Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Tot eu! Nu ma las pana nu trec pe pag 7.
Dana Saru'mana ca ai fost asa de prompta.
Gio Ce-ai mai facut azi?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

bumbita, nu vitaminele din lapte sunt problema dupa 6 luni, ci proteinele. nu mai sunt suficiente, de aia dupa 6 luni e cumva obilgatoriu sa treci pe alimentatie diversificata.

noua cica ne ajung vitaminele, desi belgia e renumita pt lipsa de soare. da se pare ca e suficient d3 si calciu in lapte, deci nu ne dau chestii suplimentare.

cat despre greva, nu va faceti problme, sunt temporare. pana la urma tot mananca. ii chinuie foamea, sau d enu, adorm cu burtica goala. dar cei mai multi sunt rezonabili. sa fim serioase ca nici noi nu mancam in fiecare zi la fel. uneori avem chef, alteori nu, si cand e cald... ma rog, nu si in cazul meu, ca eu nu ma stiu opri din mancat:)))
va pumpesc pe toate toate:)
apropos, pagina e tot labartata:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

La mine nu e. Doar cand raspund imi apare labartata, dar la raspunsuri e ok.

intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

am vazut ana ca nu merge dar dupa ce ma trimis!!!.....va uitati voi la tot albumul !!!
Fetelor, maine ma duc la munca, o zi de proba!!!! sotul ramane cu copii acasa.....sa vedem ce iasa!
acum ma specializez si eu in pus filmulete.....care o sa le fac de maine in colo,

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Mira Bafta maine! Si tie si sotului!

intalnire 3 august

tiberica fara frica

Mergi la inceput

anaS, vad ca esti pe faza.....esti buna te rog sa ma invezi si pe mien cum sa pun filmulete.....cunt mi-am facut am instalat programul dar pauza mai departe!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Si eu mai sunt pe aici cateva minute ... imi astept sotul sa vina de la Arad, ca altfel visam deja
Mira sunt uimita sa vad cat e de mare si frumoasa Selin ... n-am mai vazut de mult poze si acum mi se pare asa de mare. Pupici de la noi! M-am mai uitat pe poze si ai niste nazdravani de nota 10, te admir ca faci fata si mai vrei si la lucru.

Angi de motanel (5.02.2006)

poze Filip

Mergi la inceput

Meci Angi, nici eu nu l-am mai vazut de mult pe Filipelul tau, cred ca si el a crescut.....a mea a crescut, odata cu ea si mofturile, tare maraita e in ultima vreme, azi am facut niste gogosi si un chec, al meu sot si-a agatat-o de gat (in port-bebe), ca la david ii trebua sa vada filme din vacanta.....dar nici asa nu a fost multa vreme liniste.....asa ca vine cu ea la mine mi-o trnateste in brate, cica "tine-ti fata, ca eu numai stiu ce sa-i fac".
gata, pupici si noapte buna, maine ma scol cu noaptea in cap!!!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor, eu azi am simtit din plin ziua de 13, Alain mi-a morait toata ziua de la dintisor, am o contractura musculara la spate de la cat l-am tinut in brate....si parca nu mi-a fost destul ca am fost si singura toata ziua cu el,( tati e de garda) mi-a tras si o tranta din pat .In secunda in care m-am intors sa iau un body de pe masuta din spatele meu, nu stiu cum s-a rasucit si il vedeam aterizand in aer, mi-a stat inima in loc, l-am prins chiar jos, dar tot a atins putin podeaua, nu s-a lovit tare ca nu are nici o urma, dar a tras o sperietura zdravana. L-am calmat intr-un minut, cu pupaceli si ceiut si ma tot strangea cu manutele si l-am auzit zicand ma-ma, ma-ma de vreo doua ori. Nu se pune ca era in stare de szoc saracutul....
Sunt super obosita dar culmea ca nu mi-e somn....aiurea stare. Tot azi l-am vazut batand prima data din palme, am avut deci o zi plina.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

poze

Mergi la inceput