Telenovele - care?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Clover, cred ca Legaturi de familie se numea telenovela braziliana,...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Eu ma mai uit citeodata la Emerdale,telenovela in stil britanic si seara daca se intimpla sa fie desxchis TVul si la unele finlandeze care prezinta realitatea cotidiana a vietii in Finlanda pentru diferite categorii sociale.

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mi-a placut Minciuna.
Si Clona
Chiar imi place ca se retransmite.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

ce cauta topicul asta la zona artelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Clover

Exista si telenovele bune, doar ca snobii stramba din nas la toate. Nu ma intrebati daca exista manele bune

Telenovele sunt relaxante daca nu iti crapa inima la ce face Juan Fernandez. Mie mi se par bune sa faci altceva pe fundalul lor, curatenie, gatit, calcat. Merge orice pe un fundal de spaniola sau portugheza. Mai inveti doua expresii in limbile astea si trece timpul mai repede. Unii si-or face treaba pe Mozart(Sabina?) eu una atata pot, atata fac.

Keep the promises you make to yourself.

Perfect de acord!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roerich spune:

Nici una ! Bu va prostiti cititi CARTI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by mama lia

a...si sa nu mint, am vazut o telenovela nemteasca imediat dupa revolutie, cu unii care faceau bere....ceva cu moda ...cu niste palate....dar baba cum sunt nu mai imi aduc aminte mare lucru....

mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)

Parca "Familia Guldenburg" sau cam asa ceva se numea... super a fost! Si mie mi-a placut tare mult.

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mia.

Nici eu nu m-am uitat pina la Clona la telenovele, serial pe care l-as mai vedea o data dar n-am unde, si dupa "Clona" ...Globo(compania braziliana care a facut Clona) a mai scos vreo 2 telenovele super si alea..pe care iar as vrea sa le revad...POATE RASPUNDE CINEVA DIN CANADA si stie daca exista vre-un canal aici cu telenovele braziliene??
Cine isi aduce aminte cum le zicea la celelate seriale braziliene?? au fost doua...batrinetile...imi afecteaza memoria..

poze cu Corina Elena
poze

Piersicuta mea

Mia, incearca OMNI1, acu' vreo 5 ani aveau o telenovela braziliana pe la ora 2pm... am vazut cateva secvente din greseala... nu stiu daca mai au sau nu, dar telenovele in spaniola gasesti de luni-vineri pe TLN, de la 5pm-7pm. Nu mai stiu care sunt acum ca nu m-am mai uitat de vreo 2-3 ani. Daca stiu eu bine, acum pe 15 a inceput una noua la 5pm, ca vreau sa mai vad si eu una si am cautat pe site-ul lor sa vad cand incepe una noua.

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aiska

Eu ma mai uit citeodata la Emerdale,telenovela in stil britanic si seara daca se intimpla sa fie desxchis TVul si la unele finlandeze care prezinta realitatea cotidiana a vietii in Finlanda pentru diferite categorii sociale.

Sabina

Vrei telenovela britanica??? Urmareste Coronation Street!!! Eu o urmaresc din cauza sotului meu care o urmareste dion cauza soacra-mii! Adica, ea a inceput sa urmareasca telenovela acum vreo 45 de ani (NU e greseala, patruzeci si cinci de ani) inainte de a veni in Canada si o urmareste si acum! Si uite asa i-a dat virusu' si lu' fi-su' si el mi l-a dat mie!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by Desiree2002

quote:
Originally posted by aiska

Sabina

Vrei telenovela britanica??? Urmareste Coronation Street!!! Eu o urmaresc din cauza sotului meu care o urmareste dion cauza soacra-mii! Adica, ea a inceput sa urmareasca telenovela acum vreo 45 de ani (NU e greseala, patruzeci si cinci de ani) inainte de a veni in Canada si o urmareste si acum! Si uite asa i-a dat virusu' si lu' fi-su' si el mi l-a dat mie!

_

Desiree, sa inteleg ca Coronation asta e mai ceva ca Tanar si nelinistit? Asta da consecventa! Probabil ca soacra ta o urmarea si cand era gravida cu sotul tau, de aici poate si dependentza.
Si mama mea urmareste de aproape 20 de ani Tanar si nelinistit si probabil ca va ajunge recordul soacrei tale daca va mai trai inca 25 (sa-i ajute D-zeu). Eu nu pot fi atat de consecventa, ma plicitsesc.

Eu nu am de ce sa ma feresc sa recunosc ca urmaresc telenovele dar foarte rar altceva decat cele braziliene. Si mie mi-a placut mult Clona, Legaturi de familie, Stapana destinului, Culoarea pacatului, Ciocolata cu piper si mai ales Terra Nostra, de asta ati uitat. Clona si Terra Nostra chir mi se par educative, mai inveti cate ceva despre civilizatii, religii, istorie... pot sa spun ca mi-am imbogatit intrucatva cunostintele.
Si pentru ca intreba cineva mai sus, daca mai exista telenovele bune, manele bune in nici un caz.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput