Mamici de martie - aprilie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
mari-lu spune:
Carmen t stiu d la aspirante,abia acum te-am vazut!Bun venit printre !!!C bine ca dormi mult,profita,ca eu nu prea mai pot din cauza caldurii...
Maria si minunea din burtica
adelyna spune:
Fetelor,voi ati inceput sa luati vitamine?am auzit ceva de elevit(ca sunt ok),ati luat asa ceva pana acum?Nu stiu ce sa fac,ma bate gandul sa incep si cu niste vitamine .Momentan nu iau decat acid folic.
karra80 spune:
....am rezultatul de la analiza si astept sa se faca ora 19 sa merg la doctor la cabinet sa vb.....valoarea la igM la toxo s-a negativat in 10 zilecred ca daca e de bine ma imbat ultima data cand am fost la medic a zis sa mai asteptam 10 zile ca el spera ca o sa scada sau daca se negativeaza o sa fie si mai bine....si...azi e neg.....de la 0.660 a scazut la 0.411 fara medicamente fara nimik...doamne ajuta sa fie e bine
Va pup si va mai scriu cand ma intorc de la doctor
GAby imi pare sincer rau imi imaginez cat poate fi de groaznic sa treci prin asa ceva zi de zi in astea 10 zile am avut cosmare si deja incepusem sa ma obisnuiesc cu ideea de avort.Ajunsesem sa ma rog la d-zeu sa fac un avort spontan daca asta e voia lui macar sa stiu ca asa a vrut el dar sa nu treb sa iau eu decizia sa fac avort ca numai gandul asta ma omora
Karra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Lumi_Nag spune:
Da poti sa iei Elevit.Contine foarte multe vitamine plus acid folic.Mie mi-a prescris medicul doar elevit pt ca a zis ca are pachetul de vitamine necesar
It's easy living with eyes closed
Amma23 spune:
Fetelor, eu nu sunt in tara si doctoritza mea nu mi-a dat vitamine de loc. Cica numai dupe primul trimesru. Spuneti-mi si mie ce contine Elevit-ul. Mi-am cumparat niste vitamine de la farmacia homeopatacu mai multe vitamine( adic folic si altele), da nu stiu daca sunt toate de care am nevoie.
Lumi_Nag spune:
Amma, Elevit contine urmatoarele: - vit.A, vit.B1, vit.B2, nicotinamida, pantotenat de calciu, vit.B6, biotina, vit.B12, acid ascorbic, vit.D3, vit.E, Ca, Fe, Magneziu, Mangan, Cupru, Fosfor, Zinc si nu in ultimul rand Acid Folic. Nu ti-am dat cate mg din fiecare pt ca e irelevant, dar oricum cred ca ar trebui sa iti recomande un doctor cat ar trebui sa iei, in cazul in care te gandesti sa le iei separat. Parerea mea e ca ar trebui sa rogi pe cineva, daca se poate sa-ti trimita Elevit de aici.
10+
It's easy living with eyes closed
karra80 spune:
gata am vesti bune in sarsit..........ne-au fost ascultate.Analiza a iesit negativa fara tratament fara nimik...doar cu ajutorul lui doamne doamne...am vazut si sufletelul la ecograf.....avem 41mm suntem mari deja se vedeau manutele si piciorusele....doamne ce bucurie dupa ce credeam ca nu se mai poate face nimik.... ne-au fost ascultate...sapt viit sau peste 2 sapt o sa facem inca un eco si dupa o sa fcem si un triplu test asa ca sa fim siguri a zis doctorul.....
Doamne ca imi vine sa o omor pe doctorita aia criminala care acum 2 saptamani...imi zicea ...asta e treb sa faceti avort ca e pozitiva analiza....am zis ca in martie abia apuc sa merg cuin brate sa-i arat.....
In rest va doresc la toate numai bine sa aveti sarcini usoare....nu voi mai intra mai des ca am observat ca desi m-au ajutat mult discutiile si experientele voastre...la fel de mult nu ma pot abtine sa nu citesc si la alte chestii si sa nu ma stresez...cel mai bine....sa intru mai rar ca ma deprima cand citesc ca cineva dintre fetea pierdut sarcina...si nu imi face bine...asa ca mai bine mai rarut
Aveti grija de voi si de bebei....
Apropo eu dupa cum am calculat am 10 sapt fix azi dar ....doctorul zice ca sunt 11 ca asa se calculeaza de la ultimul ciclu...desi am avut avulatie dupa 3 sapt..se pare ca tot asa se calculeaza ca si cum as fi ovulat la 2 sapt....in fine cica avem 11 sapt si 41mm!
11+
Karra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
martutza spune:
Buna dragelor,
indraznesc sa va scriu dupa saptamani de teama si fericire;este prima data cand ajung la o "varsta atat de inaintata" cu burtica mea(ORICUM SUNT CEA MAI BATRANAICA DE PE AICI...CRED...);maine se implinesc 10 saptamani de la ultima menstra;am mari emotzii pt ca am pierdut 2 sarcini pana la 8 saptamani;sper sa fie bine;dr la care merg l-am ales citind discutiile de pe site;este dr Ion Ionut de la Giulesti;am facut o eco la 6 sapt pt confirmare si
m-a chemat pe 7 sept pt a2a eco si control;sper sa fiu ok pt ca in afara de greatza care persista cam toata ziua ,de gaze, de sani durerosi si somnolentza nu am nimic.Va pup dulce si va doresc sa treceti cu bine prin aceata perioada
Datele mele
UM 13.06.2006
DPN 20.03.2007
DN 07.07.1971
9s + 6z
marta
geaninaelena spune:
Buna seara burtici!
revin si eu cu vesti noi: am luat rezultatul de la analize de la medicul de familie si am fost la ginecolog; mi-a facut eco, a masurat minunea din burtica: are 3,2 cm si mi-a spus ca totul e ok; mi-a recomandat elevit pt ca am slabit 2,5 kg in ultima luna. Greturile si caldura ma omoara...aaaa si mirosurile de orice fel: firgiderul, cosulde gunoi, pampersul lui Mihai, etc.
Geo si Gaby77 imi pare rau ca a trebuit sa treceti printr-o astfel de situatie; stiu ce inseamna am patit-o si eu acum 3 ani... nu exista cuvinte de consolare...capul sus data viitoare va fi asa cum trebuie!!! Sanatate multa si putere!!!
Noi ne pregatim de concediu: plecam pt o saptamana in Bulgaria.
martutza bine ai venit printre noi!!! Avem aceeasi data de UM.
Va pup pe toate si sper sa nu mai avem parte de vesti proaste!
P.S. Cu toate ca dr mi-a spus ca totul e in regula inca stau cu frica ca as putea pierde sarcina (paranoia ce sa-i faci!!!)
Gia 9 + si Mihai (14.07.2005)
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos