici tu, dar asta cu talpa de inox nu lipeste. F. important mi se pare a fi jetul de aburi (cu cat e mai puternic cu atat calca mai repede si mai bine).Eu sunt f. multumita de al meu si il am de vreo 3-4 ani.
april spune:
Am avut un Philips, f bun, dar a expirat....avea 10 ani si l-am si scapat pe jos...asa ca mi-am luat de curand unul Bosch. Eu am urmarit sa aiba putere mare, 2000W pt a putea calca mai usor. Talpa e din inox si a fost 190 RON. Sunt multumita de el. Si nici nu e f greu, cel dinainte imi rupea mana
vacanta maramures
pisicuta si matei spune:
Eu am un Philip pe care nu am dat decat vreo 1.5 mil si este cu talpa de inox si aburi si are putere de 1500W.Este foarte bun!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ancamironiuc spune:
Eu am Tefal program 8 (ala din reclama cu mult abur) si este foarte bun. Talpa este ceramica.
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
Tanaion spune:
Multumesc mult fetelor. Vad ca toata lumea voteaza pentru Tefal sau Philips.
Ancamironiuc, imi poti spune te rog ce calitati are aceasta talpa ceramica fata de cea de inox?
Tana
ankalaura spune:
Tana - Tefal draguta, votez fara ezitare. Eu am doua. Aquaspeed 130.
Ce imi place la el si n-am vazut la altele:
- are un suport larg, incat atunci cand il pui in picioare este foarte stabil.
- daca nu il folosesti nu mai stiu cate minute si e in picioare, taie alimentarea.
- la fel si cand il uiti culcat. Deci imposibil sa arda hainele
- talpa are niste striatii foarte alunecoase, imposibil sa se lipeasca! In cel mai rau caz, strica haina, dar pe talpa nu ramane nimic.
A costat pana in 2 milioane (cel nou, pe care l-am luat acum 2 uni) - cel vechi costase acum 3 ani peste 2 milioane...
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
ancamironiuc spune:
Sincer pot sa iti spun ce am constatat folosind-ul ca nu stiam nimic de aceasta talpa cand l-am cumparat.
- daca nu ii reglezi temperatura bine poate ingalbeni rufele dar nu se lipeste
- daca dieferenta de temperatura este mica nu afecteaza deloc tesatura
- se curata mult mai usor decat cea de inox
Acesta de care ti-am povestit, Program 8 are urmatoarele:
- calcare verticala
- 8 programe adaptate diferitelor tesaturi si unul special pentru jeans
- functie de abur suplimentar
- abur si in varf (pentru pliuri sau zone mai putin accesibile)
- baza lata, foarte lata, este aproape imposibila sa il darami accidental si tot ceea ce scria Eliza.
Exista acest model de care iti povesteam, la 3.5 mil si unul mai ieftin cu un milion dar cu diferente minime la caracteristici (nu are la fel de multe programe in rest este aproape la fel).
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI