Stilistul Cristi Pascu?
Raspunsuri - Pagina 4
eellyia spune:
Merci Carrye de recomandare! Cum sa te cert? Eu datorita tie, sunt acum multumita de noul meu look! N-am fost insa la Mihaela, deoarece am mers cu o prietena care mi-a recomandat-o pe Irina, la care se duce ea in fiecare luna. Am fost foarte multumita, m-a sfatuit ce tunsoare mi s-ar potrivi la parul meu cel rar. Eu nu am vrut sa ma vopsesc, am vrut doar suvite. Mi-a spus k nu s-ar prinde bine pe parul meu jumatate crescut natural si jumatate un roscat de care doream sa scap. Asa k m-am vopsit sa fie tot parul uniform si apoi voi putea sa imi fac si mult-doritele suvite. Si la alegerea culorii m-a ajutat: un castaniu auriu (culoarea a iesit uniform si exact k in catalog). Mi-a facut si un breton sic intr-o parte. Intre timp, ma suna o prietena k vine si ea prin City Mall sa bem si noi un suc. Cand ma vede, mai-mai sa nu ma recunoasca! :))) Primul ei cuvant a fost pur si simplu: wow!
Am observat si cum lucreaza Mihaela cu alte cliente si mi-a placut.
Nu stiu cat costa separat tunsul, spalatul, vopsitul, dar in total m-a costat 120 ron. M-a tuns, vopsit, spalat si coafat. Mi-a recomandat si un spray-gel de la Matrix, 58ron, special pentru parul fin, sa ii dea volum si stralucire.
De asemenea am fost si la standuletz de manikiura (Cleo Nails parca ii zice). Un French m-a costat 35 ron si am fost supermultumita! A iesit perfect! Eu care gaseam mereu defecte.
Mai merg prin City Mall ca imi place! :) Recomand.
Carrye spune:
Ma bucur tare mult, sincer ca esti multumita de rezultat.
Da, la Irina merge mama care este si ea incredibil de pretentioasa :)
Eu ti-am recomandat-o pe Mihaela pentru ca personal am testat-o. Dar si Irina este foarte buna.
Au si ele acolo manichiura, mi-am facut odata un french si din pacate, nu a rezistat mai mult de 2 zile. Sper sa reziste cel facut la Cleo :))
eellyia spune:
Si eu sper sa reziste manikiura. Azi am facut o salata de boef si mi-am pus manusi kirurgicale! ![]()
Val_ spune:
Eellyia ce bine ca esti multumita. Poate merg si eu dar la cine oare: la Irina sau Mihaela? Ne pui si noua niste poze, te rog.
Care este City Mall, cel din Vitan?
Carrye spune:
Val, City Mall este cel de la Eroii Revolutiei. O porcarie de mol de fapt, dar merita salonul ala de sus.
Amandoua sunt foarte bune, dar personal, o prefer pe Mihaela. :)
eellyia spune:
Iata cateva poze:
Inainte
Dupa
Bretonul a iesit cam rar in pozele astea, pentru ca mi-a dat cu ulei special pentru a-l proteja de placa de intins parul. Dupa parerea mea, parul mi-a stat mult mai bine dupa ce l-am spalat si l-am sters pur si simplu cu prosopul. Acum sta dezordonat (exact cum se poarta :-) si are mai mult volum. Pe viitor o sa incerc sa postez si alte poze, de data aceasta coafata de mine. Oricum, ma simt mult mai bine cu parul asa scurt si il aranjez mult mai repede.
Val_ spune:
Eellyia abia acum am vazut mesajul tau dar oricum te-ai descurcat singura. Iti vine bine tunsoarea, si cu parul lung iti statea bine dar esti o fata frumoasa de la natura.
Tunsoare ta a presupus filat? Ca eu am dezvoltat o adevarat fobie de filat si am senzatia ca mai nou toti hair stylistii fac chestia asta la orice tuns. Eu as vrea fara.
Carrye spune:
Val, stai linistita, ca nici eu nu suport parul filat. Urasc cum se fac varfurile dupa spalat si nu am timp sa il usuc mereu cu peria.
Tipa e super intelegatoare.