Stilistul Cristi Pascu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Imi pare rau ca am vazut atat de tarziu. Dar am sa raspund acum.
Cristi Pascu are 3 saloane Streetline si unul Exclusive.
http://www.cristipascu.ro/
Asta este site-ul lui Cristi. La Salons Locations o sa gasesti si toate adresele saloanelor si datele de contact.
Acum: daca mergi la unul din cele 3 saloane ale lui, n-o sa il gasesti pe el, ci pe angajatii lui, care lucreaza foarte bine iar preturile nu sunt foarte mari. Daca te decizi sa mergi la Exclusive acolo o sa il gasesti si pe el.
Pe site nu o sa gasesti o lista de preturi. Dar daca suni la salon, si spui ce vrei sa iti faci ti se va da un pret estimativ.
Eu ti-l recomand, este un om de milioane fata de restul stilistilor cu pretentii si cand intri in salon nu se uita nimeni la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisac spune:

Am fost si eu la Cristi Pascu saptamana aceasta, luni. Pentru un tuns, coafat simplu si spalat a costat 170 RON. Nu mi-a placut cum am fost tratata. Si nici ce mi-a facut. Nu a facut altceva decat sa imi taie varfurile. A pastrat aceeasi linie care o aveam inainte. Nu il recomand la nimeni!

Inital am vrut sa merg la Radu Serban, dar am renuntat pt. ca folosea vopsea Londa !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Nu am timp acum sa va impartasesc si voua pe ce am platit eu 1.900.000 la Radu Serban....Poate pun si poze
Raman la ideea ca "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul"

Ma gandesc la faptul ca nu stiu ce o sa-i spun coafezei mele de la Dristor cand o sa trebuiasca sa ma duc sa ma aranjeze si pe mine pentru sarbatori....Cum m-a tuns ea si cum sant acum...
Daca am vrut sa fiu trendy,fendi si cum s-o mai spune...

ps.invidiez fetele care au scapat fericite din mainile unora dintre ei

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Imi pare rau ca esti dezamagita, Denisac...S-a ocupat chiar Cristi de tine?
Ca de obicei lui chiar ii place sa tunda. :)
Depinde si ce ai spus ca vrei. Ca si sormea la fel a facut. S-a dus la Mircea, i-a spus ca vrea sa fie "wild" si dupa 2 saptamani incepuse sa se planga cum ca ea are parul mai scurt intr-o parte, ca bretonul e nu stiu cum...Oricum ea e vesnic nemultumita. Desi cand venise acasa era in extaz.
E putin ciudat. Mergem la un salon de "fitza" unde avem pretentii de tratament ca doar de aia dam cat dam. Atunci cand mergem la coltul blocului (scuzati-mi expresia) nu mai avem pretentii? Ca sa nu imi spuneti voi mie ca se poarta frumos tare. Majoritatea sunt prost platite, ofuscate si te analizeaza din cap pana in picioare mama mama!
Doar nu te astepti ca atunci cand platesti mai mult, relatia dintre tine si stilist sa fie una incredibila. E doar ciuda mai mare, ca si asteptarile de altfel. Si atunci cand nu iese ceva care sa te socheze arunci cu pietre. :(
Nici mie nu mi-a placut ce mi-a facut ultima data Cristi, vroiam sa fiu mai blonda, el m-a facut mai inchis. Dar am incredere in el, nu ma supar, si o sa merg in continuare la el, pentru ca stiu sigur ca este bun in ce face.
Nu este deloc usor sa sustii o imagine, si din pacate noi oamenii credem ca ceea ce este scump este si bun. Si atunci se practica preturile mari.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu parerile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Eu il recomand cu caldura pe Razvan Dobrescu,la care merg de vreo 3 ani.Salonul lui este in spatele Rest. Perla(imi scapa numele strazii).Este un bun profesionist si are mana foarte buna,mai ales daca vrei...sa-ti mai creasca parul.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

S-a ocupat chiar Cristi Pascu. Adica m-a tuns el si m-a coafat un pic. dupa care nu a mai avut chef si a lasat pe o colega de-a lui. Mi-a pastrat linia avuta inainte si a taiat doar varfurile tocite. Nu a avut nici un pic de initiativa. Nu a reusit sa ma coafeze cum vroiam, si i-am spus nemultumirea mea cand a venit la final. Atunci, el mi-a cerut sa-i arat eu cum vroiam. Daca ii arat eu, atunci de ce sa mai dau aproape 200 ron pe un tuns? Parul meu este subtire usor undulat, se umfla cand este uscat, si Cristi nu a tinut cont de toate astea. Probabil ca sunt multumite clientele cu un par drept care este usor de tuns si aranjat. In cazul meu nu a reusit ceva extraordinar. Si daca ma face la fel ca la salonul unde mergeam de obicei nu vad de ce sa merg la el, doar pt. ca m-a tuns Cristi Pascu?

Mergi la inceput

Foarte bine!
Ma bucur sa vad fete multumite. Nu inteleg de ce se mai supara cate una ca aaa! cati bani am dat si nu mi-a facut decat atat...:(
Banii nu aduc totul in lumea asta din pacate!
Totul tine de personalitatea fiecareia. Ca si stilistii astia tot oameni sunt. Eu il ador pe Cristi pentru felul in care se poarta. Si asta m-a facut sa fiu fidela salonului lui.
Cred ca pana la urma trebuie sa gasesti relatia aia in care stilistul la care mergi sa te cunoasca atat de bine incat sa te poti lasa pe mana lui cu toata increderea.
Atat! Nu de renume, nu de bani, nu de locatie, de nimic altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

quote:
Cred ca pana la urma trebuie sa gasesti relatia aia in care stilistul la care mergi sa te cunoasca atat de bine incat sa te poti lasa pe mana lui cu toata increderea.

Eram sigura....ca-n toate relatiile mele.....nepotrivire de caracter
Da nu ma las!!!Ma mai duc si'ncodata,si'ncodata cu cate 2 mil in dinti sa poa'sa ma cunoasca omul mai bine....

Sti cum e...'fetele bune nare noroc'

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Carrye a scris:
Ma bucur sa vad fete multumite. Nu inteleg de ce se mai supara cate una ca aaa! cati bani am dat si nu mi-a facut decat atat...:(
Banii nu aduc totul in lumea asta din pacate!
Totul tine de personalitatea fiecareia. Ca si stilistii astia tot oameni sunt. Eu il ador pe Cristi pentru felul in care se poarta. Si asta m-a facut sa fiu fidela salonului lui.

si tot Carrye a scris:
Pentru cine poate ajunge in zona Tineretului, in City Mall exista un salon. Eu merg acolo de cand s-a deschis pentru tuns. E o tipa Mihaela. Ma tunde de vreo 3 ani si absolut niciodata nu am plecat nemultumita de la ea. Este incredibila si are o rabdare cu tine de nu se poate. Discuta inainte, iti face o recomandare, nu tunde fara sa stii inainte ce intentineaza sa iti faca.
Preturile sunt acceptabile. Daca mergi cu parul spalat si il simte, nu te spala fortat doar sa mai adauge la pretul total. Eu daca ma duc cu parul spalat scap cu maxim 40 lei.
aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95051&whichpage=10

Parca il adorai pe cristi si erai fidela salonului sau si te lasai pe mana lui cu toata increderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by denisac

.... Probabil ca sunt multumite clientele cu un par drept care este usor de tuns si aranjat. ....?

te contrazic, eu am parul drept si, crede-ma, e foaaaarte greu de tuns... de arnjata ce sa-ti mai zic? chiar ma gandeam ca daca-l aveam un pic ondulat, altfel se aranja...

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput