Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 23
dolores spune:
mai e putin si ajungem pe pag 2.....![]()
mie mi-e un somn de mor...m-am culcat la ora 3 aproape si m-am trezit la 8.30...desi trebuia sa ma trezesc la 7.30...abia astept sa ajung acasa sa dorm..desi azi trebuie neaparat sa gateasc ceva...ca ieri nu am mai apucat. va pup
dolores
24+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
desiree spune:
buna ziua
nu mai e nimeni pe aici?
mai avem putin si trecem pe pagina 2, haideti sa salvam topicul
eu stau cu picoarele pe un scaun la birou si scriu mailuri, am o pozitie foarte "profesionista", nu? din cauza picioarelor umflate....asta e, daca comenteaza cineva ceva pac un concediu medical !
va pup si scrieti mai mult !
miroooooooooounde esti?
desiree 23+
dolores spune:
am scapat ca eram ultimul subiect pe pag 1...
.
fetele de fetitze si baietei...cam spre ce trageti sa manacti..acru sau dulce???
eu spre sarat si acru....asta e ca si cum forma burtii....burta de fetitza si burta de baietzel..![]()
va pup
dolores
24+
David Cristian
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
dolores spune:
desiree..miro e plecata saptamana asta...
cand aveti urmatorul control la medic??
eu pe 5 septembrie
dolores
24+
David Cristian
poze
asiza spune:
Dolores, la mine nu e o regula cu mancatul...mananc cam tot ce mi-e pofta, fie sarat, fie acru, fie dulce...e adevarat ca eu intotdeauna am preferat dulcele, asa ca nu prea e o schimbare nici acum...
Desiree, nu mai striga dupa Miro, ca e in vacanta, la Ploiesti...apropos...Roxanici, te-ai intalnit cu Miro? Hai cu povesti!
Kokorina, si pe mine parca ma dor oasele bazinului, insa e o durere ciudata, care pleaca din regiunea lombara de la coloana si migreaza spre sold, dar numai pe dreapta...of, of...
Dbunny, costa ceva bani un carucior si acolo...banuiesc ca l-ai luat pe unul dintre cele mai smechere...bine ca plateste si soacra jumate'
As vrea si eu asa o soacra!
V-am tzucat...
Oana
21+
asiza spune:
Eu am urmatorul control la medic vineri, 18 august...poate ne spune de data asta ce avem in burtica...daca nu...nu-i bai, parca mi-a si trecut curiozitatea!
Oricum il/o iubim tare tare tare...si ne pregatim si cu nume de fetita si cu nume de baietel!
Oana
21+
Laura13 spune:
Salut fetele!
Veronici LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa cu bebelusi sanatosi frumosi si destepti!!!!!!!!!!
Fetele, care e treaba cu pagina a doua?! Ca sunt tare debusolata!
Chris eu zic ca e momentul sa ii explici CLAR ca e o idee tampita (asata ca sa fiu delicata)!
Pupici!
Laura
si bebe strumf
27+
desiree spune:
eu tind spre dulce, dar am mancat ceva mai multe prajituri de santa Maria si mi-a fost cam rau
oricum parca nu mai e stomacul meu parca e unul de imprumut
ce imi placea inainte nu imi mai place si...invers..de ex nu imi placeau deloc perele....acum salivez numai cand le vad...
dolores urmatorul control al meu e tot cam pe acolo, pe la inceputul lui septembrie...
asiza, ce o fi sanatos sa fie....si mie mi-e asa dor de mocutza lui octavian...
...!!!!
asiza spune:
Sunt doua fete care ma ingrijoreaza in mod deosebit ca nu au mai intrat de mult timp pe pe forum...poate stiti voi ceva: una e Cristina, iar cealalta e Miruna! Miruna stiu ca si-a facut un cerclaj si de atunci...tacere...sper sa fie bine, iar Cristinuta era foarte fericita in Dubai la ultima postare...Fetelooooooor, va rog eu dati un semn de viata!
Sweet_nasuc, tu??????
Oana
21+