Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
crinuta spune:
Amaya, felicitari pentru fetita. Daca Iosup ti-a spus, crede-l.
In rest vad ca nimeni nu mi-a observat mesajul...
Crinuta si
Rayan
Amaya spune:
Crinuta, multumesc mult.
Scuze, abia acum am observat mesajul tau. Ma bucur ca ai ajuns cu bine si sa dea Dumnezeu sa ne dai numai vesti bune de acum incolo. Iti doresc toata fericirea din lume. Odihna placuta.
Oana
14+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
lbelciug spune:
Amaya, felicitari pt fetita! Imi inchipui cat de fericiti sunteti stiind ca veti avea o pereche! Sarcina usoara in continuare. La prima nastere ai facut tot cezariana?
Crinuta, bine ca ati ajuns teferi!
Sirimie, am vazut pe fuga pozele de la Bogota. Pare un oras frumos... Ce te-a impresionat cel mai mult acolo?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
tomasa spune:
Amaya, felicitari pt. FETITA!!! 
Crinuta, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Cred si eu ca a fost obositor. Care au fost peripetiile?
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
tomasa spune:
A, tot pt. tine, Amaya, eu de curand am auzit un nume deosebit de fetita, Enya. Mie personal nu-mi place foarte mult, dar eu sunt cu numele romanesti in general si poate de-aia nu ma omor dupa el, insa majoritatea celor din jurul meu spun ca suna bine si ca e un nume frumos. Ma gandesc ca poate e o idee. Iar pe sora ei, a Enyei, o cheama Alexia.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
oana cretu spune:
Simona, merci pentru poze
, imi place ce am vazut in ele!
Amaya, ma bucur tare ca i-ati facut o pereche lui Andrei. Este idealul sa ai un baiat si o fata. Cel putin dupa parerea mea. Si bestutza si tu ati reusit.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
crinuta spune:
Am un net de ma doare capul.
Deci, peripetiile au fost legate de microbuzul care ne ducea din Bahrein in Saudi.
In loc sa plece la 1:00 cum trebuia, ne anunta ca mai asteapta si alti pasageri si ca se pleaca la 2:00, iar cand sa plecam a pus toate bagajele in microbuz. Nu va spun ce munte de bagaje era, nu aveai pe unde calca.
Evident, a facut pana si a mers asa pana la vama ( erau cam 20 de minute) si acolo a sunat la firma sa ne aduca alta masina.
Nu va zic la vama cum am coborat cu Rayan in brate printre acele bagaje, neavand unde sa pun piciorul. Nu stiu cum de nu am cazut.
Intr-un final vine un jeep mare si ne ia doar pe cei cu familie.
Sotul ma astepta de pe la 2 si ceva 3, iar noi am ajuns pe la 4:00, iar acasa abia la 5:00. Nu stiu cum s-0a trezit la 8:00 pt job, a fost groaznic.
Data trecuta am mers cu KLM si ne-a adus direct in orasul cel mai apropiat de unde stam ( cam 15 min cu masina), iar in Amsterdam am stat doar 3 ore.
Alaltaieri am stat in Istanbul 8 ore, dar ne-am dus la hotelul aeroportului 4 ani si bine am facut, deoarece am dormit ceva.
Oricum, eu inca nu mi-am revenit.
Aici sunt niste calduri ingrozitoare si o plictiseala pe masura.
Sincer, sper sa nu ramanem mult aici ca nu ma vad locuind mai mult de 3 luni.
Asa, acum sa va spunde Rayan: de ieri de cate ori face kk, mai precis dupa ce face, isi scoate singur pampersul si mi-l aduce. Baiat destept!
In dimineata asta insa, l-am lasat fara pampers 5 minute si a facut kk pe covor

Hai ca mai scriu mai tarziu.
pupici
Crinuta si
Rayan
adita spune:
Crinuta, bine ca ati ajuns si n-au fost probleme mai grave. eu am fost ocupata zilele astea cu un bazait mic. de luni nu i-am mai dat sa suga, si e tare nemultumit de situatie. ma bucur cel putin ca noaptea trecuta nu a mai plans, a dormit ca niciodata, toata noaptea fara nici o trezire. acum nu stiu daca e din cauza ca a inteles ca nu mai primeste tzas, cum ii zice el, sau doar era foarte obosit dupa vizita la zoo, sau a fost o combinatie din amandoua, dar a fost tare bine, m-am trezit si eu mai devreme ca de obicei, foarte odihnita.ziua imi tot cere sa mai suga, sper sa uite in curand de ocupatia asta. n-as vrea sa fie gelos cand s-o naste juniorul, ca el n-o sa mai primeasca san. mi-e mila de el, ii placea asa de mult, dar zic eu ca ajunge cat a supt pana acum. oricum nu prea mai aveam lapte, ma folosea mai mult pe post de suzeta.sper sa nu fac eu vreo complicatie de la intarcat, dar cum ziceam, oricum nu prea mai aveam lapte, asa ca nu cred sa apara probleme, daca nu s-au intarit sanii pana acum. daca vreti sa ne mai vedeti, mai pun acum cateva poze si filmulete de ieri de la zoo
poze
filmulete
Amaya, felicitari.eu n-am ajuns la un eco prea performant, asa ca inca nu stiu ce va fi bebe, sper sa fie tot o fetita ca la tine, sa am cate doi de fiecare
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Amaya spune:
Buna dimineata.
Va multumesc mult de tot pentru mesaje. Am intrat aseara si cand sa raspund aici mi-a inceput flacaul un concert de toata frumusetea.
Sa va povestesc despre ieri. Asa cum v-am spus ieri aveam programare la neurolog asa cade la ora 17:30 m-am infiintat cu piticul la Medicover (aveam programare la ora 18) si am asteptat, si am asteptat, pana la ora 19 fiindca doctorita nu a binevoit sa apara. La ora 18:15 a vorbit receptionista cu ea si ne-a transmis ca are pana si ca in 15 min. este la clinica. Da' de unde. Eram un car de nervi. Am profitat insa de asteptare si am intrat la pediatra lui Andrei s-o rog sa se uite la putica fiindca ma ingrijorau aderentele din ce in ce mai multe si astfel l-a decalotat complet (mai era putintel). La ora 19 cand a venit neuroloaga, toata un zambet, i-am spus ca nu mai am nevoie de consultatie mai ales ca intre timp copilul a suferit o interventie ce poate afecta foarte usor comportamentul si respectiv rezultatul consultatiei. Astazi ii fac reclamatie nesimtitei fiindca mi se pare inadmisibil sa lasi pacientii sa te astepte o ora si jumatate (de la 17:30 mai avea o programare iar pacientei, care a intarziat, i-au spus ca doctorita este acolo si consulta programarea de la ora 18).
Acum cu decalotarea, vreo 3 ore dupa n-a reactionat in nici un fel, insa pe la 22 cand a facut un pipi a inceput dintr-o data sa planga rau de tot si sa se tina cu manuta de pampers. Mi-era asa mila de el! Acelasi lucru s-a repetat toata noaptea de fiecare data cand facea pipi. Am inteles ca situatia asta va dura cateva zile, pana se vindeca, timp in care trebuie sa-i dam cu Bephanten.
Cam astea sunt aventurile mele de ieri.
Va
.
Oana
14+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
sirimie spune:
Amaya, cind l-a decalotat tati pe Vladut am fost la doctor si ne-au recomandat sa ii dam cu rivanol si cu un unguent, nu mai tin minte, parca Baneocin. I-a trecut in 2 zile.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot