Naturiste si homeopate (21)
Raspunsuri - Pagina 9
adimercedes spune:
Fetelor, mie mi-au venit rusii. M-as da cu capul de perete, dar ma bucur ca au venit totusi pana la urma, desi in ziua 40 . Mai am 2 sedinte de acupunctura. Medicul chinez mi-a dat din nou ceairui si ceva capsule naturiste pentru circulatia sangelui. I-am zis ca vreau sa fac niste analize. Am sa incerc sa vad zilele astea.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by andicu
da,dr de la eco mi-a recomandat ceaiurile de codite de cirese+matase de porumb si pepenele verde; a zis ca nu-mi da tratament pana nu fac analiza urinei; ptr dureri mi-a dat supozit. cu Scopantil si Piafen injectabil ( pana la ele am luat pastile cate 3odata si degeaba, tot pe pereti am fost si eu).
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Atunci poate merita sa iei Rowatinex. Sa faci o cura de cateva zile. Sotul meu lua capsule, asa cum bine a zis Goldi. Prima data doar a fost la medic. A doua oara cand a avut criza era in noaptea de Revelion in primul an dupa ce venisem in AU. Eram veniti de abia o luna si habar nu aveam de medici, nici macar nu stiam vreun medic generalist si, in plus, era noaptea. Aveam noroc ca pusesem la noi medicamente pt el si cand a avut simptome atunci noaptea a inceput sa ia imediat doza stiuta si s-a terminat totul fara stres foarte mare. Insa a trebuit sa ia antibiotice, ca a facut o infectie urinara. Dar si astea le aveam si a fost ok. Nici macar nu a mers la medic atunci. A mers dupa cateva luni si si-a facut analize si totul era ok. I-a zis la medic ce a luat si a zis ca e ok...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
andicu spune:
Cum vad ca toate ziceti ca e ok, o sa m-apuc sa iau si eu , dupa cum scrie in prospect.
Adimercedes, merci inca o data!
ali spune:
Ma bag si eu ca musca in lapte.Stiam ca pentru curatarea rinichilor e foarte buna berea.Asa ca nu mai stati pe ganduri si chefuiti .Priviti partea buna a lucrurilor
ali
andicu spune:
Da, Ali , stiu; mi-a zis dr si de bere; da in limite decente, ca altfel, dau in alcoolism .
vas spune:
Goldi, e adevarat ca afecteazã un pic smaltul dintilor dar nu atat de mult, eu personal m-am tratat cu Cystenal pentru dureri de rinichi.
da da da
reghi spune:
Andicu, i-a cu incredere Rowatinex 2-3/zi o sapatamana, ca nu se intampla nimic, doar iti va face bine, iti va dizolva pietricelele care isi fac de cap.Ar fi bine sa iei si un antibiotic si bea multe lichide.Iti doresc multa sanatate.
chivutamonica spune:
Tzontzonel,
iti multumesc pentru ca ai scris trat.vad ca nu l-ai tinut asa strict si totusi a facut minuni.
inca odata felicitari si sa fie un bb sanatos.
te,MONI
Andicule,imi pare rau de problema cu rinichii,sper sa te faci bine cit mai repede.
Multa sanatate.
SANATATE MULTA LA TOATA LUMEA
MONI
andicu spune:
Fetelor, va multumesc inca o data! sunteti niste scumpe!