Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Mira, asa face si al meu sot ... sta cat sta cu maraila si apoi dau buzna la bucatarie. Hai ca mi-ai facut pofta de gogosi, daca ai sti de cand nu am mai facut, dar mi-e si rusine sa ma plang ca nu am timp cand vad ca tu le faci pe toate
Noapte buna si o zi usoara maine ... mai ales pentru sot

Noapte buna si cele care nu s-au culcat inca si mai bantuie pe aici ...

Angi de motanel (5.02.2006)

poze Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vad ca e destul de liniste prin zona, ma voi duce si eu la culcare.
Subscriu si eu la faza cu taticii, daca se agita sau plange bebe, ma cheama sa-l "calmez" cat despre adormit bebe...doar mami se pricepe. Asta e, eu ma bucur ca sta cu el si se joaca si il ma hraneste si il iubeste mult de tot, nimeni nu e perfect dar barbatii sunt la ani lumina de perfectiune, scuze nu vreau sa generalizez...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ola fetile,ati scris ceva nu gluma 7 pagini......
Acua am ajuns si noi de la bacau de la nunta suntem la vaslui la mama,am trecut pe la ea david dormea era piscat tot de tantari si am certat-o rau de tot, acum sunt la fratele meu in vs. maine plecam spre iasi la 6 ca sotul tre sa fie la 7 la serv.la nunta ne-am distrat peseta asteptari
gioava am vazut ca esti nervoasa pe neamuri ,o fi stresul dinaintea nuntiii, pune-i draga la punct
chilotei de la libero folosesc si i, sunt super.
pupicei la bebici, ma duc sa ma culc ca is moarta am condus 2 zile ,ne auzim maine dimineata
marfa pagina de inceput
noapte buna
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
Bai nu laudati asa prima pag. ca nu am facut nimic numai am sters cateva cuvinte.
Am inceput sa lucrez la ea, dar e de munca si nu stiu cand e gata. asa ca...ma pasuiti voi pana dupa nunta, daca nu o termin.

Vad ca aveti bebei in greva foamei. al meu mananca si i s-a schimbat chiar si programul de somn. la 21.30 e mort de somn, nu ca in Tm ca numai la 23 dormea. cica aici e aer de munte si e mai tare ca in ses la Banat.

Anas nu am mai facut nimic azi, doar am urlat putin pe soacra ca tot insista sa merg sa mananc cu ea la pranz si nu am vrut.
de 2 zile doar i l-am fluturat pe marco pe sub nas si nu am mers la ea.Ce rea sunt !!!
Ma bucur ca Moni si familionul au ajuns cu bine la Moneasa si e ok cu cazarea.
Mira bafta maine, sa fie ok in prima zi de munca, iar sotul sa se descurce cu kinderii.
Astery trebuie sa incerc si eu chiloteii libero, ca tot ii laudati atat. Iar in privinta socrilor.....nu mai zic nimic.Ca imi creste iar tensiunea.
Bumbita ai reusit mama? scuze ca nu ti-am putut raspunde, dar am, fost tot pe afara cu piciul ca a fost cald. Ai cam labartat pag. dar te iertam ca ne e drag de tine.
Silvi imi pare rau ca e marait Alain, si ca te doare spatele din cauiza lui.
Dana, Miri, Canda, Nico si restul fetelor un mare de la mine.

Eu am stat pana acum cu prietena mea cea mai buna ca nu ne-am vazut de 2 ani. a venit din Spania pt. nunta si am avut ce povesti.

Maine, adica azi, o iau din nou la drum, sa comand bauturile,inghetata si nu mai stiu, sincer.

Va si o sapt. buna va doresc.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata!

