ATENTIE-Restaurantul La Scoica din Constanta
Raspunsuri - Pagina 2
mirelaispir spune:
bine ca am aflat! joi plec la constanta si abia asteptam sa mananc o pizza la scoica. era super pe vremuri, insa nu am mai fost de 2 ani.
mirela
Lolly spune:
Mie imi placea pizza
de la Scoica. 

Chiar aveam de gand sa ajung pe acolo weekendul asta. 
Nu era servirea mare chestie, dar... mi se parea buna papica... 

Bysko spune:
Nu mai e ce-a fost candva...Dar sunt alte locuri in care poti manca o pizza excelenta!In week-end-ul trecut am descoperit pizzerie super vis-a-vis de restaurant Beta si de Colegiul Mircea. Nu mai stiu cum se numeste exact-ceva cu M,dar e noua si curata.Si cu cea mai buna pizza pe care am mancat-o pana acum [si nu exagerez]!
lulu77 spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Nu mai e ce-a fost candva...Dar sunt alte locuri in care poti manca o pizza excelenta!In week-end-ul trecut am descoperit pizzerie super vis-a-vis de restaurant Beta si de Colegiul Mircea. Nu mai stiu cum se numeste exact-ceva cu M,dar e noua si curata.Si cu cea mai buna pizza pe care am mancat-o pana acum [si nu exagerez]!
MERLIN - se numeste pizzaria ..si este adevarat ,este exceptionala piza ,este facuta pe vatra , si plus ca este fff curat si au o terasa foarte cocheta si intima .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
ADRIANNA spune:
Scoica e pe str Aprodu Purice parca si mie imi place mancarea acolo.Ultima data cind am fost a trebuit sa astept o ora ptr o masa.E plin mereu.
Delia spune:
Eu am mancat acolo acum o saptamana si mi s-a parut super, servire impecabila si mancare super...iar gandaci nu am vazut ca faceam infarct, sincer!
Mie mi s-a parut totul ok in afara fumului de tigare, ma usturau ochii (daca e sa fiu carcotasa)![]()
.
mr_baz spune:
Sincer
Mi-am facut datoria sa va informez.Oricat de buna ar fi mancarea, dupa ce am vazut eu nu mai pot intra vreodata in acest local.
Lorenza spune:
Iti multumim,sunt binevenite astfel de avertismente!Sunt benefice si pentru consumatori dar si pentru cei vizati ,in caz ca i-au cunostinta de ele poate se remediaza ceva!
Fiquelle spune:
EIII, E PLIN TOT TIMPUL CA SCOICA E LOC DE PROMENADA IN CONSTANTA, SA SE VADA INTRE EI SMECHERII...SI FETELE LOR...![]()
PRINTRE, MAI SUNT SI OAMENI NORMALI, CARE AU IESIT IN ORAS CHIAR CA SA MANANCE O PIZZA, NU SA SE SPARGA IN FIGURI...
INSA 70% ACOLO SUNT MONDENISTII...
_
IUBESC VIATA!