Mamici de martie - aprilie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
mari-lu spune:
Geo imi pare rau... incearca sa t odihnesti sa t refaci cat mai repede.
mie mi s-au diminuat greturile, n-am incercat dar ginecoloaga mi-a spus ca pt greata sa iau ghimbir pastile sau d rontait, cum gasesc.poate ajuta!
ieri m-a cam durut burtica,cred ca d la eco abdominal,mi s parea ca ma apasa cam tare,dar azi a trecut.BB e bine,hematomul si fibromul...la fel.
de azi intram in 13+
Maria si minunea din burtica
Amma23 spune:
Buna, fetele
Voi fi si eu mamica prin martie- aprilie 2007.
Va pup pe toate si ma bucur tare sa fiu cu voi.
Sper sa fie totul ok , ca abia astept sa-i vad mutritza. Eu cred ca e fetitza.
UM: 20.06.2006
DPN: 27.03.2007
DN 23.08.1977
paxela spune:
geo, imi pare tare rau de pierdera suferita, multa sanatate, putere si curaj sa o poti lua de la capat
Alexa9+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
karra80 spune:
...GEO imi pare tare rau de pierderea ,intr-un fel sunt ca tine si eu maine aflu rez analizelor daca a scazut valoarea inseamna ca e de bine daca nu...v-a treb sa fac avort asta daca nu s-a orit deja din evolutie.
Oricum lasa ca data viitoar va fi mai bine asta tot incerc si eu sa-mi bag in cap in ultimele 10 zile.
Va pup pe toate si sa aveti sarcini cat mai usoare si lipsite de griji si sper ca maine seara sa va dau o veste buna....
9 si 5 zile
Karra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
kmi78 spune:
Buna fetelor , nu am mai scris de ceva vreme insa am citit tot ce ati scris;
Geo78 iti doresc multa putere sa poti lua totul de la capat si te asteptam din nou in Odisee;
Astazi am fost si eu tare speriata pt ca m-am trezit cu o durere puternica de ureche, de fapt n-am prea dormit din cauza asta; mi-a fost teama sa nu fie oreion pt ca e periculos in primul trimestru, am vorbit cu doctora si probabil e curent sau otita; deocamdata nu am luat nimic incercam fara antibiotic dar e deja seara si durerea persista, este adanc in interiorul urechei;am folosit doar produse naturale adica aloe lotiune si crema care incalzeste puternic;
greturile de seara inca nu au disparut am tot sperar sa se rareasca macar fiind in 12 sapt incheiate, deja simt ca ma iau; tare nasoala perioada asta, nu avem ce face insa;
va doresc zile usoare fara greturi si alte neplaceri.
BiancaM spune:
Buna, fetelor!
Geo, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat! Acum trebuie sa fiti tari si sa va ganditi ca asa a fost sa fie. Sa ai grija de tine acum, si urmatoarea sarcina ai sa vezi ca o sa fie bine.
Si eu o sa fiu mamica de martie-aprilie, mai exact de aprilie:
U.M- 26 iunie 2006
D.P.N- 3 aprilie 2007
Va pup si numai bine!
Sa fiti iubite(iubiti)!
Lumi_Nag spune:
Buna dimineata. Fetelor dati-mi va rog o lamurire la o problema pe care abia acum mi-o pun: mi-am adus aminte ca nu avem voie sa facem radiografie in timpul sarcinii. Eu am facut pentru permisul de conducere in luna iulie cand aveam deja 5-6 saptamani, si...abia acum mi-am adus aminte. Va rog sa imi spuneti daca ati facut vreuna radiografie in timpul sarcinii si cat este de periculos(sau ce implicatii poate aduce). Credeti ca ar trebui sa dau fuga la doctor sa-i spun?
Va pupacesc tare
It's easy living with eyes closed
elyanne spune:
Lumi_Nag vorbeste cu dr. despre radiografie... El trebuie sa stie cel mai bine daca e ok sau nu. Eu nu stiu ce sa-ti spun...
BiancaM bine ai venit. Sarcina usoara!
Kmi78 sper ca ti-a mai trecut durerea... poate nu e cazul de antibiotic.
Karra80 asteptam sa ne spui cum au iesit analizele... Tinem pumnii sa fie totul bine.
Amma23 bine ai venit. Sarcina usoara! Avem aceiasi DPN
Mari-lu o sa intreb si eu dr. de ghimbir... Sa ne spui daca ai gasit, unde si daca are efect...
Mihaelaaa bine ca de la asta a fost sangerarea si bb e in regula...
Ralualexandrei eu voi naste la acelasi spital (si cu acelasi dr. ca la primul bb)... adica la Cantacuzino. Acum 2 ani am fost multumita de spital, moase, asistentele de la mamici... mai putin de cele de la bb... Dar pt. 3 zile am putut sa le suport, mai ales ca ma gandeam la bb si ca vom fi in curand acasa...
Saptamana asta ar trebui sa am rezultatele si la ultimele analize... Si apoi sa ma duc la dr. In rest, nu prea am noutati... am aceiasi stare de greata incontinuu si durerile de cap...
S-a mai nascut o stea
Gaby77 spune:
Buna fetele!
se pare ca nici eu nu am o veste prea buna. Si eu am patit exact ca Geo sambata seara. Dupa a sangerare mica pe la 9.30 am ajuns de urgenta la spital unde mi-a facut o injectie cu Gravidinon (parca asa se numea) si mi-a dat reteta de Utrogestan. Dupa vreo doua ore de stat in pat m-au luat niste crampe foarte puternice am avut o sangerare puternica si mi s-a rupt apa. Ajunsa din nou la spital m-a pus la ecograf si mi-a spus ca sarcina nu se mai vede.
La fel sarcina oprita in evolutie de cca 1 saptamana, la fel era prima sarcina si foarte dorita, dar am auzit deja cateva cazuri similare si se pare ca procentul de 20% bata-l vina e sursa tuturor necazurilor. Desi am facut o gramada de analize am s-o iau de la capat, poate aflam cumva care a fost cauza.
Va rog sa ma scoateti din listuta.
Va urez bebei sanatosi si sper sa ma intorc cat mai curand!!!
Gaby
P.S. As fi preferat sa-mi fie mie rau dar lui bb sa-i fie bine.