memoria bat-o vina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Leditia

Eu am luat MemoPlus,e foarte bun...

POZE

Si eu am incercat dar uitam sa-l iau. Eu cred ca mai degraba niste exercitii de memorie m-ar ajuta.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by felicia74

quote:

POZE

Si eu am incercat dar uitam sa-l iau. Eu cred ca mai degraba niste exercitii de memorie m-ar ajuta.

hihi..m-ai facut sa rad .. eu l-am luat,zilnic,pana am terminat cutia aia (am luat mare,deci e dubla fata de cea mica)si m-a ajutat tare mult..ca invatam tot pt examenul de permis si din pacate atunci aveam multe probleme pe cap si stres,asa ca m-a ajutat mult la memorare si concentrare.
o zi faina.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Pe langa pastile conteaza si sa sti cum sa inveti. Fiecare trebuie sa-si gaseasca modul de invatare care i se potriveste.
Asta pt ca pastilele nu fac minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
felicia74 Posted - 15/08/2006 : 11:58:53
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

POZE

buna asta!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

din pacate, am observat si eu, cu stupoare, ca dupa cele 2 nasteri mi-a scazut drastic capacitatea de memorare! chiar sunt intr-o perioada in care trebuie sa invat si nu ma recunosc; una eram in facultate si alta sunt acum; parca m-a lovit trenul si mi-a luat memoria cu el!
de cand ma stiu nu am folosit produse pt memorie; asta pana acum; si tot degeaba; eu am luat MemoTanalek (parca asa ii zicea) iar apoi am trecut pe lecitina; dar nu am vazut nici un efect; oare am luat doze prea mici??? 2 lecitine pe zi e prea putin? in sept am examen; mai am ceva sanse de revenire pana atunci?.... ma indoiesc!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Da, Mariana, 2 lecitine pe zi e prea putin.
Se iau cite 2 de 3 ori pe zi, dimineata, prinz si seara, deci 6 in total. Si efectele nu se vad imediat, vin incet dar sigur.
Mie mi-a fost utila tocmai in perioada de invatat si tocit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

daca se deschidea topicul asta mai repede poate aveam si eu sanse de reusita la memorat; habar nu am avut ca se iau asa multe pe zi; in prospect nu scrie ; acum e prea tarziu mai am mai putin de o luna pana la examen

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mama mea e farmacista, si ea mi-a spus ca trebuie luate atitea ca sa aiba efect. Cel putin la lecitina pe care o luam eu - cutie alba cu o eticheta portocalie, parca.
Depinde bineinteles de concentratia unei capsule, insa probabil ca daca nu ai simtit nici un efect, ai luat prea putine.

Incearca oricum, n-are ce sa-ti strice. Macar efect Placebo, si poate tot e ceva. Multa bafta!

Din pacate si pe mine ma lasa neuronii. Am de invatat pentru niste examene de specializare, si parca nu mai e cum era la scoala. Nu mai tin minte de la mina pina la gura...

Si inca nu am nascut nici un . Nici nu vreau sa ma gindesc cum o sa fiu dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ma insel eu sau lecitina face si pofta de mancare?

Mergi la inceput

Depinde de organism. In principiu, nu.

Mergi la inceput