Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

szaboali, nu stresa topilu:) nici noi nu bem nici apa nici ceai, asa ca nu e desperare. am icnercat cu suc de fructe diluat. ala mai merge da... nah, scopul e sa scoatem o masa de lapte, asa ca ii las paharelul ratusca sa il roada pana picura ceva ceva in gurita:)) lapte, desi am niste sani de vaca holstein... incercam sa reducem. am vazut chiar ca daca nu bea lapte dupa, nu vomeaza. daca-i dau, si bea si cu pofta, varsa imediat. deci fara:))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ursulino parca ziceai ca azi faci rost de crema aia miraculoasa , nu ai gasit-o? sa treaca spatele.
miri_mik probleme noastra e ca nu avem tzitzi numai laptic praf , la voi nu e problema dar la noi... nu mai stiu ce sa cred , oricum daca ea nu vrea nu pot sa ii dau cu forta o bea ea cand o vrea. tie si luia- Brunito.(parca chiar s-ar fi inteles Iarina si Bruno asa cum ziceai si tu)

pupicei

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina23 spune:

Salutare!

dam si noi raportul sambata si duminica super maraiti si eu super nervoasa imi venea sa-i pic vre-o doua... ca in final azi sa-i vad al doilea dinte.
la primul dinte ca intreba o mamica nu a avut gingiuta umflata si parca a fost mai cumintica.
Ana de france merci mult de tot pt infortmatiile despre oftalmologie.
azi poate fac si eu sefleu de dovlecei sa vedem daca ma tine cheful ca pana acum am facut curat si vad ca pitika s-a si trezit dupa doar 40 min de somn.
Anuka mea adorme de la zgomotul de aspirator asa ca pt pranz am mai pastrat sufrageria de aspirat.
Dana nu ti-am mai trimis poze ca nu mai gasesc cablu sa le descarc asa ca in momentul in care le voi descarca iti trimit .

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Tina Faza cu aspiratorul e mortala!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

TINA super faza , la noi e cu muzica , dar data mai tare putin ca daca dam mai incet nu ii place , iar daca nu a adormit bine se trezeste.

Pe unde sunteti fetelor?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am incercat sa intu si astazi dimineta dar n-am reusit, sunt pe fuga asa ca scriu doar doua randuri:
Ali, e ok sa-i faci analizele atunci si da iti trebuie bilet de trimitere. Lichide trebuie sa bea daca e pe lapte praf si papita incearca sa-i dai alt ceiut, apa sau suc de fructe. F bine ca vrea fara sare, nu-i pune atunci.
Anda, am vb cu doctorita astazi si a zis ca e ok, sa-i dau putin cate putin papita, sa incer cu cete 3-4 lingurite pe zi si sa-i scot incet, incet laptele, trebuie sa ajunga la 600 ml/zi nu 1200-1300 cat bea el acum. Fara graba, cu rabdare. Fier nu se da mai mult de 6 saptamani si se face analiza dupa aceea.
Fetelor va pupacesc pe toate, miresica Giova spor la treaba, , Anasebe, te inteleg ca esti necajita dar lasa ca va descurcati voi, pupici lui Tibisor cel simpatic.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

In sfarsit l-am adormit pe bebe ca isi depasise cu mult ora de somn, am revenit sa spun cum a fost cu dintisorii la noi, se face gingia rosie si se umfla, se albeste chiar cand sta sa iasa dintisorul, de la macerarea tesuturilor. Parerea me e ca se inroseste intotdeauna deoarece e un proces inflamator destul de agresiv dar cine stie, poate sa nu se inroseasca deloc, mai sunt si exceptii.
Fetelor ce mai stiti de Marchplayer? N-am mai vazut-o postand de ceva vreme.
Sa nu uit sa urez La multi ani !!!, sarbatoritului de astazi : Vlad Paul

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

multumesc, fetelor!

acuma are si diaree, si am inteles ca si asta este un simptom... Poate se va si inrosi zilele astea, ce sa zic, stau cu ochii pe ea ca pe butelie

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna,noi am dormit azi aproape toata ziua,dupa umblat pe drumuri,astazi david s-a ridicat in 4 labe,dar nu merge,numai s-a ridicat si se bataie
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ce mai faceti fetelor?
Care mai este temperatura pe forum? Sper ca sunteti toate bine si daca cititi mesajul asta inseamna ca nu m-a mai intrerupt nimic si am reusi sa-l transmit cu brio. Nu prea inteleg ce-i cu evaluarea asta a subiectelor...se vede ca am lipsit la greu de pe aici.
Ioana, imi sta in brate acum, are pasiunea aruncarii jucariilor pe jos si dupa aceea asteapta sa i le dai...bla bla ca m-a rupt de mijloc. A primit o motoreta, printre altele cand a implinit 6 luni si este fun sa stea pe ea, asta apropo de cocosere, cred ca si voi aveti cam aceleasi probleme. Cu diversificarea stam destul de prost, in sensul ca nu este variata rau gama de alimente pe care i-o dau. Am avut si proasta idee sa ma iau dupa cineva si sa-i dau danonino si mi-a vomat cupilu de acu mi-e frica sa-i mai dau alimente noi o perioada ca ne suspecta nenea dr de enterocolita si parca suna grav!! In rest suntem gagici mari si pletoase, chiuim, nu vrea de nici un fel sa-mi zica si mie mama, doar cand plange mai scoate cate un maaa. Sta si ea in picioare, chiar face pasi, bineinteles tinuta de manute, in fundulet inca se balangane si are prostul obicei de a se arunca dupa diverse, asa ca trebuie sa fiu non-stop cu ochii pe ea. Poate acum ca vine toamna o sa am si eu mai mult timp liber si asa o sa mai stau si eu pe la calculator. Cred ca la sfarsitul lunii apare si Robert al meu de peste mari si tari sa se minuneze si el de mandra noastra.
Fetelor, va pupicesc si le urez tuturor copilasilor sa creasca mari si sa fie sanatoooosi!!
Pun si eu ceva poze la semnatura ca am uitat parola de la adresa comuna...

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput