placa de intins parul

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

eu am luat placa asta cu 200 ron si spre deosebire de altele, placile sunt acoperite cu un fel de material textil (fibra zic ei). Are un buton de reglare a temperaturi, buton de on/off, nu are in schimb afisaj si nici aburi. Modelul cu chestiile astea in plus era vreo 230 ron, dar placile erau din ceramica normala, nu cu fibra.

http://www.stylewithremington.com/tstudio/teflon/s2003.shtml

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, oare asta o fi buna?
http://www.remington-store.com/product_detail.asp?T1=REM+S%2D2003&.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu mi l-am intins o singura data la coafor si a stat super vreo 5 zile pana m-am spalat. mi l-a intins cu peria si fionul, nu cu placa. am incercat dupa aia si acasa, am pus si o prietena sa faca asta, dar nu ne-a iesit nimic... oare ce metoda au cele de la coafor?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ramonika:e super placa de la Remington.Iti spun sigur,pentru ca am si ma impac tare bine cu ea.Parul drept rezista pana la urmatorul spalat

Referitor la metoda coafezelor cu peria si foenul...eu zic ca aici e treaba de indemanare.Mare "secret" nu mi s-a parut sa fie:spalat parul(sau udat),dat cu spuma si apoi operatiunea intinsul.Dar toata chestia e ca se insista muuuult pe o suvita,ceea ce nu cred ca putem face noi acasa,e destul de greu.

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Chiar interesanta faza cu peria de la coafor. Dar, dupa indelungi torturi cu peria acasa, tot la placa am ajuns. Am mai descoperit ceva foarte interesant pentru intins parul, dar metoda e destul de incomoda. E vorba de bigudiuri foarte mari. Metoda e foarte sanatoasa pentru par, nu-l arde,are volum, arata superb; ca si cum ai fi iesit din coafor. Din pacate nu le folosesc decat extrem de rar ca nu prea am chef sa stau cu ele in cap 3 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Placa Remington mi se pare cea mai buna...

Off topic: stiti cumva ce vopsea ramane pe parul blond? o marca mai buna? L'Oreal nu a tinut decat o luna...alesesem nuanta Havane, dar s-a dus, am redevenit blonda si nu mai vreau...please, help...

MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Din cate am incercat eu, cam toate vopselele se duc de pe parul blond. Dar, culmea, daca te vopsesti la coafor, vopseaua ramane. Chiar nu inteleg de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

aha, asta ar fi chiar un pont...nu m-am gandit...merci mult...

si daca totusi stiti vreo vopsea din magazine care are pigment bun...please...

MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eo_geo spune:

heloooo....kittie te rog sa ma ajuty si p mn pllzzzz plzzz plzzzz mare nevoie am de u...so...as vrea sa te intreb ce placa de la remington imi recomnazy...ce model:-??sunt foarte confuza pt k sunt o gramada si nu stiu ce sa aleg,,,,ast raps ms mult pooop:-*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Din cate am incercat eu, cam toate vopselele se duc de pe parul blond. Dar, culmea, daca te vopsesti la coafor, vopseaua ramane. Chiar nu inteleg de ce.

Pentru ca toate produsele folosite in saloane sunt profesionale. Mai ales vopseaua de par. Nu stiu daca esti din Bucuresti, ca sa te trimit la un magazin de unde se aprovizioneaza majoritatea saloanelor sa iti poti cumpara o vopsea care sa iti reziste in par. Daca nu ar trebui sa imi fac radacinile as sta si 3 luni nevopsita. Si eu tot blonda sunt. :)

Referitor la placile de par si eu am acasa tot un remington S-2002. Important este sa fie subtire sa o poti manevra cat mai usor. Pentru ca parul meu este oricum drept, o folosesc doar la varfuri cand nu am timp sa il fac cu peria.

Mergi la inceput