Mircea Badea

Mircea Badea | Autor: felicia74

Link direct la acest mesaj

E unul dintre putinele persoane publice pe care le simpatizez. De ce? N-as putea spune, poate pentru ca prezinta altfel lucrurile. De exemplu, azi a indraznit sa afirme ca nu crede in "dejucarea atentatelor din UK, ci ne aflam in plin razboi mondial". Tot azi a promis ca "va deveni scelerat" in emisiunile viitoare.

Voi ce credeti despre el?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mie una nu imi place deloc...... si el si oreste.... (NO OFENSE)

Nunta 02 07 2005
Mare iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Mie-mi place. Mi-a placut dintotdeauna. Zice lucrurilor pe nume, asta e direct pe gustul meu

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Mie-mi place nu atat el, ca persoana (cand facea matinalul cu Teo chiar ma scotea din sarite), ci emisiunea lui, de departe cea mai reusita si savuroasa revista a presei. Trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca tipul e spontan si are umor cat cuprinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si mie imi place,spune intotdeauna lucrurilor pe numele mare!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Si mie mi-a placut dintotdeauna.E inteligent si plin de umor si nu se sfiieste sa spuna lucrurilor pe nume.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

IMi place de nu mai pooot!Programul meu cu copiii are inclusa emisiunea asta neaparat!Ilinca are program de alaptat intre 9 si 10!!Asa se trezeste !Stie ea ca mami elibereaza endorfine atunci!

De cand facea Poiana lui Iocan mi se parea fff potrivit pentru o revista a presei! Chair si la Dimineta devreme ma uitam cu placere! Oricum nu gasesc nimic interesant in matinalele diferitelor programe!Ca nua ce sa spuns prezentatorii e una ,dar sa-i ti frate sezon dupa sezon ..mi se pare chair aiurea...

Mircea este tipul de om nepotrivit zilelor noastre! Acum este timpul pipitzelor,al non-valorilor, al imbogatitilor mitocani,al oamnilor fara educatie!

Pune problemele cu muuuuuult umor si spontanietate!

Este un tip ff inteligent si in ciuda faptului ca face de atata timp emisiuni nu are aere de vedeta si pare a nu se alatura non-valorilor cu masini, motociclete,nu acorda interviuri stupide numai ca da bine!

"Poate nu stiti ca Dumenzeu e argatul lui Becali!"

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Imi place inca de pe vremea matinalelor cu Teo. Nu am vazut foarte multe (ca aveam obiceiul tampit sa ma duc la serviciu) dar cate am vazut mi s-au parut savuroase. La fel si Revista presei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Cred ca e pe val, domnul Badea. I se potriveste manusa emisiunea "In gura presei", chiar daca o mai da si-n bara din cand in cand.
Dar ce fel de femeie i s-ar potrivi?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mie nu imi prea place.Eu il vad prea plin de sine.
Candva il simpatizam, dar acum e prea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

De cand ma trezesc cu Mircea Badea si lenevesc pana isi termina emisiunea, la 7, am vazut ca e "intr-un fel" omul asta. Cred ca Voiculescu l-a angajat bine sa loveasca in toti politicienii si justitie. Intr-o dimineata era atat de suparat si revoltat ca, a si spus pe post ca nu-i pasa daca va fi data afara. Plus de asta e primul om de tv care si-a dat nr mobil pe post tocmai pt a primi personal "parerile" telespectatorilor (chiar le comenteaza si raspunde).
Il simpatizez din ce in ce (ca om de tv, pt curaj si mai ales necenzurarea ideilor)... dar ca barbat am auzit ca e jalnic, in sensul ca e inca sub fusta mamei, in plus aratand si dezgust fata de toate femeile...spune el chiar in dimineata asta.

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput