Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

salutari la toate grasunicile si bbilor
Felicitari celor care au mai aflat sexul bebeilor.
Vin si eu cu vesti:la ultima eco ( la stat) ne-am masurat diametrul capsorului si femurul.Avem femur de 4.5 cm.alte osute nu ni se masoara ca asa-i la stat aici, las ca in 21 am eco la privat sh-atunci ne-om da mari si noi cu toate osutele.Stim ca avem 770 grame, si capsoru-i cu 1.5 sapt.mai mare...capos ca tati.
Am dat comanda la carucior nu dati cu rosii, stiu ca-i devreme, dar intarzie cam 2 luni din fabrica, ca-i un model- nava spatiala. Si intrarea mi-o dau inapoi in caz de ..Doamne fereste nu avem nevoie de carut. Am hotarat patutul sa-l cumparam chiar in ultima saptamana... daca cumva vine bb inainte de plan...il culcam in carut. ce parere aveti ?
Cum mai stati cu kilogramele ? Eu am observat ca nu mai mi-e atat de foame...doar ca din cand in cand intra poftele-n mine, ceea ce n-am avut pana acum. Ieri am cinat clatite 5 !! cu nutela
Voi va franatzi poftele ?
va pe toate si-mi pare rau ca nu intru mai des..ca inainte.
Dbunny25+ cu flacautz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

chinico...nu da toata ziua ..sunt zile cand il simt mai des..si sunt zile cand il simt mai rar dar il simt..important e sa-l simti..acum e posibil sa doarma o zi intreaga...eu cred ca m-as ingrijora daca ar trece 2 zile fara sa miste..la tine misca zilnic?

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

lavinia cu siguranta multi copii...mi s-a parut mie sau iar era gravi?
doamne..sincer...e harmalaie mare mai...cu atatia copii, iar in plus nici ei nu se intelegeau...cred ca e tare greu, dar vezi tu...mai mult ca sigur ca Dumnezeu te intareste....eu cred ca o luam la fuga......glumesc...dar zau asa...ma rog fiecare face ce vrea...eu mai mult de 2 nu as face...si momentan sunt multumita si pentru bebe nr 1

poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

dbunny..sa ne vii cu vesti de la privat. eu nu cred ca e devreme de dat comanda la carucior..eu sunt de aceeasi parere...mi le iau pe toate din timp, nu vreau sa stau sa alerg ca nebuna ca-mi trebuie aia si aia si ailalta..vreau sa merg sa ma uit la mai multe magazine ceea ce nu o sa pot face in ultima luna...din mai multe motive..vremea, sarcina inaintata etc....si in plus nu sunt superstitioasa....si pregatirile de nunta ti le faci cu cateva luni inainte nu???desi se poate intampla orice ca frumosul eveniment sa nu mai aiba loc...asa ca....eu le fac din timp pe toate, fara graba

eu m-am ingrasat 10 kg...daca mi-e foame mananc, daca mi-e pofta mi-o satisfac...a se intelege pofta de mancare ...hihi

te pup

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

Buna fetelor! Tare vrednicute la scris sunteti....Eu tot plec de acasa prin vizita la parinti si cand vin gasesc pagini intregi scrise de voi. Nici baiatul meu nu e prea cumintel: are zile in care joaca fotbal in burta mea si zile in care ma rog sa se miste ca sa ma linistesc. Eu am inceput tot mai des sa visez noaptea cum il nasc. Uneori am cosmaruri si ma trezesc speriata ca nu reusesc sa-l vad. Nu stiu ce sa mai zic, parca sunt nebuna.
Dianav apropo de IR-uri acestea se refera la fluxurile catre bebelus. E un subiect inca controversat in randul medicilor, din cate stiu eu. Eu am o boala de coagulare a sangelui si din cauza asta IR-urile au fost marite de la inceputul sarcinii, dar acum au mai scazut cu tratament. Doctorul care ti-a facut eco nu ti-a zis nimic? E foarte posibil ca fiind IR-ul crescut numai pe o parte sa nu fie absolut nici o problema. Dar vorbeste cu ginecologul tau. Prea multe nu pot sa-ti spun pentru ca am inteles ca se coreleaza cu alte date

Mergi la inceput

alex ...ce faci....uite, ma gandam la tine si-ti trimit un

cleo...unde umbli mami de lizi???cam scumpa la scris...lizi mai intreaba de david?

aka, ruxandra_sb, cristina1974, fatima...unde sunteti fetelor? ktrinel, aelita, asiza....ingeras...si mai sunt o gramada care sunt absente in catalog....sper sa fiti toate bine...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
In primul rand multumesc pentru toate urarile voastre de bine, va doresc si eu la toate bebelusi sanatosi, nasteri usoare, numai bucurii si fericire!
M-am intors din concediu si dupa cum va puteti da seama sunt foarte trista. In concediu a fost fain (cum altcumva putea sa fie), am fost pana la urma la Sovata si desi vremea a fost asa si asa, m-am bronza, am facut multa multa baie, m-am odihnit si relaxat. Asa ca toate bune si frumoase!
Bebe o fost super cuminte, banuiesc ca aerul de munte l-a epuizat pentru ca mai mult a dormit si mai rar a dat din picioruse. Dar a recuperat sambata noapte cand m-a omorat o masea (aceeasi care tocmai o plombasem acu o sapt), asa ca nici bebe nu a dormit toata noaptea.
Inca nu am reusit sa citecs tot ce ati mai conversat, dar recuperez eu repede!
Cam atat de pe la noi, maine mergem la control, sa il mai vedem pe bebe un pic, iar de sapt asta ne apucam sa cautam mobila, electrocasnice, etc pentru casuta cea noua!
Pupici pe burtici!
PS. Apropo de electrocasnice: are cineva masina de spalat cu uscator? Stiti cumva daca e buna, practica si folositoare? Intreb pentru ca la noul ap, balconul este spart si marita mult sufrageria, si nu stiu ce voi face cu uscatul rufelor!
Pupici multiiiiiiii!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

laura bine ai revenit...asteptam poze din concediu daca ai si multa bafta maine la control..in cate sapt esti/? nu vrei sa le pui si la semnatura? pupicei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetelor dragi,este cineva care ia Gynipral?am auzit ca e bun impotriva contractiilor.Dar dr. meu nu vrea sa imi dea ,si ma cam nelinistesc contractiile mele,nu sunt dureroase,dar sunt destul de dese.Ufff,numai probleme si ganduri imi fac si eu....
Va pup pe toate!!!

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

eu nu iau asa ceva, dar de unde ai aflat tu de aceste pastile de le-ai cerut medicului? si nici altceva nu vrea sa-ti dea?

quote:
Originally posted by adinazot

Fetelor dragi,este cineva care ia Gynipral?am auzit ca e bun impotriva contractiilor.Dar dr. meu nu vrea sa imi dea ,si ma cam nelinistesc contractiile mele,nu sunt dureroase,dar sunt destul de dese.Ufff,numai probleme si ganduri imi fac si eu....
Va pup pe toate!!!

Adina 26+Alessia

poze
Adina diverse

poze

Mergi la inceput