intrebare

intrebare | Autor: laura_cafea

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, am un baietel care in noiembrie v-a face trei ani, din martie pana in iulie a fost la o gradinita particulara dar doar pana la ora 14 unde a rezistat eroic si intr-un final i-a placut,stam chiar langa ea, dar din cauze financiare ma vad nevoita sa il dau din toamna la stat cu program prelungit, aveti idee ce mancare se da la o gradinita de stat ? Gradinita are program saptamanal dar eu il voi lua pe la 19 si il voi duce dimineatza, credeti ca voi avea probleme?
Cum se procedeaza la gradinitele de stat cu cine trebuie sa tratez? si cat se da sa fie mai atente ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_cafea spune:

revin cu o informatie, este vorba de gradinita 281 de langa fosta maternitate Steaua de pe Grivita.
Astept raspunsul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
e gradinita din spatele spitalului de arsi? acolo a fost educatoare o foarte buna prietena a mea. e curat, e frumos...parerea mea e sa te duci sa vb cu directoarea sa vezi la ce grupa va fi baiatul. apoi vb cu educatoarele(care sunt 2) si cu ingrijitoarele.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Pina la ora 19? Wow, nu stiam ca exista gradinite de stat care sa tina copilasii pina la acea ora.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

da, da gradinita din spatele spitalului de arsi, la grupa mica o sa fie , l-am incris deja din iunie, te rog daca ai relatii ajuta-ma

Mergi la inceput

te rog intreab-o pe prietena ta daca au mancare buna si cate mese se servesc...si daca se poarta frumos educatoarele cu cei mici, am asa o retinere fiind programul asa de mare.....

Mergi la inceput

buna.
mancarea e fff buna! am testat-o si eu! e masa de dimineata, pranz si gustare dupa somn. educatoarele sunt ok.

Mergi la inceput

Merci mult, tare as vrea sa cred ca vorbim de aceeasi gradinita, ca mai este una viza-vis de spitalul de arsi cu niste ciupercute in curte dar acolo programul este doar pana la 17, sper ca vorbesti de acea gradinita care este in aceelasi rand cu spitalul ( pe aceeasi parte) cu doua etaje parca si cu program prelungit chiar saptamanal .

Din cate am vazut este renovata proaspat, adica are termopane.
Astept raspunsul tau.

Mergi la inceput

da vb de gradi cu program saptamanal. e renovata anul trecut. abia acum au terminat renovarea. asa ca...e ca noua!
succes!

Mergi la inceput

Multumesc mult, scuze de intarziere dar am fost plecati la mare, tocmai am trecut pe acolo si am vazut ca le amenajeaza si curtea exterioara. Sper sa fie totul bine, oricum pe Cristi al meu il primesc doar din luna noiembrie pt ca atunci implineste 3 anisori.
Am sa vad daca pot sa il duc mai devreme, daca mi-l accepta din octombrie.

Multumesc inca o data pt raspuns

Laura

Mergi la inceput

bafta! du-te sa vb cu directoarea daca se poate sa-l primeasca mai devreme....ii dai si tu ceva si cred ca se rezolva.
succes.

Mergi la inceput