mamici casnice (63)
Raspunsuri - Pagina 27
diadaniela spune:
Cami ,bine ai revenit!
ma duc nitelus pe la treburi. revin!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
merci,merci.
Dana spor la treaba.sa treci si pe la mine ca e bordel in casa.Facem slalome pe aici printre geamantane,tzoale,jucarii si alte nebunii.
Nu stiu cand voi avea de gand sa despachetez.Fiecare si-a scos din valize ce l-a interesat.Eu de exemplu am scos sampania si lumanarile aduse special din Ro pt. reintalnirea cu colegul
Pana vine Mos Craciun la noi am eu timp sa-mi pun casa la punct
pup
vorbim
ma duc sa incerc sa dorm totusi ca nu e decat 5 dimn. pe aici
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
impreuna spune:
Camiiiii bine ai revenit. Somn usor acum, apoi hai la "treaba":)
Georgi te inteleg, a fost un stres mare pt voi dar ma bucur ca totul e ok. sanatatea e cea mai importanta ca in rest cariera, santier...se rezolva.
Andreea multa sanatate si aveti grija de voi dragutelor. Las ca reprogramati iesirea la tara, voi sa fiti ok.
Eu in curand imi iau zborul, abia astept
Va pupacesc, n-am apucat citesc decat printre randuri.
Fla (sotie si mamica fericita)
andora spune:
Flavia unde pleci, la munte??????
Cami bai mie mi-a ramas pe retina imaginea ta cu colegu' facand zegz nebun printre valize lumanari si haine. Slalom activ nu gluma Sa zici daca trece capul asa sa aplic si io. Si sa-i zici colegului ca m-am ofticat ca n-am primit si io pupic
Danelutza deci asa, pai si noi daca nu plecam maine dimineata to pana-n 17 sept mergem ca va incepe cresa pe 18 cred. haha bine ca rezolvarati cu "beletu" vorba lui Gogo.
Dana mai lasa-le incolo de treburi, baga rufele-n masina, zarzavatul in oala si mai zi-ne ce faci.
Alina tu unde esti , vine Cami si nu te gaseste?
Io casc gura pe forum, gogoasa-mi doarme.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
georgi75 spune:
Multumesc fetele.
Flavia ai mare dreptate.Dar tu unde iti iei zborul?Iti face sotul vreo surpriza de ziua ta?
Cami deja degajeaza energie pe-aici. . Da' pe restu' nu ne saluta soatza?Ca doar iti suntem colege de servici
Andreea sanatate la Uca.
Va pe toate.
P.S. Noi am ratat vaccinul.Nenea doctoru' plecase asa ca mergem maine.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
alexa si mami spune:
salutare mey fetelor!
n-am disparut, sunt si io ca si dana cu smotru, curatenie, vase. tre' sa vina alexa de afara si o bag la nani. cu cami m-am pupat deja:)
alexa
andora spune:
Alinuta harnicuta bravo tie
Georgi uiuiui succes maine la vaccin. ce vaccin e?
Io am vb cu sotul la tel si cica am pleca maine, ba n-am pleca... sa vedem incotro se inclina balanta pana atunci.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
georgi75 spune:
Ultimul.De la 2 ani si 6 aluni.Sa nu ma intrebi pentru ce e ca nu mai stiu.Nici nu mai gasesc carnetelul de vaccinuri.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
Dana_ch spune:
georgi bine ca a fost o confuzie,ce timpit si dr.
cu anemia o rezolvati,iar cu ap lasa ca o sa fie bine,cred ca doar abia astepti sa-l aranjezi asa cum iti place tie.
bafta la vaccin.
cami bine ai revenit
adinellmulti bani peste un mil,dar ce sa-i faci,bine ca ai reusit sa trimiti masina
andreea sanatate Ucai
danelutza super
dana banana , alina spor la treaba
flavia unde pleci draga iara calatorului ii sta bine cu drumul
ps: asa si acum sa va spun de ce am lipsit de pe dc,pai dupa cum v-am zis,a venit sora din germania....bla,bla ....si sambata a plecat,
apoi am mai facut treaba pe acasa si nu prea am avut dispozitia sa intru pe dc.am facut si o criza de fiere tara urata si acum sunt pe regim si pastile.
Poze cu Lucas
poze noi
andora spune:
Hehe, Georgi carnet te faci ca e musai
Ajutor pt Dan