placa de intins parul
Raspunsuri - Pagina 3
Clover spune:
Orice ar fi solutia aia de indreptat parul trebuie sa fie ceva chimic asa puternic, ca mai bine nu.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
andriushca spune:
alincic, da, chiar exista, e definitiva, dai odata si te tine permanent, numai cand creste parul trb sa reaplici la radacina, pt. ca el natural creste cret si se va vedea diferenta.
colega mea nu are parul deteriorat, e foarte creata, de fapt eu nici nu stiam pt. ca am cunoscut-o cu parul foarte drept si atunci mi-a povestit. zice ca ii trimite sora ei din Italia, nu stie daca se gaseste si la noi. tot ea mi-a spus ca sunt cu actiune de diferite puteri, cremele astea, in functie de cat de cret/ondulat e parul.
ma gandesc ca trb sa fie cam ca la oxidant 6%, 9%, 12%, etc.
nu stiu insa daca a aparut si la noi.
cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi chiar la salon despre asta.
clover si cand te vopsesti si cand te faci permanent iti strici cate un pic parul de fiecare data. ca sa nu mai zic de folosirea placii de intins parul cel putin odata pe saptamana, asa ca sa nu vorbim de efectul asupra parului ca nu e cazul.
eu am parul drept, asa ca am intrat sa va spun ca fapt divers si ca o alternativa la placa.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
alincic spune:
Mey,fetelor,eu folosesc placa foarte des,de 3-4 ori pe saptamina
andreea,poti s-o rogi pe prietena ta sa-ti spuna denumirea cremei?
se aplica la coafor,sau poti singura s-o aplici?
ma gindesc ca pe aici o pot gasi,dar cu engleza mea nu prea pot intreba la saloane
.Daca voi sti macar cum se numeste as putea incerca sa intreb de cineva.
Wicca spune:
Caarra sa-ti spun ce mi-a spus coafezul meu: intinsul parului cu placa nu este o joaca: poti sa-ti distrugi parul sau sa ai un rezultat ''urat'' sa-i zicem.
Placa ca sa fie profesionala trebuie sa coste in jur de 150 de euro si trebuie cumparata de la un magazin cu produse profesioniste (nu supermarketuri)... cineva zicea de GHD, intradevara e cea mai buna placa.Trebuie sa folosesti un sampon special care inlesneste intinsul + silicon pt varfuri....
Succes
Ira spune:
Eu ma fac cu placa de 20$ (ca doar n-am capiat sa dau 100$ pe asa ceva
) din ceramica - in fiecare zi, si nu mi s-a stricat parul. Ma vopsesc o data pe luna, si, la fel, nu mi s-a stricat parul.
Eu cred ca e mai bine sa ai parul frumos aranjat si colorat pe gustul tau si "deteriorat" .....decat "sanatos" si cu el ca o matura. Ma tot gandesc la cineva, o cunostinta... care are parul nevopsit, netratat, deci super natural, si sta cu el numai in coada, ca altfel arata ca King Kong dupa ce a bagat degetele-n priza :-). Basca ca e foarte mandra de "sanatatea" parului ei
.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
Wicca spune:
Un par frumos....este aranjat si sanatos!.... acum gusturile nu se discuta....mie nu o sa-mi placa niciodata o claie de par, dar nici un par ''deteriorat''!
Ira spune:
quote:
Originally posted by Wicca
Un par frumos....este aranjat si sanatos!.... acum gusturile nu se discuta....mie nu o sa-mi placa niciodata o claie de par, dar nici un par ''deteriorat''!
Ideal da, e sa fie frumos si sanatos. Insa eu sincer nu vad diferenta intre o placa de 20-30 si una de 100, daca ambele sunt din ceramica. Doar ca sa imbogatesc niste coafori nu o voi cumpara.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
Davina spune:
La placile de intins parul mai scumpe au si un buton cu care setezi temperatura in dependenta de firul parului.asta mi se pare un avantaj.
Ira spune:
Da, dar asta suntem capabili s-o facem si singuri. Daca nu se intinde bine incingem mai tare, de la buton. E ca si dif. dintre masina automata si cu viteze. Aia automata e cu 1000-3000$ mai scumpa doar pt. ca schimba singura vitezele.
Io sunt capabila sa evaluez cat de incins ii trebuie parului meu, si de aceea nu s-a ars pana acum.
Am si o eleva la scoala care se face zilnic de 2 ani, nu-si da cu nimic in par pt. protectie si are un par superb. Si tot placa de 20$ de la Walmart ca mine are. Ceramica. Adica cam 15 euro sau asa ceva.
Nu mai stiu coafezii ce sa inventeze ca sa jupuiasca clientii
.