mamici casnice (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Seara buna casnicute.Am atatea pe cap... ca nu mai stiu de mine.Am internat-o azi pe mama iar la Spitalul Militar in Craiova pentru alte investigatii ca aici la noi nu au toata aparatura necesara..Cu Stef trebuie sa ajung la vaccin de vreo saptamana si nu reusesc...trebuie sa-i fac analizele pt inscrierea la gradi si iar nu ajung...am inceput santierul in partea cealalta si nu va mai zic...
Plus ca deja numar zilele si mi se pare ca trec repedeeee...si vine vremea sa plec la scoala ( da Luna predau engleza ).
Cam asta ar fi...

Miha LA MULTI ANI sotului.Cat despre problema ta... delicata dar sa stii ca si eu as face la fel ca tine. El e la mijloc undeva si-i e greu.Incearca sa-l intelegi si pe el. Si vorba Doinei maine fa-i o surpriza. .Si sa stii ca si io sustin parerea fetelor.Esti simpatica foc.Si tinerica.Nush de ce aveam impresia ca esti mai in varsta.

Crismir LA MULTI ANI si tatalui tau.Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.

Am vazut ca intreba cineva de bani in CIC.Cu legea asta care a intrat de la 1 ianuarie eu stiu ca e obligatoriu sa aiba 12 luni in campul muncii.Deci nu e suficient ca-si plateste singura asigurarile la Casa de Pensii.Stiu ca nu e logic dar asta e.Sper sa nu ma insel.Ideea e buna.Intra la Probleme legislative si vezi acolo.

Lucia multa sanatate lui Liviu..Bine ca ati scapat de internare.

In rest... ce sa mai zic.Va pe toate.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mamicilor casnice ,pe unde umblati pe aici nu mai dati? Na ca fac si versuri!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Chiar ce liniste e pe aici!!!

Of Georgi,multa sanatate mamei tale!!!E bine ca atunci cand incepi serviciul mai uiti din probleme

Mirela LA MULTI ANI!!!!tatalui tau !!!

Miha e posibil sa aibe legatura cu problema respectiva,oricum LA MULTI ANI!!! sotului tau pt azi!!!


Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Offf...mi s-a stricat calculatorul,asa ca n-am avut acces la al sotului pana acum .Am intrat doar sa va salut si ma duc la culcarica.Mi-e somn de nu mai pot.Tare am mai muncit azi! Pana la urma i-am facut o prajitura sotului.Ca sa nu spuna ca-s rea si afurisita! Intre noi fie vb is,dar sa nu mai spuneti la nimeni! Are el noroc de ce are si...de faptul ca va am pe voi prietene!

Georgi,sanatate multa mamei tale.Speram ca totul va fi in regula,ne rugam pentru asta.Tre sa fie crunt sa ai pe cineva drag bolnav. Si multumesc pentru compliment! Sunteti niste dragute!

Si chiar asa...de ce par asa batrana? Nu ca n-as fi...ca am totusi o varsta,dar...

Va pup pe toate

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!


http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:


am aparut si noi si hop aici sa vad ce mai faceti ca imi era dor de voi.

In 1 rand sa nu uit, la multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi ca tare multi avem:)

N-am apucat sa citesc capitolul trecut, dar vad aici mamici noi, bun venit Doina si sedere indelungata

Bun revenit si fetelor din concedii, abia astept sa vad poze.

Imi pare rau sa vad ca aveti probleme, Lucia si Georgi va doresc sa se rezolve in primul rand cele de sanatate a celor dragi ca sunt cele mai importante

Miha ne spui si noua ce surpriza pregatesti, sau e secret?:)

Si sotul meu imi coace ceva luna asta, dar e tare misterios. Eu as fi vrut sa merg sa stau saptamana asta la niste prieteni in Oltenia ca au venit in tara, dar am avut ceva pb la masina si nu m-am putut porni cu Sara cu trenul. Si vazandu-ma asa amarata, sotul tot imi spune ca ma va astepta ceva frumos:)
Mie imi plac surprizele astea, ce daca imbatranesc, sunt anii mei frumosi si sunt mandra de ei:)
Dar cine stie cum ma voi simti mai incolo

Gabi eu stiu ca intr-o vreme era valabila cotizatia la casa de pensii, cel putin acum 2 ani cand am nascut eu. Dar legea se schimba de la un an la altul si nu mai e nimic sigur.
Si eu am avut probleme cu CIC si m-am interesat direct la casa de pensii, unde fiecare imi spunea alta varianta. Sper sa rezolvati.

Adriana mersi de grija, am ajuns cu bine si cu ... lipsa de timp:)

Mi-e dor de Ioana si vreau sa-i multumesc pt o surpriza speciala

As fi vrut sa spun mai multe, sigur am uitat ceva dar o sa revin.

un la fiecare, mandrelor:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata!!!

Flavia te admir ca nu stai locului o clipa,ca profitati si iesiti din plin in plimbari,al meu sot nu e asa si adevarul e ca ne e cam greu prin deplasari cu 2 pitici super obraznici,daca l-am fi avut numai pe Paul alta era viata,caci e mare si ne putem intelege,dar asa...asta e


Miha sper ca efortul tau sa merite ,sa ne povestesti cum a fost!!



Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Buna fetele! Am scris ieri un mesaj luuung, si apoi s-a stins calculatorul, a fost o pana de curent:(
Am umblat ieri in lung si-n lat, ca pana ieri am avut musafiri de peste tot. Am stat in bucatarie sa gatesc mai tot timpul. Noroc cu sotul meu care e un sot extraordinar si m-a ajutat mult de tot.
Acuma au plecat cu toti si incercam sa ne petrecem putinul concediu ramas impreuna. Numai ca azi iar avema musafiri la masa:) Ne bucuram, dar de maine speram sa fim singuri sa mai respiram si noi:) Andrei e un nazdravan ce se intrece cu gluma, ca mai toti copilasii:) Luni ce vine trebe sa merg cu el la un doctor chirurg. Are o carne crescuta intre incisivii de sus, si trebe taiata, are ca o postunga acolo, din cauza acelui tesut crescut. Saracul nu a scapat de "cutit", tot din astea are.
Saptamana asta am primit vesti faine: Nasa mea care e casatorita de cinci ani a reusit sa ramana insarcinata. Am plans de bucurie cand am aflat vestea asta mare. Credeau ca nu pot face copii si uite ca Dumnezeu i-a ajutat.
Am facut supa cu galuste si pui la cuptor cu garnitura. Dar nu am pofta de mancare, sper sa imi vina pana apar musafirii,ca nu da bine sa nu mananca cu ei la masa:)
Bine ai revenit Flavia, incepusem sa ma ingrijorez.
Mai, ce mai stiti de Ioana, ca eu nu mai stiu nimic, sper sa nu aibe probleme pe acolo. Ioane, ne e dor de tine, ne-ai parasit?!? :)
Georgi, ma bucur ca poti sa profesezi din septembrie, felicitari. Cat priveste problema cu mama ta, Dumnezeu sa o ajute si s-o intareasca sa fie bine.
Gata, fug la pui, ca nu il scosei de la cuptor, ma duc sa vad ce face:)
Pup la voi...pe toate!




Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Flavia,bine ai revenit! Apropo de surpriza sotului tau...chiar ma gandeam zilele trecute la asta cand am vazut aparut in oras un panou din ala mare publicitar pe care era o fetita scumpica foc si care chiar semana un pic cu Sara ,cu un LA MULTI ANI FLAVIA!

Adriana,ce pofta mi-ai facut cu puiul ala al tau! Nu e prea mic Andrei pentru operatia pe care vreti sa o faceti? Intreb si eu...Of,saracutul de el..

Luna,sigur ca va voi povesti.Daca voi avea ce!

Mai,la noi Sf Marie se sarbatoreste in septembrie.Aci cica e "Maria mortilor".Prin alte parti o fi altfel?

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!


http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Asa zic si eu Miha,probabil ca multa lume nu stie asta


Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Miha, pai trebuie sa o facem acesta interventie(ca de altfel toate celelalte care i-au fost facute :), pentru ca daca nu ii taie carnea aia incisivii nu se pot apropia nicicum. Si o sa il doara mai tarziu, ca incisivii se tot forteaza sa se apropie. Cu cat cresc mai repede cu atat e mai rau pentru Andrei ca o sa il doara acolo.
Deci, trebuie sa ii scoata chestiunea ai de acolo cat mai repede. Trebuia de ieri, dar asistenta doctorului e in concediu si vine taman luni ce vine. Numai la noi in Romania e asa,ca dincolo, doctorii isi respecta meseria si ma gandesc ca daca le pleaca asistentele in concediu le inlocuiesc. Cel putin asa mi se pare normal. Daca ar fi fost o urgenta ce ma faceam?
Am fost si pe la alti doctori in Deva, dar din pacate, asta e singurul chirurg stomatolog din Deva. Halal oras!!!
In fine, totul va fi bine, sper.
Am mancat si ma doare burta, nu mai pot:) Sotul asta al meu e de toata groaza: ma "obligat" sa mananc ciocolata, dupa ce am mancat asa de mult... si acuma chiar ca nu mai pot:)
Vroiam sa iesim, dar ne trage burta in pat, asa ca dormim oleaca. Andrei deja a adormit, fug si o la nani.
Miha daca ti-e pofta iti trimit si tie un pic din pui, ca a mai ramas:) Sa vezi ce a papat Andrei, un castonel plin, fara sa "comenteze". Lui i-am mai pus pe langa carnita si alte legume, care stiam ca le devoreaza:)
Pa, pupici...
PS: Si la noi e Sfanta Maria "mare", in septembrie e cea mica:)



Andrei si Adriana

Mergi la inceput