tratamente pentru cresterea imunitatii
Raspunsuri - Pagina 2
chivutamonica spune:
www.idieta.ro/dieta/638_cura_cu_usturoi_-_detoxifiere_si_cresterea_imunitatii.html - 47k - Cached - Similar pages
Brunetica,te
,ma bucur ca am gasit pentru tine acest site ,ca o sa tin si eu aceasta cura.MONI
chivutamonica spune:
draga Durael,
esti deosebita,acum am citit cele 6 tehnici,ai perfecta dreptate.Si eu mai fac o cura de ulei de catina si ulei de primula,beau ceaiuri si de cind sunt aici in SUA,mult mai mult ma simt in largul meu.
te
,MONI
jersey3681 spune:
Foarte bun pentru sistemul imunitar este combinatia:Atralagus-80ml,Clivers - 60ml si Echinacea - 60ml - Reteta data de un medic naturopath.
soarelemeu spune:
Intr-adevar e foarte important sa ne relaxam si sa ne regasim linistea sufleteasca si apoi toate problemele se vor rezolva de la sine.
Propolisul pare sa foloseasca in multe afectiuni, eu il iau ca antiinflamator, dar vad ca o mare parte a colegelor mele iau tinctura de propolis incepand chiar cu copiii lor.
Draga chivutamonica.. DARAEL e un domn deosebit care incearca sa ne ajute pe noi fetele de pe DC ori de cate ori are ocazia. 
sanatate brunetica si sa te faci bine 
chiquitita spune:
Nikole, tratamentul il luai o luna intreaga in fiecare zi? SAu cum, si cate tablete pe zi? Am si eu problema cu candidoza...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Cori-Cori spune:
quote:
Originally posted by brunetica
Multumesc cori-cori pt raspuns.
Dar vreau sa te intreb ceva :le iei pe-amandoua dimineata , sau faci ceva pauza intre ele?
Te pup si multumesc mult inca o data.Poate mai vb.
Cu placere!
Polenul il iau de dimineata si propolisul, seara. Nu ca ar fi o regula, sau ca asa ar trebui; pur si simplu asa m-am obisnuit. Sotul le ia pe amandoua de dimineata. Si tot pentru ca asa s-a obisnuit.
Sanatate multa!
Corina
P.S. Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie.
Cori-Cori spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
sa faci sex de cate ori poti......
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Io am citit ca sexul ajuta la imunitate doar daca e practicat de 3, maximum 4 ori pe saptamana
. In "cantitate" mai mare (ca sa zic asa) are efect invers. Corina
jersey3681 spune:
quote:
Originally posted by Cori-Cori
Io am citit ca sexul ajuta la imunitate doar daca e practicat de 3, maximum 4 ori pe saptamana. In "cantitate" mai mare (ca sa zic asa) are efect invers.
Corina
Inseamna ca eu daca fac
de doua ori pe zi (7/7) ar fi trebuit sa fiu deja in spital 
Cred ca ar trebui sa fim mai atente cand citim asemenea "aberatii"
Loma spune:
Imunostim produs in USA si comercializat in Romania, costa cam 17-18 lei noi, mi-a adus cineva din Romania.
PrincessL spune:
cura aia cu usturoi suna bine. a incercat cineva? nu am inteles acolo o chestie..boabele de orez le inghit crude? banuiesc ca da din moment ce nu se specifica. direct din punga :)) dar catelul de usturoi se poale inlocui cu capsule de usturoi? mie usturoiul imi face tare rau..am probleme cu stomacul si imediat fac indigestie si ma doar ingrozitor iar a doua zi dupa ce am mancat usturoi fac diaree.
la 24 de anisori ai mei am o gramada de probleme cu circulatia, cu inima dar mai ales cu imunitatea. am tot timpul o febra mica tare dar pe care o simt naspa. un 37.1 - 37.2. cu doctorii nu prea reusesc sa ma lamuresc ca ma vad tanara si zic ca n-am ce face si fac pe ipohondra.
dar m-am saturat de tincturi si de ceaiuri de mi se face rau, cu polenul ma simt bine. luam 3 lg pe zi. tincturile nu prea au avut efect si chiar nu stiu ce sa mai iau sa nu mai racesc. tot timpul ma simt obosita din cauza asta si imi curge nasul non stop.
ce remedii mai stiti?