tratamente pentru cresterea imunitatii

tratamente pentru cresterea imunitatii | Autor: brunetica

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,
Citeam la voi de tratamentul cu aloe pt nenumarate afectiuni.Stiti cumva pt imunitate ,au ceva?
Sau de la alta firma....eu stiu, de oriunde, daca ati mai auzit pe cineva....
Am luat antibiotic mai mult timp pentru ureaplasma(de aici incep problemele mele)si imunitatea mea a scazut.Au inceput sa-mi apara lucruri de care eu nu am suferit niciodata:infectie in gat...infectie urinara....Nu mai stiu ce sa fac.Daca stiti un tratament pentru imunitate sau pt. ureaplasma, va rog mult sa mi-l trimiteti.Va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu iau echinaceea,tinctura.De obicei toamna si iarna,cand e frig si incepe sezonul racelilor.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu am urmat un tratament ptr. intarirea imunitatii, recomandat de un medic ginecolog,timp de 3 luni.Vit C,vit E, acid folic.
Aveam pr. cu o candidoza ce tot recidiva,de aceea mi s-a recomandat trat. asta, si pot spune ca a dat rezultate...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Sotzului meu i-a recomandat cumnata-mea (cadru medical) sucul de aloe de la farmacie. Poate este si in ro asha ceva, am inteles ca este cel mai eficient pentru cresterea imunitatzii.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cori-Cori spune:

Propolis, tinctura.
Eu si sotul luam de vreo 5 ani si in tot timpul asta n-am avut nici o problema de sanatate. Nici macar o raceala.
Avantaj: daca e cumparata (tinctura, n.a.) de la cineva de incredere e naturala (nu contine mai stiu eu ce aditivi). Sucul de aloe poate contine conservanti - asta in caz ca-l cumperi, desigur. Se poate face si acasa, direct, doar ca necesita ceva timp.
Cred ca si echinaceea e OK, doar ca trebuie luata cu masura, altfel are efecte inverse (asa am citit eu de curand intr-o revista, sau pe internet... daca-mi aduc aminte pe unde, dau de stire).

Tot din categoria produse apicole mentionez polenul si laptisorul de matca.

In caz ca nu esti alergica, iti recomand sa iei in fiecare dimineata o lingurita de polen (cel mai bine ar fi pe stomacul gol). Mesteca bine granulele de polen, pana cand devin o pasta. Daca nu-ti place gustul, le poti lua cu putina miere.
In ceea ce priveste tinctura de propolis, eu iau cam 30 de picaturi, diluate in apa calduta. Ideal ar fi sa picuri tinctura pe o bucatica de paine sau zahar (efectul este maxim), da' merge si-n apa. Plus ca poti face putina gargara, care-i foloseste si danturii, si gatului. Propolisul are efecte miraculoase in dureri de gat si raceli, fiind considerat chiar un fel de antibiotic natural. Unde mai pui ca are si un oarece efect anesteziant. A, si e folosit si ca remediu impotriva paradontozei.

Nu stiu daca am reusit sa te conving, da' macar am incercat .

Eu iau propolis si polen aproape in fiecare zi si-mi este (pana acuma) foarte bine. Ca atare ti-am vorbit din proprie experienta.

Sanatate iti doresc!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Cori-cori, propolisul il procuri din DE? Si daca da, de unde?

Merci!

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cori-Cori spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Cori-cori, propolisul il procuri din DE? Si daca da, de unde?

Merci!

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Nu, din Romania, de la o prietena care are albinute. Dar poti lua si din Germania, calitatea nu cred sa lase de dorit. Un dezavantaj ar fi ca-i scumpa: o sticluta de 20 ml tinctura de propolis e cel putin
7-8 €, in timp ce eu cumpar in Romania cu 5 lei noi. (Si vin incarcata cu sticlute, sa-mi ajunga pana data viitoare .)

Oricum, eu le iubesc pe albinute (mai putin cand ma inteapa ). O fi si vreun efect Placebo, ceva?! Ca pana si cu stomacul stau mai bine, de cand iau propolis.

Spor la inghitit tincturi (de care or fi ele)!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunetica spune:

Multumesc mult LEDITIA si tie NIKOLE.Auzise-m si eu de echinaceea dar si ceva de tratamentul cu vit c si e, numai ca nu stiu cum trebuie a le iau.Nu stiam si de acid folic....Acum am prea multe variante si nu stiu pe care sa o aleg sau cu care sa incep. (Am glumit).Multumesc mult inca o data.Va pup

Mergi la inceput

Multumesc mult lorelei_19.
Chiar nu stiam de sucul de aloe...O sa intreb in farmacii sau la magazinele cu produse naturiste.Sper sa se gaseasca si la noi.Te pup si iti multumesc mult

Mergi la inceput

Multumesc cori-cori pt raspuns.
Dar vreau sa te intreb ceva :le iei pe-amandoua dimineata , sau faci ceva pauza intre ele?
Te pup si multumesc mult inca o data.Poate mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

brunetica – pentru imunitate inainte de propolis, echinaceae sau aloe vera, iti recomand sa faci un bilant al Vietii..... sa lasi deoparte tot ce e trist, sa nu mai judeci / sa te judeci, sa nu mai pui suflet in toate cele.....

Intr-un cuvant, sa mananci bine, sa bei bine, sa respiri corect, sa faci sex de cate ori poti...... cum sa spun, sa Iubesti si sa accepti sa fii iubita...... non stop !

Dupa ce faci asta, vei descoperi ca propolisul, aloe sau echinaceae sunt doar detalii tehnice !

Enjoy !

Sa nu uit: bine ai venit pe DC !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput