memoria bat-o vina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Pe mine de la lecitina ma durea capul si aveam o stare de somnolenta mereu..clar nu puteam invata ,ca mai mult cascam decat citeam

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu am incercat sa iau lecitina( nu va mai spun ce probleme de memorie am, o suma a tuturor celor mentionate anterior) insa mi s-a parut ca imi provoaca o mare pofta de mancare si am renuntat...Mai luam pe vremuri Mentat( pe baza de plante, de la Himalaya, mi s-a parut bun..)

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Memoria poate fi afectata si de o posibila hipotiroidie.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Hihi, mie mi-a luat sotzu, exasperat de faptul ca uit tot timpul, o cutie dubla de memo plus, da uit sa le iau shi p-alea
mai deskisesem shi io un subekt asemanator, acu vr-un an juma, parca...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by iren

Hihi, mie mi-a luat sotzu, exasperat de faptul ca uit tot timpul, o cutie dubla de memo plus, da uit sa le iau shi p-alea
mai deskisesem shi io un subekt asemanator, acu vr-un an juma, parca...

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

..deci nu-s bune de nimik!!!

Mergi la inceput

Daniela, or fi bune, da numa daca le iau or, io uit sa le iau, de-o luna, de cin' le am, numa o pastila shi-a atins scopu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu am incercat Mentat, dar in ultima vreme imi face rau la fiere, imi da stari de greata si le inghit cu scarba. Nici nu pot sa mai termin cutia. Cred ca nu-l mai tolerez, si-mi pare rau, caci m-a ajutat candva, pe vremea cand nici nu visam la copii...

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

am fost surprinsa sa vad cate fete au aceeasi probl ca si mine.Parca m-am mai linistit.Va multumesc mult pt sfaturi!Probabil ca voi apela si eu la medicamente si am sa vad ce rezultate am.
Iren,te-am regasit pe aici.Pe la elvetieni nu mai intra nimeni?!Tu ai cumparat aici medicamentele sau in Ro?Cat ai dat pe ele aici?Asa de curiozitate te intreb!Oricum am sa merg la farmacie sa vad ce imi zic.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Ramona, medicamentele le-am luat din tzara, aici nu shtiu ce-ash putea sa-tzi recomand..
Ash mai da io pe la elvetzieni, da nu mai gasesc topicu:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ramona bine ai venit in grupul nostru,Sora mea este mai mare ca mine cu vre-o 2 ani si de la varsta de 35 de ani ma tot ameninta vezi sa ai grija ca dupa 35 o sa incepi sa uiti,dupa 38 o sa te doara toate oasele,pe la 40 si ceva o sa pui ochelari, si tot asa ,este bine ca stiu ce ma asteapta si sincera sa fiu cam are dreptate.Acum sunt la faza cu uitatul.

Mergi la inceput