Off, gata, a plecat Alex la serviciu si am ramas singurei! Ce bine a fost o saptamana de huzureala cu tati! Acum capul la fund. Si va dati seama ca o sa am de furca si cu Tibi, pe care l-a alintat ALex pana la refuz.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutam si noi frumos si va gagici si bebelini frumosi. Aseara nu am mai putut intra ca s-a pus pe o furtuna de in 5 minute a fost un nor negru deasupra si a si plouat f tare, in alte 5 minute a fost plin de belti si noua ne-a picat netul .Probleme cu papica noi nu prea avem(era si cazul sa se apuce si bubulina mea sa pape dupa atata greva).Sa vedeti aseara ce crize a facut cand i-am dat cerealele dar nu stiu de ce, le-a papat asa cu plans ,desi plangea casca gurita oricum o sa le mu dimineata ca poate asa nu mai face fitze . Mai nou dupa orice papa inafara de laptic si e satula burtica , 100 ml. de laptic mai vrea si nu stiu cauza de cai nici nu mai spun ca nici nu vrea sa il vada.Am incercat de la hipp si nu ii place tot isi face greata si acum o sa incercam alte feluri pana vedem ce ne place. Ieri i-am pus in pireul de fructe si para dar numai putina sa vad reactia si.... ne-a placut.

v-am pupit la toata lumea.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ali si a mea isi facea greata cand simtea ceaiul...si tot de la hipp, dar cand au fost caldurile alea insuportabile ce crezi ca a baut si inca cu pofta ...ceai de la hipp... acelasi, pe care inainte il scuipa afara de parca ii dadeam lamaie. Asa ca mai ai rabdare si prinde momentul.
Parca tu ai inceput diversificarea mai tarziu...daca da, atunci mai las-o un pic cu ceaiul (oricum nu este asa cald ca sa se deshidrateze imediat), probabil este prea detot pt ea (adica inca nu vrea sa il accepte).
Cand i-o fi sete iti bea si apa din balta ...

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Sunt datoare cu un raspuns cuscra ... nu ma injura... pe voi si pe printul Mark (care peste 2 zile face 7 luni)!
Acum ma duc in pat ca nu mai pot sta in fund ... deabea imi trecuse putin spatele si acum dimineata m-am aplecat (in loc sa indoi genunchii) dupa punga cu lapte a lui fimea si ... iar schiaticul.

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Neata, fetele!

Vin la voi, ca sunteti mai cu esperentza
Oana plinge si se screme si se scrisneste de vreo 2 saptamani, (evident, ii curg si balele de nu-i adevarat), aseara a plins vreo ora inainte sa adoarma (si ea adoarme super-repede de obicei si fara prea mari probleme...). Ma gandesc ca ii dau dintzisorii, dar gingia nu e rosie... Intrebarea e - se poate sa iasa dintzii si fara sa fie gingia rosie? La bebeii vosrti cum a fost?

Eu i-am dat cu dentinox, dar nu mi s-a parut sa fi ajutat prea mult...

Va

Maraki

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

silvi_2005 am sa-i fac analizele , dar si la bebei tre trimitere?si se pot face orice centru de recoltare nu? Oricum lunea viitoare tre sa mergem la vaccin si am sa-i spun la dr. ca vreau sa ii fac analizele. Asa am facut si eu cu zaharul, l-am lasat sa fiarba si apoi am pus pliculetul. sare inca nu i-am pus in mancarica dar nici nu a "comentat" si asa ca inca nu ii pun sare.

miri_mik ... Iarina mea tot nu vrea apa si incepuse sa bea ceai si acum gata la noi lapticul e baza orice ar papa la sfarsit ii trebuie laptic (eu cred ca lapticul il bea si de sete ca daca ii dau ceai pentru sete isi face greata)

miraklucker la piticei ai fost tare harnicuti, Selin e o papusica asa cretulina si cu ochii aia frumosi

Ursoaica ma streseaza ca nu bea ceai , toti bebeii pe care ii stiu eu baga la greu ceai si numai a mea are figuri in cap.Nu mai stiu ce sa cred oare nu-i nici o problema ca nu vrea ceai? la Raisa frumusica.

la pitici ...
...si la voi mamici...cate un bucht de
(ce darnica sunt...)

la noi e ar urat afara de nu imi vine sa ma uit nici pe geam

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput