ATENTIE-Restaurantul La Scoica din Constanta

ATENTIE-Restaurantul La Scoica din Constanta | Autor: mr_baz

Link direct la acest mesaj

....COLCAIE DE GANDACI!!!Daca vreti sa nu luati o leptospiroza e bine sa ocoliti locul cu princina.
Nu il postez la restaurante datorita faptului ca in acest resuarant sunt in medie 50 de mese mereu pline si au o groaza de clienti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Eu aveam de gand in weekend sa trec pe la Scoica.
Bine ca stiu.
da' chiar asa s-a degradat?

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu am mancat vara trecuta o pizza acolo si a fost tare buna...sper ca nu aveau gandaci pe atunci

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

quote:
Initial creeata de mr_baz

....COLCAIE DE GANDACI!!!Daca vreti sa nu luati o leptospiroza e bine sa ocoliti locul cu princina.
Nu il postez la restaurante datorita faptului ca in acest resuarant sunt in medie 50 de mese mereu pline si au o groaza de clienti.

De unde stii ?

Eu nu mai merg de foarte mult timp acolo ,cred ca sunt vreo 2 ani ,dar pentru cei care frecventeaza acest restaurant ...merita niste explicatii !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Unde anume este restaurantul asta in Constanta???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Bun
Am intrat sambata in restaurant si cand mancam felul intai, o salata,ciorba a aparut un gandac pe mana unui priten si altul se plimba in voie pe un perete despartitor.
Nu vreau sa va mai spun ca am fost jigniti si apostrofati extrem de urat de catre patronul localului...am platit ce am consumat si am plecat socati.
Mancarea foarte buna,mananc acolo de fiecare data cand trec prin Constanta dar comportamentul si gandacii intreg limita imaginabilului!!

SINCER post-ul meu nu este un banc prost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Este pe strada cu clubul Megalos, de pe Bd Mamaia, vis-a-vis de Universitatea Ovidius ( nu stiu cum se numeste strada).
Noi nu mai mergem acolo de vreo 2-3 ani; pizza nu e cines stie ce, in schimb, serviciile sunt proaste, ospatarii aroganti si nu mi s-a parut niciodata f curat ; astepti o ora ptr o ciorba ( asa mi-a zis al meu sot care a fost de curand cu niste prieteni); toata lumea zice ca nu mai merge acolo, dar culmea! am inteles ca mai tot timpul e aproape plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cat pe ce era sa merg ieri, dar am mers la Terasa Colonadelor pana la urma. Ce noroc pe noi, mei !!!!

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Cat pe ce era sa merg ieri, dar am mers la Terasa Colonadelor pana la urma. Ce noroc pe noi, mei !!!!

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

La " Colonade" este super ..terasa ,restaurantul ,mancarea ,absolut totul!
Iar daca mergi in week-end , programul artistic este destul de frumos!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Patronul ne-a spus

"daca gandacul nu e in macare nu e vina noastra, si baa din cauza voastra am pierdut meciul cu ceahlaul.Reclamati-ma unde vreti!"

Profund dezgustat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by mr_baz

Patronul ne-a spus

"daca gandacul nu e in macare nu e vina noastra, si baa din cauza voastra am pierdut meciul cu ceahlaul.Reclamati-ma unde vreti!"

Profund dezgustat....

...are dreptate omu'...o fi venit si gandacul sa ia masa in oras...si tu te superi...

Mergi la inceput