Telenovele - care?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Nici eu nu m-am uitat pina la Clona la telenovele, serial pe care l-as mai vedea o data dar n-am unde, si dupa "Clona" ...Globo(compania braziliana care a facut Clona) a mai scos vreo 2 telenovele super si alea..pe care iar as vrea sa le revad...POATE RASPUNDE CINEVA DIN CANADA si stie daca exista vre-un canal aici cu telenovele braziliene??
Cine isi aduce aminte cum le zicea la celelate seriale braziliene?? au fost doua...batrinetile...imi afecteaza memoria..

poze cu Corina Elena
poze

Piersicuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Mi-am adus aminte: "Secrete de familie" si "Femei indragostite(parca)... f misto!

poze cu Corina Elena
poze

Piersicuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Capra cu trei iezi, din cate am inteles eu Jade nu mai vroia ca Said sa se insoare as aca a imbracat-o pe tipa aia cu hainele ei sau i-a dat bijuteriile, oricum, asa ceva. Am vazut episodul din intamplare ca eram la mama, eu n-am cablu acasa.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Eu m-am uitat la alea de acum "100" ani : Inima salbatica (si acuma m-as uita cu muuuulta placere!), Si bogatii pling, Capcana periculoasa, Sclava Isaura (ov corz!). Ultima vazuta a fost Esmeralda.

Prefer telenovelele venezuelene sau mexicane, din "cauza" lor am invatat spaniola!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Da, intr-adevar Clona a fost o telenovela interesanta..Mie una mi-a placut foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

eu nu urmaresc din princiu telenovele, dar recunosc ca cele braziliene sunt ok si cind spun asta imi aduc aminte ca acum multi ani, in tineretile mele, am vazut o telenovela (cred) "Bulevardul Paulista". Va amintiti de ea????

a...si sa nu mint, am vazut o telenovela nemteasca imediat dupa revolutie, cu unii care faceau bere....ceva cu moda ...cu niste palate....dar baba cum sunt nu mai imi aduc aminte mare lucru....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

bulevardul paulista parca era sambata, pe vremea lui causescu, eu asa tin minte.

cel cu berea s n familia guldembourg (nu-s cum se scrie exact).

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:
Originally posted by mama lia

eu nu urmaresc din princiu telenovele, dar recunosc ca cele braziliene sunt ok si cind spun asta imi aduc aminte ca acum multi ani, in tineretile mele, am vazut o telenovela (cred) "Bulevardul Paulista". Va amintiti de ea????

a...si sa nu mint, am vazut o telenovela nemteasca imediat dupa revolutie, cu unii care faceau bere....ceva cu moda ...cu niste palate....dar baba cum sunt nu mai imi aduc aminte mare lucru....

mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)

Cre'ca "Familia Guldenburg"...
Io cred ca ultima "telenovela" vazuta a fost "Dallas"-ul... daca se poate incadra in gen, dar tinand cont de consistenta episoadelor si de intrigile create, poate fi catalogata cu succes drept telenovela...
Aaaa, si avcoz ca n-am pierdut "Sclava Isaura", ba chiar am bezmeticit prin librarii si am gasit cartea, pe care am citit-o dintr-o rasuflare, dar am fost dezamagita ca n-a fost asa de "explicita" ca telenoveaua...
Altceva...chiar nu mai stiu

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mostenirea familiei Guldenburg! Imi aduc aminte, sigur.

Bulevardul Paulista a fost cred prima telenovela difuzata in Ro, chiar inainte de Isaura.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Exista si telenovele bune, doar ca snobii stramba din nas la toate. Nu ma intrebati daca exista manele bune

Telenovele sunt relaxante daca nu iti crapa inima la ce face Juan Fernandez. Mie mi se par bune sa faci altceva pe fundalul lor, curatenie, gatit, calcat. Merge orice pe un fundal de spaniola sau portugheza. Mai inveti doua expresii in limbile astea si trece timpul mai repede. Unii si-or face treaba pe Mozart(Sabina?) eu una atata pot, atata fac.

Mie mi-au placut foarte mult Ciocolata cu piper si Legaturi de familie.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput