mamici casnice (63)
Raspunsuri - Pagina 28

georgi75 spune:
quote:
Originally posted by andora
Hehe, Georgi carnet te faci ca e musaiwww.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
Hai mai Andreea ... ca l-am pierdut demuuuuult

Dana_ch sanatate multa ca stiu ce inseamna crizele de fiere.Si a mea e cam lenesa si stiu ce inseamna.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Danelutza spune:
Dana ch sanatate, ai grija de tine ca nu-i de glumit.
Flavia dar unde zbori, nu ne spui ? eu am spus ca-n Romanica si...... am beletele in mina, dar mi se rupe inima ca-mi vad soatza trista, ce-o sa faca atitea zile fara fetitzele lui
. Asta mica sta seara lipita de el, ca sa-i faca masaj pe spate, iar cind se opreste miriie ca mai vrea, e haioasa rau.

impreuna spune:
Nu dragelor, nu mai plec peste hotare ca nu mai sunt solduri
Sotul meu drag tot "coace" surprize de ziua mea si cred ca ma asteapta o iesire neprogramata de mine:)
Dar una mi-am programat-o eu pt saptamana viitoare, marti, miercuri, nu stiu exact, la o prietena in Oltenia (Georgi, o sa fim "vecine":) si stau cateva zile sa ma distrez, ca numai bine o fi soacra-mea in concediu si o pot lasa pe Sara acasa.
Acolo am fff multi prieteni, este un loc drag unde imi petreceam vacantele de mica. Cum nu am bunici la tara, profit si eu de cine pot
Fla (sotie si mamica fericita)

georgi75 spune:
Unde?Unde?
M-ai facut curioasa....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
POZE

maria2mami spune:
sunt nervoasa rau...asa ca....
Cami Maia si Robi bine ai revenit la serv
...asteptam povesti si bozzze
Dana sanatate multa si bine ai revenit
Georgi si pe mami a ta....sanatate multa...ma bucur mult ca e bine....offf ce doctori handicapati
...deci cum va spuneam ...daca va prind in fata mea va unflu' ochii
Maria mi-a mazgalit peretii mei portocalii cu marker-ul negru, proaspat renovati cu manutele mele, cu truda mea...am facut aseara o mare criza de nervi, a luat-o soacra-mea din fata mea, ca nu stiu ce-i faceam.
Deasemenea, a mazgalit si canapeaua, tot cu marker-ul si tot negru...si usa de la intrare.
Cand am intrebat-o de ce a facut asa ceva mi-a raspuns razand ca vroia sa deseneze o casuta si imi indica cu manuta ca a facut 3 casute, "pe pelete pe ucia si pe patut"
Cu ce se ia marker-ul de pe canapea...ca pe pereti tre sa dau din nou cu lavabila...
AM probleme mari si cu soacra-mea...isi baga nasul in viata noastra in camera noastra in dulapul meu cu haine....in tot. Nu o suport! Vrea sa fie prietena mea dar ma sufoca!
Aaaaaaa si bonbonica de pe tort... am in fata mea docomentul pe care trebuie sa-l semnez pana diseara prin care imi dau demisia . Patronul firmei noastre a vandut magazinele si trebuie sa ne facem lichidarea....sa ne preia celalalt...si zice asa:
Subsemnata............va rog sa-mi aprobati incetarea contractului de munca incepand cu 01092006 .Va multumesc frumos!!!!!!!!!!!!!
Maria

impreuna spune:
langa Craiova, Filiasi mai exact:)
Miha, dragutza de ea )maria, nu soacra:) poate voia sa iti faca o surpriza, sa te ajute si ea cu ceva dupa atata munca si truda. Astia sunt copiii, nu stiu care ar fi solutia, dar ai sa vezi ca mai incolo te vei distra de asemenea boacane chiar dc acum te iei cu mainile de cap.
Despre demisie, dc trebuie sa ti-o dai nu mai sta pe ganduri. Vei gasi un job mai bun care sa te reprezinte
Fla (sotie si mamica fericita)

alexa si mami spune:
mmiha, . fruntea sus, dupa orice furtuna iese soarele si chiar un curcubeu frumos
cu maria, asa-s copiii
cu socra, incuie usa
demisia, da-o, tre' sa gasesti un job bun
edit: incearca cu spirt sa elimini markeru'
alexa

georgi75 spune:
Offf...mai Mmiha. Daca ai stii cat de bine te inteleg...Esti linistit azi si maine vin atatea pe capul tau...
Nu fi suparata pe Maria.Stii doar ca nu a facut-o din rautate.Iti inteleg nervii de moment dar se pot intampla altele mai rele(vezi soacra ).Fii calma si nu o lasa sa va strice relatia.
Cat despre job, mi-ai lasat impresia de o fata care nu fuge de munca si e descurcareata.Asa ca... tot inainte.DD le potriveste pe toate. dulce.
Flavia esti departe mai...Ma gandeam ca poate ne vedem.Oricum, distractie placuta.
POZE

Dana_ch spune:
multumesc fetele,sunteti tare dragute ca-ntotdeauna pe
toate
mmiha asa-s copii,nu mai poti face nimic,decat sa repari,
markerul iese cu spirt,dar sa nu strici canapeaua...sorry
bey nasol cu soacra,eu zic sa staila povesti si sa-i spui ce nu-ti
convine,sa nu mai umble prin lucruri....eu te inteleg am trecut
si eu prin asta dar soacra nu era de inteles si am preferat sa ma mut de
la ea.
cu job-ul o sa gasesti unul mai bun sigur. Poze cu