Mircea Badea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Aoleoooo nu-mi place deloc!!! Mi se pare enervant de-a dreptul si face niste glume...
Parere personala!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by oanaDo
dar ca barbat am auzit ca e jalnic, in sensul ca e inca sub fusta mamei, in plus aratand si dezgust fata de toate femeile...spune el chiar in dimineata asta.

Asa am auzit si eu, tocmai de aceea sunt curioasa cum arata femeia care sta langa el.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

mie imi place de el,are curaj sa spuna lucrurilor pe nume ,nu se ascunde dupa deget si imi place mai ales ca o face cu umor...

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

quote:
Originally posted by oanaDo
dar ca barbat am auzit ca e jalnic, in sensul ca e inca sub fusta mamei, in plus aratand si dezgust fata de toate femeile...spune el chiar in dimineata asta.

Asa am auzit si eu, tocmai de aceea sunt curioasa cum arata femeia care sta langa el.

Poze

Era cu o tipa de la Antena1 (careia ii zicea "persoana"), ce parea destul de sigura pe ea. Chiar sunt curioasa daca mai sunt impreuna.
Sunt sigura ca e alt gen de om in particular. Si cand a fost invitat la Teo in emisiune (pe vremea cand a incercat sa devina omul Protv-ului) era foarte timid, dar mai ales jenat.
Acum e foarte incrancenat. Urmaresc, cu emotie, ce va urma, ca a promis ca va da nume de judecatori corupti

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Imi place de pe vremea cand prezenta matinalul cu Teo. Imi place si acum dar din pacate emisiunea asta cu presa este la o ora prea tarzie pentru mine si imi pare rau ca nu apuc sa il vad prea des. As vrea sa fie la o ora mai normala sa apuc sa il vad si eu. E direct, sincer si inteligent. Despre simtul umorului nu mai vorbesc..

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Si eu sint maaare fan Mircea Badea tot de pe vremea cind facea emisune cu Teo. Acum la Teo ma uit din cind in cind dar pe Badea incerc sa nu-l scap dimineata la 6 si.. cind incepe emisiunea.
Are umor super si e spontan si neinhibat. Nu stiu cum e ca barbat si sincer nici nu-mi pasa.

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by felicia74
Era cu o tipa de la Antena1 (careia ii zicea "persoana")

Hahaha, asta e chiar tare de tot. Mi-e si mai simpatic acum.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Mie imi place emisiunea foarte mutl, i se potriveste perfect(desi as spune ca el face emisiunea, nu cred ca altcineva ar fi in stare).

Nu-mi place ca sare calul si e misogin, se ia de multe ori de femeile grase. Si credeti-ma alea de le coteaza grase n-au saracele uneori nici 5 kg peste greutatea unui model. Pacat de el ca e asa dat peste cap in privinta asta. Si mai ales daca aud ca n-a rupt cordonul ombilical, e trist...

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by Clover

Mie imi place emisiunea foarte mutl, i se potriveste perfect(desi as spune ca el face emisiunea, nu cred ca altcineva ar fi in stare).

Nu-mi place ca sare calul si e misogin, se ia de multe ori de femeile grase. Si credeti-ma alea de le coteaza grase n-au saracele uneori nici 5 kg peste greutatea unui model. Pacat de el ca e asa dat peste cap in privinta asta. Si mai ales daca aud ca n-a rupt cordonul ombilical, e trist...
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Yeah, ai citit undeva pe un forum ca "cica" e legat de fusta mamei si gata, ai emis o parere despre el...Pe care probabil o sa o propagi mai departe netinand cont daca e vreun sambure de adevar in ea sau ba..Important e ca da bine la urechi, "mircea Badea se tine de fusta mamei". Ei bine sa stii ca nu e deloc asa si ca om de televiziune care produce emisiune de revista a presei nici macar nu ar trebui sa te/va intereseze cine e partenera lui sau mai mult, amanunte despre relatia cu mama lui. E chiar de rās,zau

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Initial creeata de felicia74

E unul dintre putinele persoane publice pe care le simpatizez. De ce? N-as putea spune, poate pentru ca prezinta altfel lucrurile. De exemplu, azi a indraznit sa afirme ca nu crede in "dejucarea atentatelor din UK, ci ne aflam in plin razboi mondial". Tot azi a promis ca "va deveni scelerat" in emisiunile viitoare.

Voi ce credeti despre el?

E una dintre putinele persoane publice de care mi-e greata efectiv!!! (daca e sa ma intrebati pe mine, ca sa folosesc expresia lui preferata)

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput