Stilistul Cristi Pascu?
Raspunsuri - Pagina 3
mirunam spune:
quote:
Originally posted by denisac
Carrye a scris:
Ma bucur sa vad fete multumite. Nu inteleg de ce se mai supara cate una ca aaa! cati bani am dat si nu mi-a facut decat atat...:(
Banii nu aduc totul in lumea asta din pacate!
Totul tine de personalitatea fiecareia. Ca si stilistii astia tot oameni sunt. Eu il ador pe Cristi pentru felul in care se poarta. Sasta m-a facut sa fiu fidela salonului lui.
Cred ca pana la urma trebuie sa gasesti relatia aia in care stilistul la care mergi sa te cunoasca atat de bine incat sa te poti lasa pe mana lui cu toata increderea.
si tot Carrye a scris:
Pentru cine poate ajunge in zona Tineretului, in City Mall exista un salon. Eu merg acolo de cand s-a deschis pentru tuns. E o tipa Mihaela. Ma tunde de vreo 3 ani si absolut niciodata nu am plecat nemultumita de la ea. Este incredibila si are o rabdare cu tine de nu se poate. Discuta inainte, iti face o recomandare, nu tunde fara sa stii inainte ce intentineaza sa iti faca.
Preturile sunt acceptabile. Daca mergi cu parul spalat si il simte, nu te spala fortat doar sa mai adauge la pretul total. Eu daca ma duc cu parul spalat scap cu maxim 40 lei.
aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95051&whichpage=10
Parca il adorai pe cristi si erai fidela salonului sau si te lasai pe mana lui cu toata increderea.
Carrye spune:
Dragele mele,
Daca ati citi cu atentie raspunsul meu, si nu printre randuri, n-ati mai fi asa nedumerite..."Eu merg acolo de cand s-a deschis pentru tuns."
Nu am scris nicaieri, si va rog sa ma corectati, ca merg la Cristi sa ma tunda.
Am sa fiu mai explicita, nu de alta, dar nu imi place sa fiu luata la misto.
La Cristi am inceput sa merg de cateva luni, cam de cand am inceput sa scriu despre el. Ca nu mi-as permite sa imi dau cu parerea despre un om pe care nu il cunosc. Intamplator, iubitul meu colaboreaza cu el pe alte planuri, si am ajuns sa il cunosc mai bine. De asta l-am si laudat atat, pentru ca este un om cu un mare caracter.
Cum spuneam, nemultumita fiind de culoarea parului meu (am incercat eu sa fiu bruneta de la blond si eram dezamagita toata), am ajuns la Cristi sa ma vopsesc.
De tuns, ma tundeam de cand s-a deschis salonul ala in City Mall la aceasta Mihaela despre care am scris. O tipa extraordinara, de asemenea.
Cristi nu a apucat sa ma tunda pentru ca ultima mea tunsoare a fost un bob scurt si nu a vrut sa ma tunda. Mi-a luat doar varfurile ca sa poata creste in continuare, atat. Deci nu puteam scrie ca m-a tuns Cristi pentru ca nu il putem numi tuns.
Si pana la urma, nu inteleg de ce nu as putea sa vorbesc foarte frumos despre 2 oameni care imi plac foarte tare cand vine vorba de parul meu.
Voi mancati la un singur restaurant zilnic? Va faceti cumparaturile de la acelasi magazin? Puneti benzina de la aceeasi benzinarie?
Nu am inteles prea bine cu ce v-am deranjat, dar astept cu placere mai multe detalii.
Carrye spune:
Plus de asta, m-am gandit ca vin in ajutorul celor care se ofusca de tarifele practicate la Cristi Pascu, caci cel putin aici, despre el este vorba.
Si am dat un exemplu al unui salon care are niste preturi mai mici dar care ofera servicii de bun simt.
Denisac, Cristi nu o sa te tunda niciodata de la inceput pana la sfarsit, nu tunde pe nimeni nici macar pe Oana Cuzino. Sper sa nu te deranjeze comparatia. El trece pe la fiecare clienta in parte, atat!
In nici un caz nu s-a plictisit, face ceea ce ii place si chiar pune suflet.
Sanse, nu te obliga nimeni sa te duci cu 200 lei la Cristi Pascu daca nu iti place. Ce e scump, nu trebuie sa fie si neaparat cel mai bun.
Poate ca se pleaca totusi de la o premiza gresita.
Nu inteleg de ce va tot legati de bani. Eu stiu ca daca nu imi permit ceva nu iau.
Nu toti ne permitem icre negre...
andreea81 spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Plus de asta, m-am gandit ca vin in ajutorul celor care se ofusca de tarifele practicate la Cristi Pascu, caci cel putin aici, despre el este vorba.
Si am dat un exemplu al unui salon care are niste preturi mai mici dar care ofera servicii de bun simt.
Denisac, Cristi nu o sa te tunda niciodata de la inceput pana la sfarsit, nu tunde pe nimeni nici macar pe Oana Cuzino. Sper sa nu te deranjeze comparatia. El trece pe la fiecare clienta in parte, atat!
In nici un caz nu s-a plictisit, face ceea ce ii place si chiar pune s
Sanse, nu te obliga nimeni sa te duci cu 200 lei la Cristi Pascu daca nu iti place. Ce e scump, nu trebuie sa fie si neaparat cel mai bun.
Poate ca se pleaca totusi de la o premiza gresita.
Nu inteleg de ce va tot legati de bani. Eu stiu ca daca nu imi permit ceva nu iau.
Carrye,

irinai spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Este adevarat, nu toti ne permitem icre negre. Insa atunci cand ne permitem, vrem sa le si primim. Nu sa cumparam icre de crap la pretul de icre negre.
Carrye spune:
Fiecare cu parerea ei. Orice as scrie eu, n-o sa reusesc sa va conving de nimic.

Multumesc, Andreea81 
sanse spune:
Sti ce nu inteleg eu,Carrye? Ce vrei tu sa ne convingi !?
Si mai ales cine ti-a cerut asta.....
Eu una, sigur nu ti-am cerut parerea.
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
eellyia spune:
Eu as vrea sa ma tund, dar habar n-am unde sa merg si la cine sa apelez... Problema e ca nu stiu cum anume sa ma tund, cum anume mi-ar sta bine. Am parul mediu spre lung, cam rar si foarte fragil, si nu as vrea sa il vopsesc. Eventual un tuns si maxim niste suvite. Stau aproape de City Mall si aproape ca m-a convins Carrye sa merg la acea tipa, Mihaela. Daca ajung pe acolo va anunt cum au decurs lucrurile.
Carrye spune:
Sanse, toti avem cate ceva de invatat in viata asta a noastra amarata...
Dar daca esti atat de recalcitranta si refuzi orice idee venita si orice ti se spune si alegi sa arunci cu pietre eu nu mai am nimic de spus. Pana la urma nu am contrat de publicitate nici cu Cristi nici cu nimeni. Intamplator am fost acolo, personal, mi-a placut si mi-am dat cu parerea.
Eellyia, nici nu stiu daca sa iti dau mai multe detalii despre salon. Ca vad ca ar trebui sa mi se ceara parerea pentru a putea raspunde...
Am sa ti le las ca tu nu m-ai certat :P
Uite nr de tel de la salon. Se cheama Ga'al Studio. 0741.593.127. Daca te hotarasti, suna si intreaba cand o poti gasi ca ei lucreaza pe ture. Si sa iti faci si programare. Este foarte draguta. Daca ai parul curat spune-i sa nu te mai spele ca nu e genul care sa scoata banii de la cliente. La sfarsit o sa te intrebe daca vrei coafat sau doar sa te usuce. Si asa nu o sa iti mai puna si coafatul. Eu ultima oara am platit vreo 60 lei si asta pentru ca ii si las foarte mult bacsis.
Multa bafta!
Val_ spune:
quote:
Este adevarat, nu toti ne permitem icre negre. Insa atunci cand ne permitem, vrem sa le si primim. Nu sa cumparam icre de crap la pretul de icre negre.
Comparatia ta mi se pare foarte buna. Perfect de acord cu tine.
Eellyia te asteptam cu impresii.