Telenovele - care?
Raspunsuri - Pagina 2
jesia spune:
Sincera sa fiu eu cand am timp mai arunc un ochi pe acasa tv la telenovela "La tormenta"...dar asta doar cand nu am ceva de facut...e asa grav sa te uit la o telenovela din cand in cand?
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
capra cu trei iezi spune:
mai, asi a pus o intrebare, dar oare cum se face ca i-au raspuns tocmai pers care nu aveau nici in clin nici in maneca cu subiectul!.
eu asi ma uit la cele braziliene. mi se par mai bunicele.
acum nu urmaresc nimic, dar am urmarit clona, culoarea pacatului, stapana destinului pentru ca, vorba ta, inainte de culcare ma relaxau un pic. asa cum citim chic literatura, urmarim si telenovele.
si daca cineva a urmarit culoarea pacatului, il rog sa-mi povesteasca si mie finalul, ca eram in spital si l-am piedut! in rest...
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
AYUMI spune:
Eu am urmarit cu sufletul la gura Lacrimi de iubire si Numai iubirea.
Telenovele sud-americane imi placea sa urmaresc cand eram acasa;mi-au placut Esmeralda,Marimar...
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
felicia74 spune:
Mai fetelor intrebarea este "ce telenovela urmariti", nu daca va plac sau nu.
Eu ma uit la "Neveste disperate" - tot un fel de telenovela o consider. Americana si "un pic mai intzepatoare" ca bautura din reclama!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Hildegard spune:
Buna,
Eu ma uit la Clona. Cand a fost difuzat prima dat serialul am zis ca e o prostie dar urmarindu-l acum de la inceput sunt innebunita dupa el. Mie in general nu-mi plac telenovele dar asta.....merita, zic eu!
Cate episoade are "Clona"?
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 6 luni)
annnna35 spune:
si eu ma uit la clona, desi am mai vazut-o o data. imi place prea mult.
http://www.youtube.com/watch?v=045o0xWgJqw&mode=related&search=
mi-au mai placut, tot produse de brazilieni, "legaturi de familie" si "femei indragostite"
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
annnna35 spune:
scuze, alt link voiam sa dau. dar si ala e super ;)
http://www.youtube.com/watch?v=3b6QrDZOcBs&mode=related&search=
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
J G spune:
Sunt telenovele si telenovele. Cele braziliene sunt complet diferite de celelalte, nu se compara.
Nu vad nici o jena sa spun ca am urmarit Clona care a fost exceptional! Muzica, peisaje, actori de mare clasa, mult umor, personaje bine conturate. Momentan il caut ca sa-l vad cap-coada.
Apropo de cei care au multe lucruri mai bune de facut - asumand ca ne relaxam toti prin diverse metode (carti, teatru, filme, TV) Clona bate de departe multe carti, filme, piese pe care le-am vazut.
Dar intr-adevar telenovelele mexicane/argentiniene sunt de toata jena. Au fost cateva mai rasarite (gen Betty cea urata) insa majoritatea...
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
capra cu trei iezi spune:
jg, sa stii ca si eu am observat ca cele braziliene sunt reusite si de obicei le urmaresc.
apropo de clona, cum de nu s-a insurat said prima oara (cu tipa cu care dansa jade)?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!