ATENTIE-Restaurantul La Scoica din Constanta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

bine ca am aflat! joi plec la constanta si abia asteptam sa mananc o pizza la scoica. era super pe vremuri, insa nu am mai fost de 2 ani.

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Mie imi placea pizza de la Scoica.
Chiar aveam de gand sa ajung pe acolo weekendul asta.
Nu era servirea mare chestie, dar... mi se parea buna papica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Nu mai e ce-a fost candva...Dar sunt alte locuri in care poti manca o pizza excelenta!In week-end-ul trecut am descoperit pizzerie super vis-a-vis de restaurant Beta si de Colegiul Mircea. Nu mai stiu cum se numeste exact-ceva cu M,dar e noua si curata.Si cu cea mai buna pizza pe care am mancat-o pana acum [si nu exagerez]!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

quote:
Originally posted by Bysko

Nu mai e ce-a fost candva...Dar sunt alte locuri in care poti manca o pizza excelenta!In week-end-ul trecut am descoperit pizzerie super vis-a-vis de restaurant Beta si de Colegiul Mircea. Nu mai stiu cum se numeste exact-ceva cu M,dar e noua si curata.Si cu cea mai buna pizza pe care am mancat-o pana acum [si nu exagerez]!

MERLIN - se numeste pizzaria ..si este adevarat ,este exceptionala piza ,este facuta pe vatra , si plus ca este fff curat si au o terasa foarte cocheta si intima .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

si la Fabaria e buna pizza; si la Integra ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANNA spune:

Scoica e pe str Aprodu Purice parca si mie imi place mancarea acolo.Ultima data cind am fost a trebuit sa astept o ora ptr o masa.E plin mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu am mancat acolo acum o saptamana si mi s-a parut super, servire impecabila si mancare super...iar gandaci nu am vazut ca faceam infarct, sincer!
Mie mi s-a parut totul ok in afara fumului de tigare, ma usturau ochii (daca e sa fiu carcotasa)
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Sincer
Mi-am facut datoria sa va informez.Oricat de buna ar fi mancarea, dupa ce am vazut eu nu mai pot intra vreodata in acest local.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Iti multumim,sunt binevenite astfel de avertismente!Sunt benefice si pentru consumatori dar si pentru cei vizati ,in caz ca i-au cunostinta de ele poate se remediaza ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

EIII, E PLIN TOT TIMPUL CA SCOICA E LOC DE PROMENADA IN CONSTANTA, SA SE VADA INTRE EI SMECHERII...SI FETELE LOR...

PRINTRE, MAI SUNT SI OAMENI NORMALI, CARE AU IESIT IN ORAS CHIAR CA SA MANANCE O PIZZA, NU SA SE SPARGA IN FIGURI...

INSA 70% ACOLO SUNT MONDENISTII...

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput