Mamici de martie - aprilie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

GEO imi pare tare rau prin ce a trebuit sa treci
Greturile nu-mi dau nici mie pace dar spre deosebire de prima perioada mi se face foame si mai pot manca cate ceva si mai ma doare si burtica in partea dreapta mai mereu dar incerc sa stau linistita . Saptamana viitoare merg cu rezultatele la analize la doctor sper sa fie totul bine.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Geo si Gaby 77, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat....nu stiu ce inseamna pentru ca nu am trecut prin asa ceva dar aveti sustinerea mea si cred ca si a celorlalte burtici. Va asteptam cu vesti bune

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Salutare fetelor!!Eu acum am venit de la eco si sunt intr-o mare ceata. Mi-a spus ca sarcina e de 8 sapt, se evidentiaza mici ecouri embrionare dar embrion?(exact asa scrie pe rezultat?).Ecografia este normala nu transvaginala. Voua ce vi s-a spus??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Lumi sunt radiolog si pot sa-ti spun ca la inceputul sarcinii actioneaza o lege a radiatiilor "totul sau nimic";deci ori BB nu e afectat absolut deloc si nu ai risc d malformatii ori sarcina s opreste din evolutie.Deci daca este bine BB acum sa n-ai nici o grija.Doar sa fii atenta cu alte riscuri,ca medicamente,etc d acum inainte.
Carra tin pumnii sa fie bine!
Gaby sa-ti dea Dumnezeu putere s-o iei d la capat,d data asta bine pana la sfarsit!
Ghimbir n-am luat,ca mie incetisor mi s atenueaza greata,dar s gaseste la plafar sau alte magazine naturiste si chiar in unele alimentare la condimente,mie nu-mi prea placea aroma lui dinainte d sarcina asa ca n-am incercat.Acu depinde de preferinte.oricum am gasit d curand o carte cu plante medicinale care trebuie utilizate cu prudenta si limitat in sarcina si surpriza era si ghimbirul!!!Va mai dau alte exemple:angelica, brusture-radacacina,merisor,menta,patlagina-frunze,galbenele,sunatoare,musetel,isop,talpa gastii,roinita-flori,urzica-toata planta.Nu ma intrebati d c!!!nu scrie.
Fetelor cum va descurcati cu caldura,simt ca n-am nici o vlaga!!!
Si lista cu plante contraindicate la :coada soricelului,pelin,adrei iute,rostopasca,anason,lemn dulce,ienupar,levantica,in,crusin,rubarba,salvie,cimbru,vasc

Maria si minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Of Gaby77,imi pare rau ca si tu trebuie sa treci prin asta,asa cum imi pare rau pt toate fetele.Nu stiu cum este dar imi dau seama ca este greu, asa a fost sa fie.Iti doresc mult noroc data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna, fetele!! Geo si Gaby imi pare rau pt voi....Trebuie sa sperati ca data viitoare va fi mai bine...Hai ca va tinem pumnii sa va intorceti pe aici cat mai repede!!
Altfel, eu sunt tot cu varsaturile, parca in ultima vreme mi-a fost mai rau(dimineata si seara), ce mananc dau afara...Am sunat-o azi pe o prietena, medic pediatru, care e si ea in luna a 3-a(spre deosebire de mine, ea se simte super), si mi-a zis sa cumpar de la farmacie Metoclopramin(sper ca am scris corect). Cica e varinata solutie(care e oribila la gust) sau pastile. L-am pus pe sot sa-mi cumpere pastilele....O fi vreo ameliorare, sper.Ca altfel, la ce (nu)mananc, pic pe strada....A, si mi-a mai zis ca in per asta sa incerc sa nu mai mananc lactate(iaurt si lapte), pt ca fermenteaza in stomac si poate si de la asta imi e rau...
Aveam si eu o probl. cu pasta de dinti , dar am gasit de la colgate parca, cu aroma de lamaie.
Ce sa va mai spun, ca de-abia astept sa scap de perioada asta.....Miercuri incheiem 10sapt, intram intr-a 11-a....Sper sa nu mai dureze mult cu . O sa mai intru sa va spun daca merge treaba cu pastilele...
Va pup si va doaresc sa va simtiti din ce in ce mai bine!!!
9+5zile

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Mari-lu esti o dulcica, M-ai linistit pentru ca a trecut o luna de cand am facut radiografia si acum 2 sapt am facut ecografie si a zis ca e bine merci ala mititel, inseamna ca nu s-a oprit din evolutie si deci a scapat teafar nu?
Multumesc frumos

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Da Lumi ,s pare c-a simtit ca il asteapta parintii cu drag...

Maria si minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna fetelor
M-am intors de la mare convinsa ca ne-am inmultit, dar la atatea pagini de lectura nu ma asteptam.

Geo imi pare tare rau ... am o prietena care a trecut printr-o experienta similara, a pierdut sarcina la 3 luni si un pic, nu au depistat cauza, acum e graviduta iar, si totul merge bine.

Eu n-am in continuare nici un simptom, in afara de somnolenta, dar parca si asta s-a mai diminuat.

La mare mi-am facut de cap, m-am balacit la greu, la plaja nu prea am stat, am mancat de toate -pizza, peste, ciorbite plus niste bere -asta dupa ce l-am intrebat de 3 ori pe doctor daca e permis.
La doctor merg peste trei saptamani, atunci a zis ca vom discuta si despre echo morfologica, dar am inteles de la voi ca trebuie programare din timp...deci la ce varsta sa face echo morfologica?
Numai bine,
Oana 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Gaby77,Geo.............imi pare sincer rau ptr. ce s-a intamplat.am trecut si eu prin asa ceva cu mult timp in urma.sa aveti putere sa treceti peste acest necaz,sa va refaceti cat mai repede si sa ne auzim cat mai curand cu vesti bune.
eu ma lupt in continuare cu greturile si somnul....as dormi intr-una.

va pup pe toate!!!

Mergi la inceput